• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alapvetően levelezéses / VTR egyeztetést preferálom, mert a kevés szabadidő és a vidéki lokáció előre szervezést igényel. Gitta nem használja ezeket az eszközöket, így csak a telefon és a spontán szervezés maradt. Ennek megfelelően csak ritkán dobta úgy a gép, hogy megpróbáljam elérni. Először a vízmelegítő javítása miatt nem jött létre a randi, de másodjára simán ment minden. Elsőre felvette, pár perc alatt lebeszéltünk mindent.
  • Megközelítés:

    Városmajor. Budaörs irányából a waze a főutak és dugók gondos kerülésével (ellenben a girbe-gurba hegyi utak jelentős részének érintésével) időben a címhez vitt.
    A parkolás fizetős (350/óra) viszont a ház előtt parkoltam.
  • Helyszín:

    Régi építésű társasház, kívül - belül az ennek megfelelő átlagos állapotban. A berendezés "célszerűen minimalista", de mivel a rend és tisztaság okés, engem nem zavar. Ruhákat, egyebeket van hova pakolni.
    Fürdőszobában kabin + vízmelegítő, de minden jól működik. A tusfürdő választék több illatból áll, de baba típusút pl. nem találtam. Távozás előtti zuhanyzáshoz is kaptam tiszta törölközőt.
  • Lány külseje:

    Ronda nagy ogre lévén az "apró" lányokkal mindig van bennem egy kis félsz, hogy agyonnyomom, eltöröm, vagy csak simán sírógörcsöt kap a látványomtól. Ezért inkább a magas lányokat preferálom.
    Nos Gitta magas, és olyan igazi bögyös-faros fajta, ami a gyengém. Csak annyira van kipárnázva, hogy jó fogás essen rajta. A képei teljesen jók, csak az arc és a cicik nem látszanak. A ciciken nincs mit takargatni. Nagyok, szépek, természetesek, pont annyi gravitációs kölcsönhatással aminél kevesebb ebben a méretben már hihetetlen lenne.
    Valaki előttem amazonként jellemezte megjelenését. Ezzel egyet tudok érteni, ha hozzátesszük az erotikus kisugárzást is :-) Szexi utcai ruhában szerintem egyszerűen döglesztő lehet...
    Egy szál szöszmöszpapucsban vagy miben és kávésbögrében fogadott nem bízva semmit a képzeletre.
  • Action:

    A fürdőben nem találtam szájvizet, nem emlékeztem az adatlapra ezért rá se kérdeztem a csókra, úgy vettem, hogy nincs ennek megfelelően jártunk el. Bár utólag úgy láttam, hogy alap. Mindegy, nem okozott problémát.
    Ágy melletti állva ismerkedéssel kezdtünk, ahonnan hamar az ágyra utasított és a lábaim közé telepedve bootolni kezdte a központi vezérlőt. Finoman, kényeztetősen csinálta, de vitt bele extrát a nyelvpörgetéssel és a zacsit sem hagyta ki. Jó volt, de én ilyenkor sem szeretek tétlen lenni, ezért elöször kézközelbe csaltam a fenekét, majd megkértem, hogy dobja át az egyik lábát a fejem fölött.
    Végre játszhattam :-) Borzasztóan fel tud húzni ha őszinte (vagy kísértetiesen annak tűnő) reakciók kísérik ilyenkor a munkásságomat. Nos ezt most megkaptam kétszer is. A második után menekülőre fogta :-) Kicsit maszatoltunk még oldalt fekve, de inkább kabátot kértem és szemből belyezkedtem. Köszönhetően a hosszas felvezetésnek és megintcsak kedvemre való reakcióknak pár percig bírtam csak és a gumiba végeztem.
    Tisztogatás után hasra fekve heveredett mellém, kihangsúlyozva a gyönyörű csípőjét és derekát. Nem tudam megállni, hogy a pihi és beszélgetés alatt ne végig arra babráljak a kezemmel :-)
    A pihenő után úgy folytattuk, ahogy az előző kört kezdtük. Ůjra lépre, illetve a számra csaltam és most kicsit finomabban nyelveltem, bár a popsiba kapaszkodást ugyanabban a határozott szellemben végeztem, mint elsőre. A végén újra menekülőre fogta, kértem, hogy akkor hadd támadhassak hátulról. Annyira tolta magát rám, hogy eleinte alig tudtam gépészkedni. A fenekét határozottan megmarkolva és nyugton tartva már jó csattogós tempót tudtam diktálni...
    ... Amig el nem fáradtam (második kör ugyebár) Kértem, hogy pihenhessek egy kicsit. Elöször szemből lovagolt meg. Mellei az orrom előtt himbálóztak, felemelkedtem, hogy a számba tudjam venni a bimbókat, vagy csak közéjük fúrjam az arcom. Ő a tarkómat átkarolva húzott magához közben. Höjj! :-)
    Még meg akartam csodálni a popsit háttal lovagolva - ez meg is történt - majd franciás befejezést kértem. A kezét csak külön felszólításra használta. Kértem, mert tudom, hogy a második kör végén nálam elkél a határozottabb bánásmód. Az ágy két széléből vizet facsaró szorítással kapaszkodva a szájában lett végem. Az eredmény szilviának passzolása után még kaptam egy kis levezető cirógatást.
    Pihi és hidratálás után nekem volt sietős a távozás, mert a parkolóórába szórt összes apróm ellenére addigra már lejárt a jegyem. Végül szinte pontosan másfél óra után léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    A telefonban egy + opcionális fél órában egyeztünk meg. Új helyen mindig előre rendezem, de most valahogy olyan gyoran és természetesen történtek a dolgok, higy elfelejtettem. Végül öltözéskor raktam ki a csokrot, ami kicsit megtoldva is csak a magasabbik órás átlag volt másfél óráért.
  • Összkép:

    Gitta egy igazi dögös milf full size méretben (ismétlem, nem molett, csak a magasságához megvan mindene, tessenek tekinteni a képeket! ). Ezt megtoldja még az erotikus kisugárzása és a természetessége.
    Kellemesen elfáradva, de feltöltődve távoztam tőle.
    Találó az idézet a bemutatkozása végén :-)
Happy Massage