• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon gördülékenyen zajlott az egyeztetés, kétszer hívtam, mindkétszer elsőre felvette a telefon. Korrekten tájékoztatott a lehetőségekről és rugalmas volt a randi időpontjának kiválasztásában is.
  • Megközelítés:

    Szentendrei út melletti kis utca az óbudai sziget magasságában. Autóval nagyon egyszerű volt megtalálni a címet és parkolóhely is volt az utcában bőven.
  • Helyszín:

    Dóri külön felhívta a figyelmemet az udvar állapotára, amin keresztül kell menni ahhoz, hogy eljussak a lakásig. Annyira vészes azért nem volt, de valóban elég furcsa alakokkal találkoztam közben. A lakásban ketten dolgoznak, éppen a kolléganőhöz is vendég érkezett. A két baszoba egymásba nyílik így a zárt ajtó ellenére is tisztán hallani még a beszélgetést is a szomszédban. A fürdőben kád van, a melegvizet szinte lehetetlen normálisan beállítani. Nem a legalkalmasabb a helyszín, maradjunk annyiban, de 1-2 hónap múlva másik lakásba költöznek a lányok, ami remélhetőleg már jobb lesz.
  • Lány külseje:

    Dőri abszolut nem okozott csalódást külsőleg. Szűk utcai ruhában fogadott, ami jól kiemelte formás kis testét.Pici de nagyon szép mellei vannak, gyönyörű feneke, nagyon egyben van és nagyon csinos. A többi beszámolót olvasva nem számítottam babaarcra, ezt én is megerősítem, viszont a kedvessége és a brutál jó test kárpótol érte.
  • Action:

    Kicsit bajban vagyok ennél a résznél, mert alapjában véve mindent megkaptam, amiért mentem.
    Dóri egy nagyon kedves, odaadó, kommunikatív lány. Ahogy az már többször is elhangzott, az idővel nem foglalkozik, TP abszolút nincs. Hosszabb beszélgetéssel indult a randink, elég sokat mesélt magáról és kérdezgetett engem is, ami nagyon pozitív volt, megadta az alaphangulatot. Aztán együtt zuhanyoztunk, megmostuk egymást, ez szintén nagyon kellemes volt.
    Visszatérve a szobába egymás testének felfedezése után kicsit kényeztettem a szép melleit, aztán befeküdtem a lábai közé és a punciját vettem kezelésbe. Nagyon finom és szűk puncija van Dórinak, élvezet volt foglalkozni vele. Nagy eredményt ugyan nem tudtam elérni, de élvezetes volt szerintem mindkettőnknek.
    Ezután próbált életet lehelni a kezeivel a farkamba, ami először nem sikerült, de aztán közösen segítettünk a problémán és volt egy kis gumis francia, közben simogattam a puncikáját. Gumit húztam, aztán először missziben kezdtük el az akciót, ami végig kicsit furcsa volt nekem. Beszédben valahogy sokkal jobban kitárulkozott Dóri, mint szex közben. Kicsit távolságtartónak éreztem, nem engedett tövig magába, amikor kicsit erősítettem az iramon, éreztem hogy valami nem kerek, így ez a része nem sikerült számomra teljesen jól. Több pózváltás után hátulról élveztem egy hatalmasat, a látvány megtette a hatását.
    Második felvonásra már idő sem volt, de én sem éreztem úgy, hogy van még a dologban egy második kör.
    Levezetésnek még egy gyors zuhany és kis beszélgetés, kedves búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Én azt mondom, hogy a kapott élménnyel arányos számú rózsaszálat tettem le Dóri szekrényére. Ha a többiekhezviszonyítom, akkor tényleg nagyon baráti az ajándék, viszont ha azt nézem, hogy milyen szolgáltatásokat vállal ezért és milyen volt az ott eltöltött bő 1 óra, akkor inkább reálisnak mondanám.
  • Összkép:

    Dórival jobban sikerült a beszélgetés és a szóbeli kommunikáció, mint a szex. Semmi rosszat nem tudok leírni, mert egy tündéri, kedves és odaadó hölgy és mindent megtett, hogy jól érezzem magam. A kémia nem működött, ez van.
Happy Massage