• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Sajnos nem jövök rá, hogy kivagy kedves zsebcirkálo, mert nem kaptam üzenetet az oldalról tőled -, ami adott. Pedig az 1-es csillaggal jelölt értékelés alapján is rá kellene, hogy jöjjek-, de nem sajnos, mert olyan vendégem nem volt még a praxisom alatt akinek ne hegyeztem volna ki a cerkáját rendesen. Tiedet sikerült, mégsem értem miért kaptam azt az 1-es csillagot a pornós feelingre. Vagy csak elfelejtetted értékelni, és nem sikerült odébb tolni-, úgy mint ahogy neki vetkőztem? :) Nem értem :( A választ azért remélem megkapom, mert a beszidben nem olvasok róla részletet, hogy miért rontottad le az átlagom. :( Ha azt kéred, bő-nyálas legyen a óvszeres francia, mert extrára ami a "natúr francia" nálam, már nincs kereted, én nem sajnálom akkor sem, még köpködöm is az őrnagyot, ami nálam teljesen természetes. Tényleg nem értem, mert a beszid egy két sora másról árulkodik. Találgatni meg nem akarok. Minden esetre a beszid köszönöm! Mert sok szép kielégítő dicséretet kaptam benne ami kellemesen meglepő, és megható érzés. Ezt neked köszönhetem. Ezért is várlak vissza! Amíg jólesik!!!

  • Egyeztetés:

    A telefont Angi kezeli, sikerült elsőre elérnem. A tájékoztatás korrekt, a valóságnak mindenben tökéletesen megfelelt.
  • Megközelítés:

    Hát, autóval, késő este teljesen egyszerű. Tömegközlekedéssel sem lehet olyan nehézkes.
    A parkolás meg egyenesen szuper, több hely is közvetlenül a helyszínen!
  • Helyszín:

    Sokemeletes panel, Angi elmondása szerint már csak rövid ideig lesz itt, költözés előtt áll. A lakás maga szép nagy, tágas, hely mindenre bőségesen elegendő. A fürdő teljesen rendben. Az eksönhöz a szoba tökéeletesen megfelel, igaz, az ágy, ami amúgy szép nagy, kicsit már öregecske.
  • Lány külseje:

    Angi egy kedves, mosolygós tünemény. A képeknek teljesen megfelel. Mivel arccal hirdet, sok mesélni való nincs is...
  • Action:

    Angi egy igazi boszorkány. Sajnos nem az a csókolózós fajta, de ezt leszámítva minden, mi szem-száj ingere.
    Az eksönt egy alapos, ismerkedő jellegű testápolással kezdtük, a cicik támogatottak, de ez nem hogy nem szembetűnő, de kifejezetten természetközelire sikeredtek. A bimbók kényeztetésére isteni jól reagál. Hamar megkóstoltam a kelyhecskét, aminek az eredménye két igen takaros csúcs lett, Angi nem kis örömére.
    Ezt követően fordult a helyzet, és egy isteni NF-fel kezdte a visszatámadást, majd lóra pattanva tüntette el az Őrnagyot. Egy idő után nem bírtam magammal, így visszatértünk az NF-hez, amely végül NFVSZ-be kunkorodott, amelyet nagyon kellemesen hosszasan abszolvált. Lévén az idő elszaladt, no meg a tár is tökéletesen kiürült, fürdés után búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Csomag ajándék van, néhány extrával, de egy magasabb kategóriás csomaggal az ember mindent megkap, ami az adatlapon szerepel. Szerintem teljesen korrekt módon!
    Az ajándékot előre kérte, szerintem ezzel sincs gond.
  • Összkép:

    Angival minden együtt töltött perc élvezet volt. A szuper eksön mellett jól eldumáltunk, kellemes beszélgetőpartner is. Teljesen ajánlott kategória!
Happy Massage