• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága budioka!
    Köszönöm a beszit!
    Örülök,hogy megismerhetelek!Nagyon jól éreztem én is magam!Fantasztikus volt❤
    Remélem még találkozunk, legyen szép napod!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Azonnal felvette és már csicseregte is a pontos címet. A ház előtt még megkaptam a végső itinereket, s már álltam is előtte! :-D
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egy forgalmas útján van, egy új építésű társasházban a hölgy kéjbarlangja. Tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű a megközelítés. A közelben ingyenes a parkolás, a ház előtt perkálni kell.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett, modern lakás. Ízlésesen berendezett, nagyon szépen, tisztán tartott kéjlak. A fürdőszobában minden adott a férfifia tisztasági renoválásához. Kellemes a környezet, ideális a hancurkodásra.
  • Lány külseje:

    Csinos, selymes-bőrű, kedves teremtés. Belépve már, egyből a karjaiba vetettem volna magam! Jó humorú, kellemes hangulatot tud kialakítani.Mindene a helyén, feszes, szép formájú popsi, termetes, kellemes fogású cicik. Csuriba fogott, szőkített haj, olyan igazi " rosszalkodásra" termett! :-D
  • Action:

    Olyan kis tarka-barka, vidám színű bikiniben fogadott. Mivel a telefonban minden részletet leegyeztettünk már csak a tettek mezeje maradt hátra, így indultam is lesuvickolni magamat. Amikor visszajöttem, a szobába betoppanva már egy nagyon kellemes, kreatív, "barátnős" csókcsatával kezdtünk, miközben kezeim "Columbosi" felfedező útra indultak. A textíliáktól megszabadítva, kezeim, szájam, nyelvem tüsténkedéseinek eredményeképpen, a Drágát is elragadtatta a kéj hatalma, nagyon izgatóan nyögdécselt , szemei beopálosodtak, persze ettől még nagyobb kedvet kaptam légyottunkhoz.
    És akkor beindult a "Patti" henger. Nagyon kellemes, meleg nyálas, köpködős NF-je elkábított, kebelszexszel frissített, majd kicsit még rádolgozott kézzel, és NF-el, egy kis 69 és kértem is a védőfelszerelést. " "Mócsingom" miután elérte a megfelelő keménységi fokozatot, elkezdte önálló életét Patti popójában, amely nagyon szépen , melegen fogta körbe az előbb említettet. Érzésem szerint a " kormos" szexet szerető, élvező hölgy Ő, tehát kimondottan szereti az ilyen típusú aktivitást! :-D Alvége nyelte az "ezredest" mint kacsa a nokedlit. Különböző tempóban, ritmusban és váltakozó erővel löktem kutyus pózban, markolászva kemény kis popsiját. Éreztem végemet, lekapva a gumit, köpködős NF, kézimunka, kis cici után, némi hangot kiadva lövelltem testnedvemet. Valami fenomenális volt!!!!!!:-D Mivel rendesen meghajtottuk egymást a némi tisztálkodás után jól esett a pihenés.

    Nagyon kellemes, jó hangulatú beszélgetés következett, kimondottan közvetlen csevegés volt.

    Felszabadultan, kezdtünk a második"roundnak" Bemelegítő jellegű, puszis, simogatós, nyalakodós, minden test-tájékra érvényes felvezetéssel készítettük elő szervezetünket a " behatolásra"!!!!:-D Nunija nagyon kellemesen fogadta be, ölelte körül nemiszervemet. Missziben kezdtük és ahhoz képest, hogy nem ez a kedvenc póz számára, láthatóan élvezte cselekedetünket. Arca, szeme az egész teste azt közvetítette, hogy szereti amit csinál. Pozíciót változtattunk és átmentünk kutyusba. Valahogy olyan helyzetet vett fel, hogy úgy éreztem magam a "kelyhében" mintha én lettem volna a világ legnagyobb phallosszal megáldott teremtménye. Kitöltöttem teljesen minden űrt vulvájában mint hurka a műbelet.Csapkodva popsiját ritmust és hosszúságot váltogatva ütemesen hatoltam bele. Érezhetően tényleg ez a kedvence! Tök jó hátulról lepillantva látni ahogy beleremegett teste minden egyes löketbe. Ismét váltás következett, lovacskába fordultunk. Na, hát ez sem semmi. Igen-igen megdolgozott a menyecske!:-) Úgy tűnt számomra, hogy szinte ugrált rajtam, én pedig kebleit kezemben tartva, keményen, az Ő ritmusát tartva kontráztam.Nem bírtam tovább, ismét ledobtam gumimat és rábíztam a "velemegykorút" hogy vigye el a kielégülés legszebb pontjáig. NF, ügyes kézimunka, zacsi simi és csak jött, jött, jött.........!:-D Nem tudom meddig tartott, de nekem óráknak tűnt a projekt. Kellemesen megfáradva, de a kielégülés gyönyörével nem betelve jött még egy kis pihegés! Tisztogatás helyett a tusolást választottam. Felöltözve kis kellemes pusziosztás és sétáltam a gyönyörű napsütésben. Megint egy gyönyörű nap, kiadós, minden igényt kielégítő szex egy kafa nővel. Ezért él az ember!!!:-D
  • Elszámolás:

    A budapesti átlag, amelyet az aktus után helyeztem el egy kis komódon. Extrát is igénybe vettem amit természetesen a végénrealizáltam. Korrekt elszámolás után azt mondom, hogy az érték arány nagyon jó.
  • Összkép:

    Egy kedves, magas szexuális tudással rendelkező, közvetlen hölgy a Patti. Kreatív, kezdeményező típus de ha kell vissza tudja fogni magát és alkalmazkodik. Nem veszi sértésnek ha adsz magadhoz instrukciót, nagyon lelkesen teljesíti. Én az NF- nél kértem egy-két rám jellemző extrát, amire nagyon jól ráérzett. Szerintem többet voltam mint egy óra, mert sokat dumáltunk-amit én nagyon szeretek-, tehát TP-nek nyoma sem.

    Szóval Patti egy szórakoztató, kellemes hölgy akivel a szex nagyon kellemes. Jól elfáradsz ami jó!!:-D
Happy Massage