• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Azt kell hogy mondjam Alex drágám, hogy mostanra már valahogy jobban át tudom adni magam az érzéseknek, lazább és merészebb vagyok veled. Veled sokra jutok az orgazmus tekintetében, és már sokkal jobban élvezem. Ami igaz, az igaz, nagy pasifaló típus vagyok, ettől már csak az jobb, ha szeretek valakit, azzal nagyon odaadó tudok lenni. Lényegében arról akartam írni egy rövid véleménynyilvánítást, hogy mennyire is imádom a szexet veled. Bocs a témaválasztásért, de ha most épp nincs lehetőség csinálni, legalább kiírom magamból, talán ez segít. :) unatkozó emberek meg olvashatják egy virtuálvilági vallomást. :)
    Imádlak, egyszerűen lenyűgöz a férfiasságod. Hiányzol, és kívánlak, ha épp nem vagy velem. Nélküled élni nehéz. Kellesz nekem, mint egy falat kenyér.
    Imádom veled az előjátékokat...és annak minden lehetséges módját és annál is inkább, minél tovább tart... tudom, tudom, most mit gondoltok: Igen. Te Alex drágám viszont mégsem sajnálod az időt tőlem. Néha tényleg jólesik csak úgy belecsapni a közepébe és csak félrehúzni a fekete kis csipketakarót, benyálazni az ujjat és finoman benyomni hátulról az ágyú csövét... hmmm, isteni tud lenni, igen. Nem mondom, hogy én ezt nem imádom. De még mennyire, hogy imádom. Volt szerencséd megtapasztalni. ;)
    De az a jó néhány perc, amit az előjátékra áldozol még izgalmasabbá teszi a szexet, és felbecsülhetetlen tud lenni. Egyszerűen odavagyok a titkos pillantásért, mikor mindketten tudjuk, hogy csak egymást akarjuk, de még nem lehet. És csak szemezünk. De szinte mindkettőnk arcára van írva, hogy mennyire kívánjuk, és szinte fölfalnánk egymást. Ezek az apróságok teszik izgalmassá a mi kis kapcsolatunkat, és ezek azok a dolgok amiért mindig szívesen látlak!!! ;)

  • Egyeztetés:

    Picit nehezen tudtunk megfelelő idöpontot találni,az én hibámból,de végre sikerült .
  • Megközelítés:

    Mint mindig ,most is gyorsan és könnyen megközelítettem a tetthelyet.Még arra is maradt időm hogy egy kávét igyam.
  • Helyszín:

    A megszokott és meghitt szentély nem sokat változott,de én igy szeretem.A nagy franciaágy a kedvencem,persze hogyha ő is rajta van.Szeretem ezt a kettőst.
  • Lány külseje:

    Észtvesztő.Piros-fehér ruhában fogadott és olyan kislányos,szexi volt ,hogy elakadt tőle a szavam.A farkam mocorogni kezdett és éreztem hogy kiemelkedően jó napom lesz.Nem tévedtem,az lett.
  • Action:

    Az ajándékok átadása után és koccintás után törölközőt adott,és elküldött tusolni.Mikor a szobába léptem,már egy tangában várt.Összeölelkeztünk ,és keze lecsapott a félig merev farkamra.Kis simogatás után a farkamnál fogva az ágyhoz vezetett és lefektetett rá.A cicik közé vette a dákóm,és verni kezdte vele,néha megállt és szopta.Helyet cseréltünk,most ő feküdt le én a lábaim közé vettem és a cicik közé tettem a farkam.Angi kétoldalról összeszorította a melleit,és elkezdtem csecsbe dugni.Közben párnát raktam a feje alá,és már nem volt akadálya hogy szopogasson is néha,.Nagyon jó volt,és el is durrantam.Tisztálkodás után beszélgetés,simogatás és egy kis masszázs ami kölcsönös franciába torkolt.Gumit húztunk ,én hanyatt feküdtem Angi négykézláb a lábaim közé helyezkedett úgy hogy a lábai az én lábaim alatt kidugta és belém ült.Szép látvány ahogy a puncija körül öleli a farkam,és az a bombasztikus popsi hátulról.Lehet mozizni.Megfordul és most szemből lovagolt meg,majd előre dőlt ,a kezét a fejem mellé rakva mozgott rajtam.Elkaptam a derekát,és még jobban magamra húzva,verni kezdtem neki.A számba kaptam a bimbóját és szopni kezdtem.Kaptam a biztatást,és hallottam a nyögéseket ,igy még jobban neki duráltam magam.Éreztem Angikám elernyed a kezeimben,rám dőlt, és elélvez.Mivel én még nem voltam kész,hátulról támadtam és keményen toltam neki.Élveztük mind ketten,és igy lett végem.Zuhanyzás és feltöltődés után Angi kezelésbe vett és kőkeményre szopott,közben ujjaztam és duzzadt csiklóját maszíroztam.Védőruhát kaptam,és Angi közölte velem hogy hátulról szeretné,mert az előbb nagyon jó volt.Óhaját teljesítettem,és csak hátulról szeretkeztünk.Több féleképp,de csak hátulról voltam az édes,kis puncijában.Azt nem tudom hogy olyan jó volt -e mint az előző,de mind ketten nagyot élveztünk.
  • Elszámolás:

    Mindig telefonon beszéljük meg a programot és az ajándék mértékét.A helyszinen még pontosítunk hátha mást is akarok.Az ajándék mértéke soha sem változik a megeggyezetnél.
  • Összkép:

    Angikám,drágám mindig meglep valami újjal,most is.Kapok tőle valami pluszt.Láttam rajta hogy eltervezte hogyan töltsük el az időt,és én belementem nagy örömömre.Nagyon egymásra voltunk hangolódva,ahogy mozogtunk,szeretkeztünk és kommunikáltunk.Angi feltette a pontot az i -re.
Happy Massage