• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Köszönöm a beszidet és én is nagyon jól éreztem magam!

  • Egyeztetés:

    Delelott 11:15 korul hivtam. Elsore felvette. Nagyon kedves volt, mondta nekem 12:45-kor jo, egyeztettunk es befoglaltam az idopontot nala.
  • Megközelítés:

    7-es busszal mentem, kocsival is konnyu a megkozelites, parkolasi lehetoseg rengeteg van. Az Andor utcaban van, konnyu megtalalni.
  • Helyszín:

    A helyszin maga egy uj epitesu lakohazban van egy tagas igenyesen berendezett lakasban. Tisztasag van benne es rend. A lakas tisztasaga es rendezettsege jellemzi a benne lakot is ami engem komfortos othonossaggal toltott el.
  • Lány külseje:

    Hat nagyon izgato kulsore az erosen barna feketes szexi exotikus boru holgy latvanya! A kisugarzasa hoz magaval egy nagy plusszot, amitol sokkal szebb es vonzobb mint a kepeken. Kezdettol fogva nagyon kedves es kozvetlen, egyszeru es ugy kezel mintha ezer eve ismerned, olyan termszetesen. Konnyeden leveszi a gatlasokat az emberrol. Kulsore ami leginkabb feltunik az az edes mosolya, szep vastag ajkai es a gyonyoru popsikaja! Cickoja is nagyon szep es termesztes. En a termeszetesseg hive vagyok nem a szilikone.
  • Action:

    Eloszor masszirozast kertem mivel egy idoben- lattam korabban - evvel is foglalkozott. Egesz turheto volt, nagyon jol esett a masszor technikaja de aztan megajjt kellett parancsolnom hogy masszor technikajat kifejtse mert erezni akartam vastag erzeki ajkait. Olyanok mint a gyumolcs, finom vastag ajkainak kostolgatasa mar eleve lazba hozott. Imadom az ajkait! Megcsokolgattam es es korbenyalogattam a finom formas cickoit, majd elvezetesen elkezdett oralisan kenyeztetni, szereti csinalni, szerintem imadja a feher dakot a szajaban, habar nekem kicsit eros volt eleinte, de nem bantam mert kozben a gyonyoru nagy popsikajat csodaltam es simogattam a puncikajaval egyutt, ami annyira megvolt duzzadva - ez fel is tunt- mint egy erett gyumolcs ezert megkertem had kenyeztessem en is egy kicsit. Szinte faltam ugy nyaltam a duzzado finom nagy szemeremajkait, nagyon jo volt, de neki is tetszett ez nagyon, imadtam nyalni ezt a csokifagyit! Szerintem mar is szenvedelyes rabja lettem, aztan megkertem csinaljuk mindezt 69-ben. Nagyon finom volt igy is, kivaltkeppen elvezte. majd pedig kertem most mar lepjunk a tettek mezejere es miutan megkerdezte hogyan akarom, hatulrol tamadtam be mert latni akartam azokat a gyonyoru popsikat. Teljesen begerjedtem a hullamzo kerekded posikajatol mikozben pakoltam hatulrol kutyapozban majd pedig hason fekve. Nagyon elvezte ennek hangot is adott, de en meg jobban elveztem olyan finom latvanyt nyujtott! Egy feher kaukazusi lanynak nincs ilyen feneke csak egy gyonyoru fekete felver lanynak mint neki! Hihetetlen latvany volt , olyan elmenyben volt reszem amirol csak almodoztam eddig! Fantasztikus volt! Az a fenek! Atya eg! nem felejthetem el! Aztan nehany jol iranyzott beakasztott lokes utan mer en sem birtam es eljottem.Csodalatos volt! Felejthetetlen elmenyt nyujtott!
  • Elszámolás:

    Utolag kerte de en elore gondoskodtam rola, mert nagyon megbizhato a csaj. Teljesen maximalisan megbiztam benne es nem tevedtem vele kapcsolatban.
  • Összkép:

    Nagyon pozitiv az osszbenyomas. A kepek onmagaban nem adjak meg azt a teljes osszhatast amit ez a fantasztikus no magaval hordoz! A kisugarzasa, a kedvessege, a kozvetlensege sokkal szebbe es elobbe teszi a kulso latvanyt, igy a kepek nem hozzak vissza azt a gyonyoru osszhatast amit eloben kap az ember tole! Biztosan vissza megyek hozza, hamarosan es tobbszor is! Teljesen megfogott a csaj! Egzotikus, szexi, kedves, vastag erzeki ajkakkal es rengo formas popsikkal amit nem kaptam meg meg mashol.
Happy Massage