• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam telefonon, 2 csörgés után felvette, megbeszéltünk este felé egy időpontot
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag a Lehel tér melletti egyik pár emeletes, jó sok éve épült házban, a térkép jól jelöli. Tömegközlekedés kiváló, van metró, és troli. Parkolás fizetős, és nem könnyű hétköznap.
  • Helyszín:

    Mivel a ház sem modern, a belső is inkább régies, de a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőszobában viszont valami hipermodern zuhany van, felszerelve a tisztálkodószerekkel.
  • Lány külseje:

    Kicsi lány tökéletes testtel, olyannal, hogy hú. Nőies alak, formás hátsó, fantasztikus mellek, és minden feszes. De a képei megmutatják. Talán csak optikai csalódás, de szerintem a mellei nagyobbak mint a képein. Arca bár nem olyan amire sokan felkapnák a fejüket, hanem úgy "átlagosan" szép, szerintem jó ránézni, főleg ha mosolyog.
  • Action:

    Miközben vetkőztem ő tvt nézett (valami főzős műsor végét), a tv egyébként végig be volt kapcsolva, amiről azt hittem hogy zavarni fog, de nem zavart, mert Timi elvette a figyelmem :)
    Mikor visszatértem a zuhanyból, ő már meztelen volt, és kért még egy percet. Visszatérésekor lefeküdtem az ágyra, majd egy kis kézmelegítés után Timi elkezdte huzogatni a méteres kékerest ( nem olyan, de legyen már valami változatosság az elnevezésben :-) ). Félkész állapotban hozzákezdett a franciához, amit lassan futtat fel. Először csak nyalogatja a makkod, egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal, majd akcióba lép az az ajkaival, szintén először lágyan szopogatva, majd erősítve. Nagyon kellemes.
    Aztán kértem védőfelszerelést, és szemből tettem be neki. Nem tudom hogy csinálja, talán az izmaival játsszik, de iszonyú jó benne lenni, és nem csak azért mert szűk, mert más lányoknak is szűk a sunájuk, de mégsem éreztem még hasonlót ( vagy csak a gumi olyan ami kevéssé tompít?). Folyamatosan az êlvezés határán csúszkáltam Timiben, majdnem olyan volt mint egy hosszú orgazmus.
    Közben próbáltam csókolni, amit néha viszonzott, de nem éreztem, hogy túl nagy kedve lenne hozzá, bár lehet hogy Lauránál szoktam bele a megállás nélküli mély csókolózásba.
    Majd értem hogy lovagoljon meg. Ezt is nagyon változatosan csinálja, néha ahegyén mozog, néha mélyen befogadja, néhe föl, le, vagy előre hátra mozog, csak az önuralmam tartott vissza az élvezéstől.
    Aztán váltottunk kutyusba, és bár a látvány szép volt, kevésbé élveztem így, ( szeretem látni a lány arcát, na meg a mellek látványa is hozzátesz).
    Majd váltottunk vissza misszibe, hogy elérjem a célt Úgy tűnik Timi is ezt a pózt élvezte, méghozzá a lassabb, hosszú löketű dugattyúzást, legalább is az arckifejezésein ez látszott. Így lőttem tele a gumit. Misszi közben egyébként a kezével is játszadozott, hol a zacsit, hol a bimbiket izgatta.
    A maradék időben beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag rózsaszál mennyiség, nem változott. Elején letettem a tv mellé nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Ez a lány nagyon érti a dolgát, jól néz ki, nagyon jó vele a szex. Bár a barátnő feeling nincs meg, de Timi olyat tud nyújtani, ami emlékezetes élményt okoz. Megint fogok menni hozzá.
Happy Massage