• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia :)
    Örülök az ismeretségünknek :))
    Nagyon tetszett az e fajta játék máskor is szeretnék a ponygirl-ed lenni :D az elején picit féltem,hogy nem felelek majd meg az elvárásodnak ilyen téren ,de nagyon jól sikerült a kivitelezés :D

    Millió csókom

  • Egyeztetés:

    Elolvastam Ashely beszámolóit, - magas rangom miatt – megnéz(het)tem az arcképes fotóit, majd felhívtam telefonon. Nagyon kedves bájos hangja van Ashleynek. Elmondtam perverz igényeimet, majd priviben is küldtem videó linket a lovaglós programról. Zöld lámpát kaptam, majd priviben megbeszéltük az időpontot, amit a főnököm szervezkedése és rendkívül „jó” indulata miatt előrébb kellett hozni. Már ekkor volt egy sanda gyanúm, hogy a főnök úr titokban kukkolja a számítógépem, de Ashley rugalmas volt, és korábbi időpontban is tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Szülőhazám, a VI. kerület. Ezen belül, a Kodály körönd és az Oktogon között található a tetthely. A parkolás fizetős, de megoldható. Én egy „ebéd szünetben” látogattam meg Ashleyt, így a munkahelyről mentem Combino villamossal, és az Oktogontól gyalogoltam. Onnan 5 perc séta katonás tempóban. A Kodály köröndről gyorsabb lett volna, de én nekem egyszerűbb volt a Nagykörút felől közelíteni.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő belvárosi bérház, tágas emeleti lakása, nagy belmagassággal. Többféle tusfürdő és többféle Listerine szájvíz. Óriási franciaágy, de mi a padlón szexeltünk.
  • Lány külseje:

    Gyönyörűbb mint a képeken. A képeken teltebb, élőben sokkal karcsúbb és izmosabb Ashley. Ízléses tetkók díszítik, karcsú dereka van és izmos a combja. Cicik formásak és hatalmasak. Ashley egy Gyönyörű Leányzó aki, kedves is, sőt egy cukkiságbomba.
  • Action:

    Ölelkezés, apró csókok a bejáratnál, majd simogatás és egymás levetkőztetése. Átadom a térdvédőt mely a ponygirl lovaglós program alatt védi Ashley térdeit, tekintettel arra, hogy a padlón lovagolom meg gyönyörű testét. Vetkőzés után bekísér a fürdőszobába, majd amíg én zuhanyozok, Ő felveszi a térdvédőt. Ashley ugyanis már vegytisztán várt engem. Most jön a meglepetés, mert mire visszaérek a fürdőszobából, egy profi erotikus felnőttfilm fogad a szobában, amelyben Ashley a főszereplő, és a filmbeli partnere pedig egy gusztusosan izmos csávó, később pedig egy izgatóan szexi szőke lengyel lány. Ezt megkérdeztem Tőle, hogy ha beszámolót írok, akkor megemlíthetem-e, az elején picit ódzkodott - mivel Ő, a saját elmondása alapján inkább az érzéki összebújós, barátnő feelinges szeretkezések híve, és nem a porn feelinges actionöké - de később aztán megbeszéltük, hogy megírhatom. :) Negyven felé közelítek, de még nem volt dolgom igazi profi erotikus felnőtt filmszínész Csajszival, de már csak ezért is megérte a Beszamolok.com –ra felregisztrálnom, és megérte az is, hogy éljek. :) Nagyon állat úgy szexelni, egy Gyönyörűséges Csajszival, hogy közben egy profi alkotásban is Őt látod, és egy picikét a profi filmszínész partner helyébe képzelheted magad. :) De vissza a részletekhez. Szóval, fürdés után Ashelyvel nagyon baráti nyelves csókok váltása, és egymás barátnő feelinges kényeztetése. Előszőr a dóm úraság térdel Ashley elé, és nyelvemmel kényeztetem a finom bimbóit, majd térdre parancsolom és kezdődik a farkam natúr franciás kényeztetése. Ashleyt utána négykézlábra állítom, majd először finoman, később teljes súlyommal a popsijára ülök lovagló ülésben, miközben nézem a filmet, hogy a filmszínész szintén Ashleyn lovagol, csak éppen hanyatfekvős mellszex pozícióban. A csávó ujjazza Ashleyt, én is hasonlóképpen teszek csak én Ashley hátán ülök, és nem pedig a csípőjén ill. a pociján. Felállok és fordítva ülök Ashley popsijára. Ujjazom a puncit, ill. picit finoman a popsit is, de azt tényleg csak a bejárati rózsát, mivel az utóbbi nagyon érzékeny. Nyálammal síkosítok, köpködöm a puncit és a popsit. Csajos jelenet következik a filmen Ashley és egy szép szőke lengyel lány kényeztetik egymást. Én megfordulok, hogy lássam a filmet, rendesen lovaglóban ülök Ashley derekán, és hatalmasat spriccelek a hátára. A végén az ágyon, kapok egy fincsi masszázst is Ashleytől, mivel hogy profi masszőz is, valamint megbeszéljük a felnőtt filmezés néhány kulissza rejtelmeit is, pl. a Gizike fedőnevű gyártási asszisztens általam vélelmezett feladatkörét is, mellyel hatalmas derűt okozok Ashleynek. Időm lejártával, zuhanyzás és vissza a munkahelyemre, de a főnököm már keres is telefonon, hogy hol a picsában vagyok… Most már egészen biztos vagyok benne, hogy titokban kukkolja a gépem.
  • Elszámolás:

    Utólag a pesti átlag felett, de éppen csak egy hangyányival, és az élményekhez képpest nagyon is kedvező a rózsaszálak mértéke. Abszolút átlagos, vagy még azt a szintet sem hozó lányoknál is simán otthagy az ember ennyit.
  • Összkép:

    Ashleyvel kevés az egy órás együttlét, legközelebb hosszabb programra megyek hozzá, amikor az időm megengedi, ugyanis a filmen látott mellszexet, és Ashley nyelves popsikényeztetését is mindenképpen ki fogom próbálni legközelebb.
Happy Massage