• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága Smuggler!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Örülök,hogy jól érezted magad! :)
    Várlak szeretettel,ha időd engedi!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Telefonon gördülékenyen ment minden, úgy is, hogy visszahívást kellett ígérnem ami gondolom sokszor egyenlő a soha nem jeletkező ügyféllel. Itt nem ez volt a szitu és egy órán belül tudtunk is talizni.
  • Megközelítés:

    Kocsival minden OK. Tömegközlekedésről nem igazán tudok nyilatkozni de a Duna Plaza nincs messze, szerintem onnan gyalog is OK! Marina part, parkoló többnyire van.
  • Helyszín:

    Marina parti társasház. Tiszta, rendezett és egyszerű diszkrét a ki-be jutás. A lakás nagy de paravánokkal a kívánt helyszín felé van terelve a vendég. Nem tudom hogy volt-e kolléga nő, ha igen akkor jól meg van oldva a logisztika.
    A fürdő tiszta, rendezett és minden féle fajta tusfürdő megtalálható.
    A szoba egy kis kanapéból, egy masszázs ágyból és a földön egy matracból áll. Minden tiszta, rendezett és igényes. Van egy tükör is a matrac mellett.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó NŐ. Nem a fiatal korosztályból, de nagyon kellemes meglepetés. Nem alacsony és nem is a nádszál karcsú a jó jellenző rá. Van minden amit egy nőn az ember fia fogni szeret mindamellett látszik a sport nyoma, mert aminek feszesnek kell lennie az az is. Azt hiszem simán utána fordulnak a férfiak az utcán kortól függetlenül. A képek hozzák a valóságot és az arc is kedves.
  • Action:

    Profi masszázs volt, bár én ehhez teljesen kívülálló vagyok, amit mondtam is. Jó volt, ellazított és közben kb végig dumáltunk ami csak külön pozitívum a randihoz. A vége a csúszkás dologgal és a beleülök műsorral csak feltette a pontot az I-re.

    A menetrend a masszázs ágyon indult teljes átdolgozással. Ez nem volt eddig a kedvencem, de itt teljesen megváltozott a véleményem.

    Majd a földön lerakott matracon folytatódott a dolog amit a mellette lévő tükörben követni is lehet. Cicis csúszkás játékkal kezdtük ami nagy élmény és lassan átcsapott franciába.

    Kezdtem magam haszontalannak érezni és rákérdeztem, hogy tehetek-e érte is valamit. De ez most nem erről szólt, így a következő alkalomra marad...

    A vége az lett, hogy rám ült és gyakorlatilag kivégzett... :D Nagyon jó volt látni közben és az élmény is maximális.

    Sajnos csak az 1 órás programra volt időm, de legközelebb szerintem a 1.5-re nevezek. Nagyon jó a program és ezt 1 órába nehéz besűríteni.
  • Elszámolás:

    Lerakva előre, de szerintem bármi kultúrált mód működik. Utólag azt mondom többet kaptam mint adtam.
  • Összkép:

    Nekem megváltoztatta a masszászról alkotott elképzelésemet pozitív irányban. Szerintem TB támogatott kellene lennie.... Teljesen feldobta a napomat és a hétvége is jól indult így.
Happy Massage