• Rubi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen beszéltünk és kértem tőle időpontot VTR-en is ami megfelelt neki is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a házhoz ahol könnyű a parkolás ráadásul nekem pont a lépcsőházzal szemben sikerült leparkolnom. A GPS is odatud navigálni pontosan. Aki a tömegközlekedési eszközt választja neki is van több lehetősége, könnyen megközelíthető a ház, 1-es villamos, 95-ös. 130-as, 195-ös busz, 75, 77 Trolibusz és Metró megállótól kell egy kicsi séta max 5 perc a házig.
  • Helyszín:

    A ház tiszta rendezett teljes diszkréció adott senkivel nem is találkoztam. A lakás tiszta higiénikus egy tip-top lakás. A fürdőszoba is teljesen rendben van. Több féle tusfürdő választék és szájvíz is van műanyag eldobható pohárkával. Egy fehér puha törölköző is elő volt már készítve a baszobában a franciaágyon. Egy bárszék szolgál ruháknak ahová le lehet cuccolni.
  • Lány külseje:

    A képei szinte mindent elárulnak egy mosolygós szép arcú arányosan telt alkatú lány. Most abban a fekete áttetsző ruhában fogadott ami a képein is van rajta. Nekem tetszett ahogy fogadott. Nagyon kedves és közvetlen teremtés.
  • Action:

    Megérkezésemkor a lakásban egy szájra csókkal fogadott ami olyan barátnős benyomást tette rám. A cipő levétele után bementünk a szobába ahol megszabadultam a ruháimtól bárszékre rakva. Az ágyról felvéve a törölközőt elmentünk egy közös tusolásra legalább addig is gyönyörködhetek a cicijeibe és a popójába egyaránt miközben egy két csókot is kaptam, miután tisztába tettük a dolgokat irány vissza a baszobába az ajtó becsukása után újabb csók őrület vette kezdetét majd az ágyra dőlve folytattuk a csókolózást. Nem sokára a cicijeit vettem kezelésbe, majd egy kicsit lejjebb a barlangjánál megálltam és a jól megizzasztott puncit hol a nyelvemmel hol pedig az újaimmal játszadoztam. Egyszer egyszer a popójába is belátogatott az újam, nem volt ellenvetése és sikerült is elélveznie éreztem és a rezdüléseiből és a hangokból amit hallottam is erre következtettem. Ezek után átadtam neki a terepet egy kicsit hagytam nagyon jó érzéssel franciázott még a mélytorok se akadály eltüntette teljesen egy kicsit még én is rásegítettem a fejét finoman lenyomva, de a zacsikat se hagyta ki. Kérésemre, hogy melegen tartsam a puncit kölcsönösen folytattuk. Én pedig a popóját vettem kezelésbe újjal nyelvvel nagyon finom volt tetszett is neki még ő nyomta rá a popóját. Érezvén a végtermék közeledtét kértem a védőszerelést amit meg is kaptam miután megbeszéltük a popót szeretném kezelésbe venni kaptam még egy kis síkosító félét majd egy pucsítás után már bent is volt a szerszám a popóba mint a porszívó úgy szippantotta be tövig nagyon tágulékonynak bizonyult és jól megmozgattam a popójában meg is lett az eredménye védőszerelésbe érkeztek a munkások egy kicsit még benne maradtam majd óvatosan kibújtattam a szerszámot. Amiről eltávolította a védőszerelést és gondosan megtörölgette. Egymás mellé feküdtünk beszélgettünk miközben simogattuk kölcsönösen egymást egy kis idő múlva újra szolgáltra jelentkezett a szerszámom jelezve hogy mehet a második menet amit egy franciával indítottuk el volt mélytorok, zacsi kényeztetés, majd ismét szóltam jöhet a védőszerelés és most a punciba misszibe majd egy fordulás után kutyusba majd teljesen hasra fektetettem és így végezte ki a szerszámom egy kicsit így maradtunk, de a szerszám kezdett lankadni így el kellett hagyni a jó meleg puncit. Ismét rendesen megtörölgette, majd órára néztem az időm amit kértem végéhez közeledett így egy gyors tusolásra volt már csak idő. Felöltöztem és egy igazi barátnős csókkal váltunk el. Mielőtt elmentem volna megkínált üdítővel is amit elfogadtam és nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    A neki vitt szokásos ajándékot előre adtam az elszámolás utólag történt ami a pesti átlag alatt van egy kicsivel. A kapottakhoz képest nagyon korrekt elszámolás történt.
  • Összkép:

    Már nem először voltam Rubinál, a kedvessége mosolya mindig megfog Az hogy az órát se nézi az külön figyelemre méltó a részéről. Most se csalódtam így bátran merem ajánlani aki szereti az arányosan telt van mit fogni rajtuk lányokat. Csókollak.
Happy Massage