• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Tomah!

    ...vagy inkább úgy írjam, hogy kedves Uraim? Hisz tudom sokan a reagálásomra kíváncsiak.
    Sajnos egyet kell, hogy értsek a kollégával: sem szimpátia, sem kémia nem nagyon alakult ki részemről. Viszont némiképp árnyalnám a képet.
    A találkozás elején történt egy apró kis incidens: kifejtetted abbéli aggályodat, hogy én vagy a kolléganőim talán valamit eltulajdonítanánk a pénztárcádból. Tudod nem tesz jót a barátnő feeling-nek egy ilyen kijelentés. Ott nem lehetett okod panaszra, mert csak úgy ömlött belőlem a szó, amikor is kifejtettem neked, hogy legközelebb gondolkodj mielőtt ilyen kijelentéseket teszel.
    Egyrészt olyan oldalakon hirdetünk ahol visszajelzést lehet adni bármelyik találkáról. Ha már belőlem nem nézel ki annyi erkölcsi normát, hogy ne lopjam meg a vendégeimet, legalább annyi józan észt társíthatnál hozzám, hogy a jól felfogott érdekem sem azt kívánja.
    Nem is tudom mi fájt jobban: hogy tolvajnak néztél vagy az, hogy butának.
    Valamint nálunk úgy történnek a dolgok- mint ahogy te is tapasztaltad-, hogy a végén kell fizetni.
    Szóval: az elején kirabollak, a végén meg ismét kinyittatom veled a tárcádat, hogy fizess. Jó terv lenne.
    A lényeg, hogy a masszázs tényleg némaságban telt el, viszont a szolgáltatásra nem lehet panaszod. A szakmai önérzetem sem engedné, hogy ne tegyem oda magam, már csak azért is. Mindig fütyörészek, kacarászok, és ez senkit nem szokott zavarni. Persze másoknál nincs is egy ilyen otrombasággal megterhelve a találkozás.
    Azt nem is említetted a kis írásodban, hogy borravalót akartál hagyni, viszont én azt visszautasítottam és jeleztem, hogy legközelebb kérlek keress mást. Kész csoda, hogy ezek után nem lehetne jobb besorolást kaptam tőled.

    Arra pedig, hogy csöndben voltam végig csak annyit írnék, hogy sok vendégem ( akik lyukkal a hasukban távoztak tőlem ) most irígykedve felsóhajtanak : micsoda mázlista!

    Eddig egy fontos szabály volt nálam, de a veled való találkozás után ezt kettőre kellett, hogy módosítsam: ne gyere szandálban és ne feltételezd rólam, hogy megloplak!
    Ha ezt betartod jóban leszünk...na nem te, hanem mindenki más.

    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és elsőre felvette. Mindent elmondott ami szükséges ilyen esetben. Kért előző napi megerősítést. Amit természetesen megtettem.
  • Megközelítés:

    Xii kerület magaslatán található a tetthely. Járművel és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Parkolás ingyenes, amikor mentem a ház előtt is volt hely. Épület eltéveszthetetlen a leírás alapján.
  • Helyszín:

    Szép többlakásos, irodás épület -1 szintjén található multirendelős lakás, de a vendéglátómon kívül senkivel nem találkoztam. Praktikusan kihasznált aprócska terek, szobában gyertya világ és modern zene, tatami,tükrök. Fürdő tiszta, ravaszul bezsúfolt káddal, kellő tusfürdő választékkal, (illat menteset nem leltem) szájvízzel.
  • Lány külseje:

    Aliz a szokásos ajtó mögül kikukucskálós módon fogadott és invitált be lakásba. Piros egyrészes babydoll volt rajra. A képeknek teljesen megfel a valóság, nincs zsákbamacsek. Vendéglátóm formás szép nő, kellemes a szemnek. Elmondása szerint genetikaiag ilyen, semmi extrát nem tesz az alakjáért. Ez az állítása csak tüzetesebbvizsgálat után igazolható, mert a bársonyos borítás alatt nem rejtőzködnek megmunkált izomkötegek. Arca szép, teste kívánatos, keblei nem dúsak.
  • Erotikus masszázs:

    Pár mondat után a szbában szabadultan neg a textíiektől, elkísért a fürdőbe és ott magamra hagyott. Zuhit követően a szobában megkérdezte, hogy ő is vetkőzzön vagy sem. Természetesen a meztelenséget preferáltam. Masszázsa jó erős frissítő. Szépen, akkurátusan és jól megmaszírozott talptól nyakig. Teljsen úgy csinálta mint ha tanulta volna valahol. Azt tudtam meg, hogy ismerősöktől, kollégáktól tett szert a tudásra, ami szerinte nem ördöngösség. Szerintem meg az. A dögönyözés közben nem találtunk közös témát, ami kicsit furcsa volt. Nem egy szószátyár hölgy. Olaj keverékkel masszíroz, nekem az erőssége is megfelelt. A fissítő és a svédmasszázs közé teszem.
  • Levezetés:

    A masszázs fokozatosan váltott át csúszkába. A hátamra felvitt olaj mennyisége rohamosan nőtt. Magát is szépen bekente és egy élvezetes és nagyon izgató csuszkát kaptam. Nem kímélte magát, sem engem. Éstvesztően siklott eajtam az alrestével. Annyira jó volt, hogy pattanásig feszítette a feszíthetőt. Fordolás után kezelésbe vette a varázspálcát. Olyan texhnikát vetett be, hogy esélyem nem volt lassításért könyögni. Gyorsan jött a beteljesülés. Pedig a szemből csúszka hátra volt. Duplázási reményem idő szűke miatt sem volt reális.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, a korábban negbeszéltek szerint történt a szeánsz végén leróva.
  • Összkép:

    Alapvetően korrekt szolgáltatást kaptam, de közöttük nem alakult ki a kémia. Az együtt töltött idő alatt a zenei válogatását dúdolta, rágólufikat fújt. Szinte minden beszélgetési téma amit fehoztam hamvába holt.
    A beszámolók alapján cserfesebb partnerre számítottam.
Happy Massage