• Flóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Flóra reagálása

    Köszönöm drága !!!Nálam mindig is jól helyen jársz!!puszi

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette a telefont. Sikerült még aznapra időpontot találnunk. Nagyon készségés volt a hangja és nagyon kédvesen invitált. Ez fontos volt nekem mert sokszor elég kellemetlen hangnemet ütnek meg a szolgáltatók.
  • Megközelítés:

    A megközelítés mivel autóval járok ezért konnnyű volt,de szerintem a tömegközlekedés is jó arrafelé.A ház előtt közvetlenű meg tudtam állni ezért én azt gondolom,hogy egyszerű az odajutás.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi bérház,de nem kell megijedni mert tiszta és rendezett. Nincs semmi kivetni való ebben.Természetesen egy új bérház jobb lenne de azért ezt a helyszínt is tudom ajánlani. A lakasbelső viszont teljesen rendben van. Abszolút ízléses,tiszta és a célnak nagyon is megfelel. Meleg színek megnyugtatóan hatnak az odalátogatóknak.A fürdőszoba ráadásul egy nagy szép kellemes nagy szoba.A tisztálkodási lehetőség abszolút megfelel minden élvárásnak.
  • Lány külseje:

    A hölgy egy kimondottan nett teremtés. A képeknek megfelel és a helyszinen sem lesz a vendégnek csalódása. Valóban egy formás izmos kedves nőt ismertem meg Flóra személyében.Ehhez meg párosul a végtelen kedvessége.
  • Erotikus masszázs:

    Először is normál masszázsra mentem és mivel sajnos nem tudok rendszeresen masszíroztatni ezért természetesen nagyon fontos volt a fentebb léirtak,de amit a masszasról írnom kell az röviden csak annyi,hogy nagyon de nagyon professzionális..A hölgy régóta masszíroz és állítása szerint tanulta.Valaha frekventált üdülőnek volt a masszőze és ott temészetesen hivatásos tanult alkalmazott lehetett csak a foglalkoztatott. A masszázs alatt bevallom nemsokára elaludtam ezért igazából pontosan nem tudom rekonstruálni a történteket de ami a lényeg,hogy nagyon alaposan átmasszirozott tetőtől talpig. A tapintása határozott,ha kellett erősen átgyúrta azokat a problémás területeket amit úgy ítélt meg,hogy jobban meg kell dolgozni. Azt hiszem mindenkinek ajánlom aki igazi masszázsra vágyik.
  • Levezetés:

    A kenyeztésről azért nem tudok nyilatkozni mert nem azért mentem,de szerintem a hölgy kulturált keretek kózött tud segíteni azoknak a vendégeknek akiknek ilyesmi problémájuk van, a hirdetés természetesen erotikus is lehet. Én ezt nem igényeltem.
    A hölgy nagyon megnyugtató feszültségoldó jelenség.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt. Annyi amennyit a telefonban közölt és én magamtól a végén adtam át a kedves teremtésnek. Értek arány megfelelő. Szerintem nagyon megérte mert nem éreztem a sürgetést.Nyugalom és béke ez volt a látogatásom alatt.
  • Összkép:

    Természetesen ajánlani tudom mindenkinek aki szeret masszíroztatni mert nagyon jól fogja érezni magát azon idő alatt is míg masszírozzák illetve végig kedves és figyelmes fogadtatásban lesz része. Az Összbenyomásom kitűnőnek titulálható.
Happy Massage