• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült beszélnem vele, visszacsörgetett rövid időn belül diszkréten és utána tudtam időpontot/részleteket egyeztetni.
  • Megközelítés:

    13. kerület külső része, a Béke térhez közel. Parkolás autóval az épület melletti drogéria parkolójában. Szombat délután lévén akadt szabad hely bőven.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, tisztaság, rend mindenhol. A szoba diszkréten lesötétítve, nagy, kihúzható kétszemélyes ágy. A fürdőszobában zuhanykabin, szintén tisztaság, többféle tusfürdő. A törölköző, amit adott, az jóillatú (ez nekem fontos). Egy negatív dolog: a wc ülőke nagyon nem illett a hangulatos környezetbe, amolyan "old-school" típusú volt. Egyszerű műanyag, olcsó "kikás"-szerű. De ezt csak azért írom, mert kell valami negatívnak is lennie... ;-)
  • Lány külseje:

    A hirdetésben arc nélküli fényképek szerepelnek, de az az igazi, "szétszednivaló" dögös csaj kinézete van: vastag, feltöltött (sz*pós) száj (ez nekem nagyon bejön), hosszú szőke (saját, nem mű), egyenes haj, hihetetlenül keres, fomrás, markolnivaló dudák, nagyon vékony derék, kiszélesedő csípő, szolizott, finom tapintású, illatos bőr. Az, hogy nagyon sokat ad magára, azonnal szembeötlik. Megérkezésemkor egy hálós ruhácskában fogadott, széles mosollyan az arcán. Ez a ruha olyasmi volt, mint Mátyás király meséjében a lány, amikor "volt is rajta ruha, meg nem is". Izgalmasan kikukucskáltak a mellbimból a ruha lukai közül. Nehéz volt a szemébe nézni... ;-)
  • Action:

    Invitálás a szobába, a részletek gyors egyeztetése, vízkínálás, fürdés után jött a várva-várt esemény: elkezdtük. Simogatni kezdtem a haját, a bőrét, csókoltam, ízlelgettem a vastag, feltöltött ajkait (frenetikus élmény), markolásztam azokat az eszméletlenül kerek, szabályos, kemény melleket. Az ágy mellett álltam, ő azon térdelt, magához húzott, csókolgatott egyre lefelé. Aztán a farkam a szájába került: azthittem, hogy azonnal vége a világnak: olyan vehemenciával esett nekem, olyan vákummal kényeztetett, olyan szörcsögős-köpködős franciát kaptam, hogy akár ötmásodpercenként elélvezhettem volna. Ha nem figyelek, még az agyamat is leszívja. :-) Néhányszor ki kellett vegyem a farkamat a szájacskájából, mert azt hittem, szétrobbanok. Közben csodáltam a dereka, csípője, feneke vonalát, csodálatos homokóra vonal rajzolódott ki előttem. Mennyei érzés volt a fenekét simogatni, a csípőjét (meg a ringását)... Aztán még csókok, kértem gumit, amit kb egy másodperc alatt feltett (vagy csak nekem tűnt ilyen gyorsnak?!). Megkérdezte, milyen pózban szeretném, majd alámtette magát és elkezdődött a fantasztikus ki-be-ki-be... Ha ott és akkor nyolc kezem lett volna, mindegyikkel őt simogattam volna, ez biztos. Nagyon finom, puha, selymes, illatos bőre van. Ráfeküdtem, közben csókolt, simogatott, mocskos szavakat súgott a fülembe. Na hát ilyen körülmények között ember legyen a farkán, aki sokáig bírja! Magamhoz húztam, szorítottam és jött is a Big Bang... Úgy kiürültem, mint a buszpályaudvar bombariadókor.
    Rövid utómozgások, hatalmas mosoly az arcomon, óvatos szétválás, majd törölgetés, megnyugvás. A felajánlott masszázst elfogadtam, beszélgettünk még rövid ideig a nőkről, férfiakról, érzelmekről, társkeresésről, stb.
  • Elszámolás:

    A perti átlag felett, amit az átlagon abszolút felüli külső alá is támaszt. ;-) Utólag rendezve az asztalon hagytam.
  • Összkép:

    Ő tipikusan az a lány, aki után mindenki megfordul, a férfiak azért, mert sose (vagy csak nagyon ritkán) látnak ilyet, a nők irigykedve, ujjal mutogatva.
    Ugyan csak félórára volt idő, de nagyon jól éreztem magam vele, csak javasolni tudom. Ő tipikusan az a lány, akit ha meglátok, nem kérdezek semmit, hanem azonnal meg akarom kapni.
Happy Massage