• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Sancika! Köszönöm szépen a beszámolót! Örülök hogy jól érzed magad velem! :-) Ez részemről is így van! Tudod mondtam. Amire vágyunk előbb utóbb eljön az életünkbe! Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, ő vette fel, mindent tökéletesen elmondott, korrekt volt az egyeztetés, kellemes hanggal párosítva.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, ingyenes a parkolás, könnyű volt megtalálni, parkoló ingyenes és biztonságos.
  • Helyszín:

    Tökéletes, nagyon jól berendezett igazi "kéjlak"! Nagyon ízlésesen van megoldva a lakás, tágas, kényelmes hatalmas és egyedi a franciaágy, a tükrök - különösen a Playboy nyuszis - ötletesen vannak elhelyezve, nagyon jól fokozzák a látványt, amit a gyönyörű teste nyújt.
  • Lány külseje:

    Az ajtót egy dögös, rendkívül csinos és szép nő nyitotta ki, kedvesen fogadott, azonnal feloldva ezzel a bennem lévő feszültséget. Nagyon jól áll neki a szexi rövid ruha amiben fogadott, csinos, vonzó nő, tényleg olyan mint a képeken, de előben még jobb. Amint kibújt a ruciból egy hibátlan feszes-formás női testet láthattam, csodásan ragyogó kék szemekkel, hozzá illő szőke rövid hajjal. No comment, levett a lábamról!
  • Action:

    Közös zuhanzással kezdtünk, ahol finom csókjaival új, eddig nem ismert erogén zónákat fedezett fel rajtam, melyeket jeleztem felé, annyira jól esett. Hamarosan rátért a férfiasságom tisztogatására és az ánuszom tisztogatására, majd miután alaposan megtisztított kaptam egy finom franciát, hogy tudjam mi vár majd rám. Én sem tétlenkedtem, felülről lefelé haladva mindenhol végigcsókoltam csódás bőrét, majd egyik lábát a derekamra helyeztem és erősen magamhoz szorítva kézzel simogattam puha "ajkait". Közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon intelligens és közvetlen lány, olyan mintha évek óta ismernénk egymást.
    Gyorsan "lecsapta" a nedvességet rólam és irány a hatalma franciágy! Négykézláb fogadott, finom csókjaival ismerkedett a testemmel, majd megkért, hogy feküdjek hanyatt a párnára, hogy alaposan megismerjen. Ezután olyan orális játékba kezdett amit eddig még nem tapasztaltam. Az "ikrektől" kezdte a nyelvi játékot, a makk eltűntetével folytatta, majd a nyelve az ánuszom kényeztetését is kipróbálta, s miután ezt nagyon élveztem, igen sokszor eljétszotta. Fokoztasoan magamhoz húztam a formás fenekét majd egy isteni kölcsönös franciában igen hosszan sikerült eljuttatnom a csúcsra, miközben végig a szájában tartott vagy kényeztetett a korábban leírtak szerint.
    A végén kaptam egy vad, szenvedélyes igazi pornófilmes lovaglást, melyet a tükrökben is megcsodálhattam, mégpedig úgy, hogy közben egy csodás prosztata masszázsban is részesített. Ekkor már nem bírtam tovább akkorát durrantam, hogy remélem a lépcsőházban nem ílyedt meg senki sem a hangomtól!
    Összefoglalva ilyen szexuális élményben még eddig nem volt részem, mindent istenien csinált, nem tudok semmit külön kiemelni, csak annyit, hogy aki ezt kipróbálja többé nem fog máshoz járni!
    Köszönöm neked NIKI, és bocsánat a borostáért!:) Nyilván azonnal egyeztettünk új időpontot, hiszen ezentúl minden héten felkeresem annyira csodás elményben részesültem!
    ui: alig várom, hogy folytassuk egymás testének felfedezését!!!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, pontosan annyi amit előre megbeszéltünk, semmi lenyúlás, semmi extra pénz, nagyon megérte! Az órát egyszer nézte, a telefont sem figyelte, a legkorrektebb lány akivel eddig találkoztam.
  • Összkép:

    Amint azt már írtam rendkívül különleges élményben részesített, mindenkinek ajánlanám, de inkább magamnak tartogatnám! Ilyen szeretőről csak almodoztam eddig és most végre megtaláltam! Csodás vagy NIKI, remélem legközelebb is hasonló szexuális kalandunk lesz együtt!
Happy Massage