• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bizonyára mindenki élt már meg olyan napot, amikor semmi nem jön össze. Nekem a tegnapi ilyen volt. Gondoltam éppen itt az ideje egy kis stressz oldásnak. Éppen kedvenc kerületembe szólított a munkám, így elkezdtem hívogatni a kerületi kedvenc listát. Brenda volt, aki néhány csörgés után fölvette a telefont. Időpont megfelet, így 15 perc után már kaptam a kapucsengő számot.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megtalálható. Tömegközlekedést nem figyeltem, de a 4. metro végállomás nagyon közel lehet.
  • Helyszín:

    Tipikus kelenföldi panel legfelső szintje.A garzon a funkciónak megfelelően berendezve. A fürdő nemrégiben trendin, igényesen feljítva, átalakítva. Kád helyett zuhanyzó, amit én sokkal jobban szeretek az adott funkciónál. Pumpás szájvíz, kis pohárkákkal, elegendő tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    A fotók 100%-ban mutatják a valóságot, sok hozzáfűzni való nincs. Pirszingekből talán 1-2-vel több van, mint amit én szeretek, de ezen Brenda mellet nem maradt időm elmélkedni.
  • Action:

    Füri után az ágyon térdelve várt. Lágy csókokkal és simogatással kezdtük feltérképezni egymás testét. A tus alatt kitaláltam a menűt is. Masszázst és a golyók kényeztetését kértem NFVSZ befejezéssel. Hasra parancsolt és egy lazító, kihuzó masszázst kaptam ami akkori állapotomban nagyon jól esett. Egy idő mulva mellém térdelt, így én is elkezdtem simogatását. Értette a célzást. Kezei egyre lentebb kalandoztak és kis idő mulva kérte forduljak meg. A golyó simogatást nem kézzel, hanem ajkaival abszolválta. Közben huncutúl figyelte a hatást. Volt is rövidesen. Fejecskéjét megfogva a makkhoz irányítottam. Bekapta tövig. Párját ritkító a technikája. Nagyon gyorsan végem lett volna, így fejét elhúztam és ajkait visszairányítottam a golyócskákhoz. Amikor már ezt sem bírtam újra fölhúztam a makkhoz és rövidesen egy hatalmasat durrantottam a szájába. Levezetésként még jó ideig eljátszadozott a szájában ezredessel. Ezt így eddig még senkitől nem tapasztaltam. Lassan elengedett és kiment a fürdőszobába. Visszatérve én kezdtem egy kis masszázsba, majd nunija simogatásába. Jól nedvesedett és egy kis idő mulva néhány rángás jelezte ténykedésem eredményét. Nem sokat tétlenkedett, fölém kerekedett, testünk összesimult és csókokkal kényeztetett. Kicsit lentebb csúszva folytatta testem csókolgatását, majd a még ájult ezredes felélesztésébe kezdett melleivel. Újabb csusszanás és golyóim ismét ajkai között landoltak. Igen rövid idő alatt újra harckészültségbe helyezte ezredest, így gumit kértem. Kutyusban terveztem a befejezést. Többszőr igen vad tempót diktáltunk, de meg-meg álltam a vég előtt. Mikor már nem bírtam tovább szusszal a tempót egy utolsó rohammal eljutottam a csúcsig. Ráborúltam és mellei simogatásába kezdtem. Ő sem rohant el, nunijával szorítgatta a már lankadó férfiasságomat. Lassan kifújtuk magunkat. Nekem percekbe telt mire össze tudtam szedni magam. Füri, megköszöntem a vendéglátást és vissza szürke hétköznapokba.
  • Elszámolás:

    Az elején tisztáztuk. Az új pesti átlag, de mivel minden az alapban van ez teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Brenda a 30-as korosztály nagytudású szolgáltatója. Mindent tud és mindent készségesen ad, ami egy kellemes együttléthez és/vagy egy jó szexrandihoz szükséges. Mindent megtesz, hogy vágyaid teljesüljenek. Egy bolond nap után ellazultan, kielégülten jöttem el Brendától. Kell ennél több....?
Happy Massage