• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Drága Mamut! :)
    Köszönöm, hogy rám találtál, és hogy ilyen csodás perceket élhettem át veled. Mindig öröm, ha ilyen Férfi kerül a kezeim és ajkaim közé. :)
    Várom a következő találkozót,
    Csókol,
    Lili

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, csicsergő hangon felvette és nagyon aranyosan tájékoztatott mindenről
  • Megközelítés:

    Egyáltalán nem nehéz megtalálni a helyet, jártam már itt másik lánynál is, legegyszerűbb bkv-val onnan kb 15 másodperc séta. kocsival egy olyan 10 percet rá kell szánni a helykeresésre.
  • Helyszín:

    A legutóbbi látogatásom óta felújították a helyet így most mind2 szobában van tatami vagy legalábbis matrac a földön amit nagyon szeretek mert kényelmes fickó vagyok, új a festés, új minden szóval patent lett. Lift van, de aki fitt az fel is gyalogolhat én a lusább kategória vagyok. A nagyobb szoba ízlésesen berendezett, a fürdő modern és minden van benne a 8 féle tusfürdőtől a szájvízig, és ami fontos hogy van mindig száraz kilépő és nem csak oda van dobva valami.
  • Lány külseje:

    Egy alacsony, törékeny, aranyhajú szépség. Megláttam és egyből jobb kedvem lett. Huncutul mosolygott rám egy fekete combfixben és piros bugyi melltartó kombóban, Előre engedtem egyrészt mert úriember vagyok amíg ruha van rajtam másrészt mert kegyetlen jó látvány a hölgy hátulról, kerek fenék, leomló szőke haj.... Nézett is rám hogy akkor most megvárjuk amíg lemegy a nap vagy jövök, jöttem, nyilván jöttem!
  • Erotikus masszázs:

    Letusoltam aztán kicsit összeszedtem magam nehogy egyből szerelmes legyek. A szobába visszatérve lefeküdtem a masszázspadra, ő csicsergő hangon megkérdezte mivel masszírozhat (olaj, krém) mondtam hogy mindegy. Olajat választott, ÉS elég profi mozdulatokkal elkezdte megmaszírozni a lábamtól felfelé csöpp testem. Alaposan átgyúrta a vádlim és a combom hátsó részét, nyújtó-lazító mozdulatokkal megspékelve. Egyre feljebb és feljebb értünk, a fenekemnél kicsit hébe hóba elkalandozott a keze másfelé is, azt a gondoloatot felhúzva a fejemben hogy ennek itt és most véget vetek de mire fordultam volan ráült a derekamra és jött a hátmasszázs ahol azt kell mondanom elég profi munkát végzett. Tudja mi a dörgés, lapockánál erősebben, a csuklyás izomnál gyengédebben de pont csak amenyire kell. Közben egy-egy puszi ide vagy oda a hátamra, a nyakamra, le került a melltartó is szóval a szemben lévő tükörben a vizuális élmény is csak arra sarkallta az agyam hogy mintha metál koncert erejével hallottam volna a megfordulhatsz szócskát.
  • Levezetés:

    Libabőr agy kikapcs és itány a tatami. Finom puszik hol a testemen hol az arcomon hol a számon, közben cirógat a kezekkel és a mellekkel egyaránt. Egyre kevésbé bírom így megcsókolom. Szerintem tetszhettem neki mert visszacsókolt de ez olyan mint kölyök koromban fabeookon a bökés csata, kettőnél nem lehet abbahagyni. Egyre élesebb csókcsatába kezdünk közben markolom ahol érem, popsi, cici, beletúrok a hajába, a percek csak új reppennek tova de nem érdekel mert hajnalig el tudnám ezt viselni de sajna a munkaidő véges. A csókokból puszik lettek majd simogatások és végül a keze megállapodik a farkamon. Végigsimítja majd felszökik a szemöldöke. Végigcsókolja a testem majd először csak a nyelvével, aztán egyre mélyebben és mélyebben majd TÖVIG! ami elég nagy szó hogy őszinte legyek. Egyre nehezebben bírom így megkérem hogy öljön a számra hátha megmondom hány kiló, nevet majd a következő pillanatban tele van a szám az édes, és tényleg édes, puncijával. Kezeim a fenekén, a puncija a számban, a hasamon támaszkodik, én emg azon agyalok hogy körzővel vagy számítógéppel tervezték-e a nőt. Finom nyögések, és eyre gyorsuló csípőmozgás jelzi hogy jó úton haladok. Egy pillanatra felsikkant és utána egyikünk sem mozdul. A következő pillanatban már a szájában voltam és egyre gyorsabban ütemesen szopta a farkam. Kértem hogy lassítson erre rám nézett és mosolyogva annyit mondott hogy azt hitte ő irányít majd folytatta. Egyre jobban belelendült, én pedig egyre jobban vonaglottam alatta mint aki áramütést szenved aztán egy pillanatra elsötétült a világ, az utódok valahol vagy a szájban, vagy valahol máshol szörnyű véget értek, én meg negyed órára megsüketültem akkorát élveztem. Nem siet, hagy lenyugodni. Még utána dumáltunk kicsit, kaptam szörpöt amit direkt köszönök innen is, és együtt tusoltunk ahol lemosott mindent rólam. Csókcsata a zuhi alatt pont mint gimiben, aztán öltözés és fájó búcsú a viszont látásig az ajtóban.
  • Elszámolás:

    Szó sem volt róla, ismerem, nagyjából budai átlag, letettem a randi végén az asztalra bár nem akartam elrontani a randi hangulatot. ha látta is hogy leteszem-e nem mondta.
  • Összkép:

    Lili egy angyal, A megérkezésem pillanatától olyan volt mintha a csajommal lennék, nincs külvilág, nincs idő, szóval csak és kizárólag pozitív élményeim vannak. Nagyon megszerettem ezt is kis huncut tündért szóval ne változz meg ha egy mód van rá :)
Happy Massage