• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, egyből meg is tudtuk beszélni,szép hangja volt, nem tudtam megállapítani Ővele beszéltem e. Jó volt Neki az időpont amit mondtam, a címet is mondta, kért, hogy induláskor SMS-t írjak, hogy jövök, de én felhívtam, és mondtam szóban.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel a Móriczról egyszerű és a villamos megállótól kb 5-10 perc gyalog. Autóval nem biztos, hogy lehet találni helyet akkor, ha már mindenki otthon van.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótelep, egy még épülő háztömb is van, a környezete kicsit ipartelepes még. Nem kellett liftezni. A lakás szép, az előszobában félhomály, fürdő a bejárattól közvetlen balra. Az előszoba plafonon a másik irányban biztonsági kamera, ledjei világítottak pirosan. A szobában franciaágy, mellette tükrös ajtós gardrób, és egy szék amire pakolni lehetett. A fürdőszoba tiszta, szép, jó a lefolyó, van elég tusfürdő, joystickos csap van.
  • Lány külseje:

    A képeken biztos, hogy Ő van. A feneke, combja élőben sokkal szebb, izmos. A cicije közepes, puha. Haja olyan mint a képeken. A bőre alapvetően szép, nagyon selymes, és a színe is szép aranybarna, de hátán és felkarján, arcán kicsit ki van pattogva, lehet a szoli miatt. A lábfeje is nagyon szép, egyformák és lábujjai szabályosak. A nunija szépen kidomborodik. Szép szeme van, pofijai is vannak, az ajkai is szépek és selymesek. A szemöldöke szép természetes, nincs kihúzva, átrajzolva.
  • Action:

    Lotti kedves, beszéde, kérdez is. Visszatérve szobába, az ágyon feküdt, cicitartó nélkül, rózsaszín bugyiban. Félhomály volt a helységben, kértem hagy kapcsoljak lámpát, jobban látnám mennyire szép a bőre, ő nem szerette volna, de felkapcsoltam egy kis időre, és megsimogattam. Kértem álljon fel öleléshez, simogatáshoz. Kedvesen fogadta. Nagyon jól csókol, szenvedélyesen, látszik, hogy szereti. Vissza is szeretkezik, ajkával csipkedte a nyakam. Nagyon jó simogatni formás fenekét közben. Hátulról is ölelgettem, fenekéhez szorosan dörgölőzve. Hátra is csókolt. Fülét is engedi csókolni, belenyalni. Leültem az ágyra és a hasát csókolgattam. Nagyon jó látni a tükörből hátulról a fenekét és izmos combját. Leültettem Őt is, lábam közé vettem, összegabalyodtunk, így csókolóztunk, simogattam, bimbijeit csókolgattam, amik hegyesedtek. Nagyon jó érzés selymes testével összetekeredni. Lábát is végigcsókolgattam.Belenyúltam bugyijába és ujjal simogattam a nunit. Francia nem volt, mondtam, hogy inkább simogatom, csókolgatom többet. Gumit kértem, szemből kezdtük, közben hajába markoltam. A bugyi csakvfélre lett tolva. Kértem, hogy most legyen hátulról doggyban. Elég szűk nunija van, nincs nagy méretem, mégis szoros volt. Oldalról is kapott A Lány, de végül is szemből volt a legjobb a dolog. Kérdeztem mit szól a lovagláshoz, azt mondta ma már sokszor csinálta és fáradt. Én nem ragaszkodtam hozzá, de ha megkértem volna biztos lehetett volna egy kicsit. Szemből végül is nagyot élveztem. A végén simogattuk egymást. Amikor a bimbijéhez értem megrezzent, kérdeztem miért, azt mondta azt hitte meg akarom csavarni, momdom én ilyet sosem csinálok, és szerintem másnak sem kéne. Zuhany a végén.
  • Elszámolás:

    Az átlag, amit az elején adtam oda, kérdeztem, de már adtam is oda, eltette.
  • Összkép:

    Jól esett, kiszeretkeztem magam Vele, megtaláltam a szépséget amit szerettem volna, jól viszonozta a szeretkezést Lotti, szereti a férfiakat, ha barátnősen bánnak Vele, nagyon szenvedélyes tud lenni.
Happy Massage