• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolód, nagyon kellemes olvasmány lett!
    Örülök, hogy meglepetést okoztam; ez az igazi elismerés! :)
    Természetesen lehet bérletet váltani! :P
    Várlak vissza!
    Csók

  • Egyeztetés:

    A randi elött néhány nappal nap közben volt egy kis időm felkocogtam az oldalra (beszámolót írtam) és utána láttam, hogy on-line.
    Mivel már egy ideje megfigyelő listámon volt, gyors döntés, felhívom. Most, vagy soha!
    Nem véletlenül volt on-line, felvette. Megbeszéltük a részleteket, jeleztem az időpont elképzelésemet, oké volt, lefixáltuk.
    Időpont előtt egy órával kért megerősítést.
    Na az nem ment elsőre, mert nem vette fel. Én frászt kaptam, hogy kútba esik a randi, de negyed óra múlva visszacsörgött, hogy kicsit elkésett, ezért csak most látja a hívást. Részemről fellélegzés, randi időpont megerősítve...
  • Megközelítés:

    Lakótelep. Cím egyértelmú. Ház előtt bazi nagy parkoló. Hely bőven. Fizetős (175 Ft/óra).
    Kapuból telefonálás. Felcsengetés, ajtó nyitás. Lift sokadik emelet. Rács mindenütt. Biztos azért, hogy a kósza rablók ne vigyék el az ott dolgozó tündéreket! :)
  • Helyszín:

    Tipikus panel. Kissé zeg-zugos lakás. Bent több szoba. Fürdő rendben van, nem puccos, de tiszta. Tusfördő választék több mint elég, szájvíz is van. Törölköző tiszta és puha.
    A babaszoba kicsi, ágy megfelelő méretű. Kicsit puhább az én izlésemnél, de egyáltalán nem zavaró.
    Van hova rakni a ruhát, zene szól. Minden adott...
  • Lány külseje:

    Könnyű ruhácskában fogadott egy nagyon-nagyon vékony lány. A képeken biztosan ő van! :)
    Valaki írta korábban, hogy át lehet érni két tenyérrel a derekát. Hát tényleg...
    Kedves MT-k. az arckitakarástól nem kell félni!

    Részletesebben füdés után tudtam felmérni Alicet (egyrészt addigra átöltözött, mástérsz a kisfiús zavarom is kezdett szűnni).
    Alice csinos, végtelenül vékony (főleg hozzám képest) lány. Nyilván a cicik a testalkatához igazodóan aprók, de nagyon helyesek!
  • Action:

    Hát uraim a következők történtek:
    Először voltam nála. Az ajtóban kaptam puszit, ölelést.
    Bevezetett a babaszobába. Beszéltünk pár szót. Látta, hogy nem mozgok otthonosan, volt némi feszültség bennem ami keveredett egy jó adag zavarodottsággal. Azért rávezetett a szükséges következő lépésre és végül elmentem fürödni.
    Tusolás után várt rám, visszavezetett a szobába, közben átöltözött. Nem sok textil volt rajta, lehetett nézelődni... :)

    Szobába be, törölköző félrerak. Nálam még mindig zavarodottság. Gondolom látta, besegített! :)

    Hozzámbújt mint egy nagyon bújós cica és kaptam néhány csókot. Finom volt! Közben símult hozzám. A velem egykorú azonnal elkezdett ébredezni! Kicsit kibontakoztam, hogy levegőt vegyek, erre Ő lecsusszant és néhány testre elhelyezett csók után megismerkedett az ezredessel. Isteni volt! Éreztem, hogy nem lesz itt gond! :)

    Kicsit élvezkedtem, majd megszakítottam a francia leckét, mert mégse akartam 3 perc alatt elszállni!
    Lassabb tempóra váltottunk, csókok, simogatás, Alice testének felfedezése. Közben konszolidálódott az állapotom.
    Újra átvette a kezdeményezést és újra franciába kezdett, ami egyáltalán nem volt ellenemre, mert szenzációs volt!
    Váltakozó erősséggel néha enyhe kézi rásegítéssel kényesztetett. Nagyon beindult ott alul valamim!
    A sóhajaimból hamar levette, hogy bármikor történhez bármi. Kérte, hogy szóljak ha gumit kérek, inkább folytatást kértem!
    Hiába kemény legény (na jó öregúr) vagyok bírom az "atrocitásokat"! :)

