• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia RosszQtya :)
    Köszönöm a rám és a beszire szánt időd :) Hatalmas élményt nyújtottál többször is és úgy gondolom igencsak tudtodra adtam ;)
    kár,hogy a második menetre nem volt már időnk, pedig szívesen elviseltem volna még a kényeztetést (kis önző módon:P)
    Legközelebb nem hagylak megszökni :D
    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Itt, VTR-ben, már előző héten. Aztán párat leveleztünk is, majd ma délelőtt muszáj volt hallanom a hangját, így beszéltünk telefonon is:)
  • Megközelítés:

    Én BKV-t választottam a belváros és a praktikum miatt is. Kicsit elnéztem az időt, kapkodni kellett a lábamat h időben odaérjek, de megoldottam:) Közben eleredt az eső is... parkolás fizetős, de pont a bejárat előtt lett is volna hely.
  • Helyszín:

    Belvárosi gangos ház, ez mindent elmond. Amit nem értek, miért nem lehetne ezeket kívülről szépen felújítani?? A lakásig ez a fíling volt, belépve viszont szépen - bár nem mostanában - felújított lakás fogadott. Pici előszoba, nappali (ami a tetthely is), melyből nyílik még egy szoba és egy főzőkonyha, amelyből pedig a fürdőbe jutunk. Nappaliban van egy nagy tv, extra funkcióval:) Tetszett:) Higiénia rendben, friss, illatos, törcsi, tiszta kád, sokféle tusfürdő és vagy négyféle szájvíz várt eldobható poharrakkal.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, magas ranggal rendelkezőknek plusz kb. 20 képen:) Szóval, átlagos magasság, nem átlagos cicikkel (igen, ez a 'Hű b+' kategória:)), mindig mosolygós arc, hosszú, fekete haj. Kicsi, formás, betonkemény popó, gyönyörű lábak... huhh... :)
  • Action:

    Belépve már szájrapuszival fogadott, cipő lekerült és bementem. Belépve, mint két jóbarát beszélgettük, majd levetkőztem és uzsgyi ki a fürdőbe, megmutatta a törölközőket. Gyors tusi és szájöblítés után visszamentem, ő is kért egy percet, sajna levette szexi ruháját (nekem is mániám a vetkőztetés:)) és benn termett. Állva bonyolódtunk csókcsatába, és egyből fel is izgatott. Csókolni kezdtem melleit (bimbók keményedtek!), hangok jöttek, haladtam lefelé, és csodás kelyhét kezdtem nyalni, hamarosan hallható eredménnyel. Kérte, hadd üljön le az ágyra, így én is leültem elé, majd hanyatt dőlt, én rá, újabb csókcsata lett, és megint haladtam lefelé, kelyhét még nagyobb gyönyörnek kitéve... :D. Aztán én térdelve, ő elémfeküdve kezdett franciázni, egyből a torkát érezve... huh... Nemsokára kérnem kellett egy kis varázst, mármint hogy varázsoljon fel egy vv-t, mert már érezni szerettem volna belülről is... Kutyusban kezdtünk, én benne, a számmal a nyakát izgatom, egyik kezemmel csiklóját kényeztetem, másikkal mellét fogom... huh... majd befeküdtem lábai közé, ismét kényeztetve csuprát... ő kis idő múlva hátrébb tolatott, és belémült, vágta kezdődött több pózban. Közel kerültem végemhez, kértem, hogy a cicik között hadd legyen végem, persze csak, ha megengedi ;) Megengedte, én az ágy mellé álltam, ő pedig már kényeztette is cicikkel és szájjal. Hamarosan a szájában lett végem. Elmosolyodott, azt mondta, hogy jóllakott :) Utána még beszélgettünk kicsit, de a cirka 45 perces első felvonás után már nem maradt idő másodikra, így én kicsit még elmentem tusizni, majd öltözködés és szomorú távozás, természetesen csókokkal tarkítva:)
  • Elszámolás:

    Egyszer kérdeztem rá, még a telefonban, utána nem esett szó róla többet. Mikor fürdésem után kiment kicsit, akkor helyeztem el a kisasztalon csendben. A pesti átlag kb. de az élmény felejthetetlen!
  • Összkép:

    Teljesen pozitív, minden téren. Az alakja szuper, feszes popója és fenomenális cicijei mindent visznek, de okos is, tényleg szuperül elbeszélgettünk közben, igazi barátnős érzés, minden tekintetben.
Happy Massage