• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonáltam, és már a hangomról felismerve nevemen szólított, harsány kacaj kíséretében. egyéb -nem szexuális elfoglaltságom- miatt rendelési idő előtti vendégfogadást kértem, amibe azonnal beleegyezett.
    kitárgyaltuk a szokásos, és az attól eltérő FOGÁS-igényeimet, amiben azonnal partner volt
  • Megközelítés:

    ha elengedem a kormányt, akkor is a ház elé visz, a kódot sem kell külön bekérjem. BKV-vel sem ördöngősség annak a helynek fellelése, ahol a vendég lő /de mekkorát/.
  • Helyszín:

    néhány lépcső a pinceszintre, és már a hívogatóan kitárt ajtó előtt vagy. kétlányos a fogadó, ám a másik bérlő /még/ nem látható. a fürdő szép, modern, különösen a sarokpántokon nyíló üveglapos zuhanyfülke az érdekes. sajnos cipőkanállal sem férnénk bele ketten, így a triviális makkmosásra a mosdókagyló felett kerül sor. itt is alapos, de még mennyire, végén majd letöröm a répával a peremét.
    pohár, szájvíz, puha törülköző -mint mindig- rendelkezésedre áll.
  • Lány külseje:

    utolsó talink nem tegnap volt, ám a hölgy semmit nem változott. középtermetű, mindenütt jól fogható alkatú, teli szájjal nevető hölgy, aki a teli szájat minden alkalommal komolyan műveli.
  • Action:

    fekete, átlátszó dresszben fogadott, kérés nélkül is alul-semmi kivitelben. amivel azonnal élek is /tornász-múltamból vett alsó madárfogással/, míg ő a sliccemet rángatva elégedetten ellenőrzi a bűnös állapotát. közben csókolózunk néhány kis percig, míg letépi rólam a feleslegesnek ítélt ruhadarabokat. én előbb a méretes ikreit szabadítom ki a fogságukból, előleget véve a bimbókról.
    további szájmunkánk ízesítésére koccintunk a velkam-pezsgővel, majd belevágunk a lecsóba!
    ágyperem-fejlógatással indít. a már meredező szerszámot szinte kétrét hajtva kapja be, ön-kényszer szerű mozdulatokkal igyekezve a makkot torokra venni. közben ő is kapja a kiképzést kettős, egyidejű, mélyreható nyílás-ujjazás képében. ennek eredményeként hamar természetes sikosító borítja a kezemet.
    egy sima, egy fordított hatosba kezdünk. szétnyitja farpofáit, hogy jobban hozzáférjek. élek az alkalommal: a már ízes-tocsogósra lucskosodott kehely izgatásához kezdek nyelvvel, ujjal. közben a másik kezem csattogósan paskolja formás tomporát. ettől ő is rágyorsít a tempóra. mindketten jól bírjuk a kiképzést: ő a szerszámot, majd közben a zacsit is kényezteti /a golyókat egyenként felszippantva-húzva, közben az ánuszt kényeztetve/.
    a célszalagot ő szakítja át elsőnek: kéjes nyögéseket hallatva rándul össze többször, egy pillanatra sem felejtve a bőnyálas munkát a szerszámomon.
    nem kér lenyugvást, követeli továbbra is a nyelves-ujjazós kényeztetést, meg is kapja ezerrel. eközben én is közeledem az orgazmizáláshoz, ám a terveim szerint ez még korai lenne!
    az ágyra térdelek, így kapok egy kiadós prosztata-masszázst, amit kemény nyelveléssel vezet be.
    VV után nyeregbe pattan, felém fordulva, hogy csókolózhassunk, és kényeztethessem a kemény, jól reagáló bimbóit. tetszik neki, még egy kis finom rágást is megenged. kehely-izmaival ütemesen rászorít a mesterre, miközben újra tomporának paskolásába kezdek. rámhajol, sokáig csőrözünk, majd ötödikbe kapcsol, és élvezem az újabb /el/élvezetét.
    talijaink során első alkalommal NFVSZt kérek. repül a kéjcsökkentő! előbb rászív a makkra /eltüntetve némi előváladékot/, majd nyálas-szoros franciába kezd. kérek némi kezezést is, amivel készséggel kiegészíti a szájmunkát. egyáltalán nincs ellenére, ha néha finoman rátolom a fejét a rúdra...
    a kéjtől rángó haverom torkába küldi a fáradt utódokat. mosolyogva nyeli őket. nem hagy magamra azonnal, lassuló nyelvmunkával vezet vissza a való világba.
    elkoccintjuk a maradék pezsgőt. a fürdőben az érkezéskori gondossággal szabadít meg a fel nem szippantott nedveimtől, majd mindketten listerinezünk egy sort.
    öltözés után az ajtóig több igazi nyelveset kapok-adok, majd nekivágok a lépcsőknek. közben hallom, hogy a következő vendi csörgeti a telóját.
  • Elszámolás:

    több, mint 2 éves gyakorlatozásaink során változatlan a virágszálak száma, enyhén a budai "átlag" alatt.
  • Összkép:

    igazán nőies, fiatalos, jó alakú, formás combú-popsijú hölgy. korábbi harsányságát -ami akkor is jól illett hozzá- lágyabb hozzáállás vette át. ez kívánatossá teszi az újabb randevú kölcsönös szándékát
Happy Massage