    Na azért mégse olyan nagyon kemény legény, néháyn perc további francia után helycserét kértem. Gondoltam hátha én tudom egy kicsit viszonozni a kedvességet! Ezután én jöttem, eléggé be voltam már indulva, úgyhogy rávetettem magam a kehelyre és próbáltam nyalakodni egy sort. Közben próbáltam figyelni Alice-t, nagyon úgy tűnt élvezi (kivéve amikor egyszer véletlenül picit megharaptam. Ezért még egyezer bocs, nem direkt volt!). Gyönyörű volt figyelni, ahogy az izmok feszülnek (mivel nagyon vékony minden izom látszik), jó volt hallani a hanghatásokat is érezni a kicsorgó nedveket. Remélem tényleg jó volt, ha nem akkor Jászai díjra kellene jelölni Alice-t mert én elhittem amit láttam, hallottam. :D

    Később újra elbeszélgetett a főnökkel, hamar gumit kértem, szájával helyezte fel. Kutyusba váltottunk. Hát nem vagyok büszke magamra, nagyjából tizenkettő és fél másodperc múlva végem is volt!
    Hiába, annyira fel voltam már pörögve, hogy ahogy bele merültem éreztem, hogy eléggé gyors lefolyású lesz a végkifejletem.

    Letisztogatott, kaptam vizet és csókokat. Kis lenyugvás, kis beszélgetés következett.
    Közben további felfeldező útra indult a kezem, az összes domborulatot igyekeztem felmérni, feltérképezni. Igencsak bújos lány, ami kedvemre való!

    Viszonylag rövid pihenő után kezdeményezni kezdett, csókokkal melegített be, kezével mérte fel az állapotomat.
    Meglepetésemre a velem egykorú igen jól reagált (én nem gondoltam volna, hogy fel tud pörögni másodszor is, de Alice ezt másként gondolta és Neki lett igaza). Hamar francia lecke kezdődött, ami újra frenetikus volt!
    Közben próbáltam simogatni, kicsit újazni is, de sok esélyem nem volt erre odafigyelni, mert elkövettem azt a hibát, hogy Alicet közel engedtem az ezredeshez. És Ő nem eresztette! :)
    Olyan franciát kaptam, amilyenben nagyon ritkán volt részem. Nagyon jól váltogatta a gyengédebb és erőteljesebb szakaszokat. Közben kézzel rá-rá segített (csak annyit amennyit kellett és csak akkor amikor kellett). Én meg nem akartam hinni se a szememnek (mert, hogy néztem ám a leányt közben!) se a tevékenységének az eredményének. Eddig meg voltam győződve róla hogy egylövetű vagyok...
    Annyi azért lejött a francia közben, hogy Alice az újjazás közben nedves volt (csoda ez a lány).

    Ahogy dolgozott rajtam egyre inkább elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, simi és újazás leállt, a kezeim már nem működtek. Kevéssel utána eldurrantam. Úgy éreztem kiszakad a helyéről valami odabent (valószinüleg mégse, mert még élek). A patron Alice ajkai között landolt, amivel nem tudom mi történt mert mással voltam elfoglalva. Folyamatosan rázott a gyönyör, köszönhetően partnerem odaadó rásegítésének!

    Kellett náhány perc, hogy magamhoz térjek!

    Utána letisztogatott. Beszéltünk pár szót, még odabújt kicsit, aztán irány a zuhany. Öltözés, kikisér, kis beszélgetés cipő húzás közben, meg amíg a szomszédok elvonulását várjuk, mert pont akkor aktívkodtak. Legalább ennyivel is több időt kaptam Aliceból...
  • Elszámolás:

    Pesti átlagos virágcsokor. Messze megérős. Csak javasolni tudom.
    A végén . Korábban szóba se került, pedig először láttuk egymást.
  • Összkép:

    Most erre mit írjak? Itt ülök a képem előtt. Remeg a lábam, vigyorog a fejem...

    Az igazi kérdés nem az, hogy milyen volt az összbenyomás, hanem az, hogy lehet-e bérletet váltani Alicehoz. Ha lehet, akkor én veszek egyet magamnak.
    Ha nem akkor csak simán vissza-vissza fogok járni, mert felejthetetlen élményt nyújt! :)
Happy Massage