• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, elsőre elértem, délutánra beszéltük meg az időpontot.
  • Megközelítés:

    Pontos házszámot mondott, ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető és könnyen megtalálható. Nem volt gond vele.
  • Helyszín:

    A lakás egy szép, újépítésű háztömbben van, ennek megfelelően igényes, normális. Hosszú folyosón kell végigmenni, hogy eljuss hozzá. A szoba pici, hangulatos, a fürdő tiszta, normális. Többen vannak benne, de ezt csak onnan tudom, hogy gyorsan a szobába invitált, nehogy összefussak a másik vendéggel.
  • Lány külseje:

    Jessica teljesen megfelel a képeknek, egy kis csokitündér, nagyon mosolygós, nagyon vidám.
  • Action:

    Mint mondtam, egy kis beszélgetéssel kezdtünk, mert a másik vendég még zuhanyzott. Nagyon közvetlen és kedves Jessica, érdeklődő is volt, kérdezgetett, ezzel könnyedén feloldja a kezdeti feszültséget. Aztán zuhany és ő már meztelenül várt.
    Gyorsan nekiláttunk a dolgoknak, kölcsönös francia következett, finom, higiénikus punci, selymes bőr várta az ajkaimat. Ő is lelkesen franciázik, lehet irányítani, szép mélyen is be tudja venni a dolgokat.

    A csók nála inkább csak puszika, de ezt azért jelzi is az adatlapján. Ez sajnos kihatott egy picit rám, mert csók nélkül nehezen izgulok fel, de azért csak sikerült és hamar gumit kértem. Beleült, aztán több pózban szexeltünk, végül doggiban és a gumiban lett végem.

    Semmiképp sem volt vele rossz a szex, de valahogy beleélni sem tudtam magam, mert bár semmire nem mondott nemet, de ő nem élvezte, és ezt megérzi az ember. Számomra ez egyértelmű volt, emiatt kicsit zavart is, hogy hevesen nyögdécselt, mert tudtam, hogy nem igazi az élvezete. Ez fura elégedetlenkedésnek tűnhet, hiszen ő csak jó szolgáltató akar lenni, aki a vendég kedvében jár, de engem inkább zavart. Ez egy tipp, de talán kicsit kevesebb és halkabb, itt-ott eleresztett sóhajjal jobban meg lett volna az illúzió! :)

    Az aktus után viszont kaptam tőle egy teljes testmasszázst, ami nagyon jól esett, közben beszélgettünk, és egy érdekes élettörténetet ismertem meg, már csak emiatt is megérte elmenni hozzá.
  • Elszámolás:

    A telefonban és a helyszínen is rákérdeztem, mindkétszer ugyanazt mondta, ami teljesen átlagosnak tekinthető. Nem kérte előre, a végén diszkréten az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Élveztem a vele töltött időt. A szex nem volt ugyan eget rengető, sem barátnő feelinges, ami nyilván rajtam is múlt, de az utána következő masszázs ezt némileg kompenzálta. Összességében véve abszolút ajánlható Jessica, érték arányban különösen.
Happy Massage