• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetttünk aznap délután,így könnyen találtunk egy késő esti időpontot.Aznap délelőtt lett volna egy randim egy másik lánnyal,de megszivatott.Ezért csalódott voltam,de Enikőnél mindig megbízhatóságot tapasztaltam,ezért rá mindig számíthatok.
  • Megközelítés:

    Nádorliget,jól ismert és általam kedvelt lakópark a tizenegyben.Kocsival érkeztem,és szerencsés voltam,mert egy párocska éppen kiállt a kocsijával,így közvetlenül a bejárat előtt parkoltam.Ez külön hasznos volt,mert jött a szélvihar és elkezdett szakadni az eső.Amint leparkoltam,hívtam a kocsiból és megkaptam a kapukódot,aztán sprinteltem a bajárathoz.
  • Helyszín:

    A háznak egy alacsonyabb emeleti lakása,az épületet belső átriumosra tervezték.A lépcsőn felfelé mmenet nem kapcsoltam fel a világítást,mivel jártam már a helyszínen,bekötött szemmel is odatalálok. Kitűnő hangulatú lakás,jó környezetben,jó ízléssel berendezve.A szobában kényelmes franciaágy,kis fotel,ahova a ruhákat pakoltam,falon jól pozicionált tükör szolgálja a vizuális élményt.Fürdőben tisztaság és tisztálkodási kellékek nagy mennyiségben,a kilépő száraz és tiszta.Törölköző frissen mosott,kényelmes méretű,jó minőségű.
  • Lány külseje:

    A drága Kedvencem most is gyönyörű volt mint mindig....hiszen ezért(is)megyek hozzá mindig nagy örömmel.Ideálisan vékony,feszes bőrű,szép arcú gyönyörűség,akinek sugárzik a személyisége.Egy fekete testre feszülő ruhában várt,alatta igényes fehérneművel,lábán magas sarkúval.Diszkréten sminkelve,illatosan,tisztán fogadott.Általam kedvelt női illatok egyikét éreztem rajta....talán Beyoncé Heat-Wild Orchid(elnézést,ha tévedtem)
  • Action:

    Az action szobában gyorsan ledobáltam a gunyáimat a kisfotelre.Enikő januártól nem volt elérhető,egyéb elfoglaltsága miatt.Jó pár napja hirdet újra,azonban a munkám miatt sokat voltam külföldön ezért nem értem rá megszervezni a randit.Nem bírtam magammal és fürdés előtt ölelgettem,puszilgattam,megtapiztam mindenét,markoltam a díjnyertes posiját.Aztán elmentem zuhanyozni.Zuhany után beszéltünk pár szót,aztán nekiláttam a gyönyörű vékony test felfedezésének,végigsimítva annak minden hajlatát,domborulatát.Szájjal kényeztettem a szép kis tini ciciket,amelyek jól reagáltak nyelvem játékára. A kedvencem következett-a puncijának nyalogatása. A gyönyörű halvány rózsaszínű húsos puncikát nyaltam-faltam,finoman ujjaztam,ami jól nedvesedett és nagyon kedvére volt, mert nemsokára felgyorsult a légzése,megfeszült és elkezdett táncolni a csipője. Vén kujon lévén,tovább folytattam az akciót. Most hátulról kívántam meg a gyönyörű puncit,ezért hasra fektettem,és alápárnáztuk a medencéjet. Így kitűnően hozzáfértem a popsi nyílása és puncijához együttesen. Nyelvemmel a popsijában,és ujjaimmal a punciban másodszorra is sikerült örömet szereznem neki. Ezután hatvankilencben helyezkedtünk el,és kaptam egy nagyon finom kényeztetést a gyönyörű szájával,miközben intenzíven játszottam nyelvemmel a csiklóján. Ezután oldalára feküdt,miközben én maradtam a hátamon és további szeretgetős érzéki lágy franciás kényeztetést kaptam,mintha élete pasijának kedveskedne teljes beleéléssel. Aznap hosszú volt a napom,már nagyon fáradtan érkeztem hozzá,ezért nem sikerült az utódokat útjukra engedni,de az élmény enélkül is felejthetetlen maradt. Feküdtünk még sokáig egymást ölelve,és mindenféléről beszélgettünk,jóval túllépve az egy órás randink időkeretét. Aztán kezdett elnyomni az álom mindkettőnket,és majdnem éjfél volt már,ezért érzéki csókok kíséretében búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem beszélünk róla,általában búcsúzás előtt rákérdezek,mire én a korrekt ajándékot felfele kerekítem.
  • Összkép:

    Személyisége zseniális szexualitással ötvöződik. Átlagosnak semmiképpen nem mondanám,inkább különleges.Ezért kedvelem Őt annyira,és örülök,hogy megtisztel a bizalmával.
Happy Massage