• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm a beszámolód, jó volt az első megérzésed velem kapcsolatban...:P
    Az meg igencsak örömteli, hogy így értékelted a "szakmai hozzáértésem" :D
    Annak ellenére, hogy nem vagyok a típusod, ez a besorolás... :))) Tényleg köszönöm!
    Várlak legközelebb is!( Lehetőleg kevesebb malőrrel fog menni a találka megszervezése :D)


    csókollak addig is!

  • Egyeztetés:

    Nem ment simán. Előtte nap egyeztettem, déli időpomtot, amit 11 előtt lemondtam, mivel úgy láttam, nem érek oda.. Kiderült, mégis odaértem volna, de akkor már késő volt. Így végül koradélután jött össze. Telefonban végig készséges, kedves.
  • Megközelítés:

    GPS segítségével sima ügy, nagy parkoló, fizetős, de alaptarifás. 100 Ft elég is volt a fél órás randihoz.
  • Helyszín:

    Panel, lift. Liftből ki, majd rácsos kapun át, Alice kijött elém. Pecó belül minden igényt kielégít. Fürdő, törölköző rendben, szájvíz van. Kis minusz, hogy a szobában nincs tükör.
  • Lány külseje:

    Légies, kecses.. Ahogy kilibbent a rácsos kapuhoz a cipó popsijával, láttam hogy nem lesz gond. Bőre fehér, de kívánatos. Nagyon vékony, vékonyabb mint a zsánerem, de a kacér mosolya ebből sokat ellensúlyoz. Lehet hogy az olvasott beszámolók miatt, vagy mert egyszer volt hasonló kinézetű/alkatú szeretőm, de azonnal olyan. érzésem volt, hogy Alice-t mocskosul meg lehet dug.ni. Már bocsánat.
  • Action:

    Mivel a kezdeti telefonegyeztetéses töketlenkedéssel (ami teljesen az én hibám) sokmidőm elment, maradt a fél óra. Ami miatt sietni kellett. Fürcsi után rögtön hanyattvetettem magam az ágyon, Alica pedig jött is azonnal.
    Telefonban a szavak embere volt, míg ott voltam, alig szólalt meg.. Inkább cselekedett. Kis csókocskák, majd hamar torokra vett, mélyen, ahogy kell. Kicsit segítettem a mélységek kiaknázását kézrátétellel, de talán nem durván.. Komoly tocsogós, torkoskodós hangok jötteki ki, majd kértem a 69-et. Finom szép, remekül reagáló puncija van. Ujjazni nemhogy engedi, szerintem igényli is. Végül a hátára fordítottam, két ujjal ujjaztam , nyaltam, ahol értem. Homorú testhelyzetet idéztem elő ezzel nála, szinte felment hídba, miközben (majdnem?) elélvezett. Gumit kértem, amit kézzel illetve szájjal tett fel, majd kutyusban támadtam.
    Tényleg iszonyú vékony, pár kb biztosan felmehetne, de Alice úgy jó, ahogy van. Olyan tempót nyomtam neki, amit már legaláb 2 éve senkinek, de nem éreztem hogy lassítani szeretne, sőt!! Halkan sziszegett, nyüszített, miközben fülét és a nyakát harapdáltam. Még kiskifliben tövig tolva adatma a max tempót, majd kértem, álljon a falhoz, mint a 10, képen. A kis popsit kitolta, majd állva, felsőtestét falnak szorítva kezdtem adni neki hátulról.. Vékony csípőjét markolászva húzta ütemesen a farkamba,neem semmi volt.. Egy pillanatra sem lehetett lassítani.
    Kérdeztem hogy állok idővel, de nem nagyon foglalkoztatta.. Nincsenek illúzióim, de Alice-en végig azt éreztem, hogy igencsak élvezi a helyzetet, ez meg azért elég jó érzés a férfi egonak.
    Kértem a végére még egy kis mélytorkost, gumi le, szájba be, majd ütemesen cumizni kezdett. Kb. háromnegyedéig vette be, ami igencsak szép teljesítmény. Arcra élvezést kértem, majd a második arcra lövés után a szájába adv nyugodtam le. Idősebb korosztály megirigyelné ezt a profi levezetést, csillagos ötös! Idő elment, én is, majd fürcsi, öltözés közben 1-2 perc csevegés, majd elköszönés.
  • Elszámolás:

    Elején adtam oda, Telefonban egyeztetett,, átlagos csokor. Amit kaptam érte, azaz a Vevői elégedettség egy szekcióval feljebb részletezve. Parádés.
  • Összkép:

    Mint írtam külsőre nálam nem 10/10.
    De ha egy embertelen nagyot szeretnék dugni, Alice-hez mennék újra. Jó eséllyel még megyek is. Alice-nek vérében van a sex. A mocskos, durva, jó sex. Örülök, hogy részese lehettem.
Happy Massage