• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Factor...:)(:

    Nagyon szépen köszönöm kedves szavaid, az értékelést, hogy rám találtál, kedvenceid közé kerültem. ;) Örülök hogy jól érezted magad,Én szintúgy! Ahogy beléptél tudtam hogy ez egy nagyon nagyon jó kis randi lesz!(Be nem állt a szánk :))hihi
    Kedves intelligens ápolt vendéget ismertem meg személyedben.Legközelebbi találkozásunkkor is megteszek mindent hogy legalább ilyen jól érezed magad!Valószínű a hosszabb programunkba több minden belefér majd ;)és ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
    Kellemes volt veled az eltöltött idő, örülök hogy megismertelek és mosolyt csal arcomra az iromány amit megosztottál és jó visszaemlékezni ujra ujra elolvasván. ;)
    Köszönöm
    Várlak vissza ha teheted... :-*

    UI: nagyon jól főzök bármit megtudok,és imádok is!
    Glutén mentesen étkezem ugyhogy ezáltal is sok mindent magamnak kell elkészítenem.(nem az étlapról rendelem. :))

  • Egyeztetés:

    Mosolygós lányt kerestem az oldalon. Egy vidám partnert. Privát üzenetben érdeklődtem. Nagyon kedves választ kaptam. A pontos címet már telefonon egyeztettük. Kedvességével már itt megfogott.
  • Megközelítés:

    Forgalmas úton van. sok tömegközlekedéssel a közelben. Gps odavisz. Parkírozni ingyenes, de keresgélni kell.
  • Helyszín:

    Új társasház. Modern, tiszta lift és diszkrét a bejutás. A lakás nagyon szépen és kreatívan berendezett. Kanapé, masszázspad, kétszemélyes ágy, jó illat, finom zene (meditációs). A fürdő tiszta, jól felszerelt, minden kellék elérhető.
  • Lány külseje:

    32-es nagy mosollyal fogadott. Remek kezdés. Egy combfixes fűzős kombinációban, illatosan, sminkelve. Hol lehet itt levegőt kapni? Ölelés, puszi, ismerkedés, egy kis innivaló, szemem cikázik, nem tudom hova nézzek. A látvány tökéletes. Bombázó a Hölgy!
  • Erotikus masszázs:

    Az ájulás után (levezetéssel kezdtünk, lásd lent) felfeküdtem a padra. Meggyötört tagjaimat, nagyon alaposan megdolgozta. Kérésemre keményen, erősen. Nagyon jól masszíroz. Profi. Természetesen meztelenül. A tükörből mindent lehet szemmel követni. Jól látszik és ezt a csodálatos testet érdemes is. Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem. Amikor a hátamra ült, szintén. Valahogy minden porcikájával hozzám ért. Közben egy kis beszélgetés. Lehet Vele! Van véleménye és nagyon udvariasan érdeklődik az én nézeteim iránt is. Kiváló masszázs egy Istennőtől. Teát és gyümölcssajtot kaptam. Majd egy szintén élményszámba menő közös zuhanyozást. Már ezért megérte eljönni.
  • Levezetés:

    Zuhanyozás után a hölgy egy zsinórtangában feküdt a masszpadon. Ájulás alakja van. Arra gondoltam a fenekébe kellene egy kicsi harapnom... Mosolyogva mondta, hogy ne ijedjek meg nem Őt kell masszíroznom. Kétszabályos fenekét a két tenyeremmel, próbáltam megörökíteni az emlékeimnek. Nagyon finom a bőre, és izmos, diótörő a hátsó. Felpattant és elindult a francia ágy felé. Kérdés nélkül eldöntötte a sorrendet. Remek! Tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Az ágyon csókolózva hosszasan ismerkedtünk egymás testével. A szabályos félgömb ikrek, nagyon érzékiek. Szép lassan hosszú puszikkal haladtam lefelé. Gyorsul a légzésünk. A tanga elöl csipkés. Ráleheltem egy forrót és végig futott rajta egy hullám. Komolyan éreztem. A bugyi oldalt kötős. Jó találmány. A franciázásomat szerintem kedvelte. Nekem nagyon jól esett. Egy teljesen sima, látványos, rajzolni való punci az orrom alatt. Combok az ég felé, fenék a kezemben és a gát mindkét felét kényeztetve, szépen lassan élvezett el. Mellbimbók az égnek állnak, remegés pihegés, mosoly. Gondoltam már mintha várta volna, majd ezt Ő szóban meg is erősítette. Gondolatolvasó, vigyázat! :) Feltérdelt mellém és kedvesen olajozva egy nagyon erotikus csúszkával kedveskedett. Majd a fejem fölött terpeszben állva, lehajolva, engem kényeztetett. Nagyon hajlékony. puncival farok masszázs, nézi a hatást a tükörben. Nem enged egy pillanatra sem. Kígyószerű intenzív tekergésekkel a csodás popó valahogy mindig a szám elé kerül. Húzza az idegeimet nem siet. Itt nekem már nincs sok akaratom. Ő a főnök. Féloldalt térdelve, a sportos popó a tenyeremben lassan kivégez elnyújtva tudatosan. Megadom magam az enyészetnek, nagy hörgéssel, fej fogással még lassítva a ritmust, ajkaiban végzem.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonba mondott egy kicsit kerekítve, a végén, diszkréten a komódra. Retúrjegy a mennybe...
  • Összkép:

    Vigyázat függőséget okoz! Csak erős jellemű társaknak... :) Hazavinném feleségnek (tudom már nincs ilyen kategória) Szerintem főzni is tud. ?
Happy Massage