• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Kenny77 nagyon köszönöm,örülök,hogy jól érezted magad,én is nagyon!
    Remélem még találkozunk esetleg egy másik szerep játék felállásban! :)))
    Csók❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Még a múlt hétvégén kezdtünk el levelezni. Ismerkedtünk, egymás felől érdeklődtünk, végül a csütörtöki napra sikerült is időpontot találni. Ugyanúgy, üzenetben kaptam meg a címet, időpontot. Rugalmasan, könnyedén kezelte a kérésemet, flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést tekintve villamossal (2-3 is van arrafelé) és busszal egyaránt megközelíthető, nem téveszti szem elől a célpontot az ember fia. Jó frekventált helyen van a lakás.
  • Helyszín:

    Újbuda, annyit elárulhatok. A lépcsőházba belépve egy kicsi labirintusba fut(hat) bele az ember. Főleg úgy, ha először jár arra, de ebben is készségesen tájékoztatott Patrícia. *** emelet, a célt megteszi.
    Tip-top szoba, kényelmes ágy, szinte ez teszi ki az egész szobát. Egy kis asztal, ami később fontossá vált számomra a fotel mellett. :) A fürdőben pedig 5-6 tusfürdő választék, kicsi káddal, de nem is ez a fő lényeg, hanem a tetthely.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak, sőt gyönyörűbb az összképben, mint gondolná valaki. Feszes bőr, nagy cickók, egy formás popsi tárult elém. Aki a vékony, nádszál hölgyeket preferálja, annak téves "házszám".
    Egy rózsaszín, felcsatolhatós (alig takart valamit) mini ruhában várt! +++
    Patrícia személyében pedig egy kedves, kommunikatív, abszolút barátnő feelinges hölgyet ismerhettem meg.
  • Action:

    Elsőként szögezzük le, hogy szerepjátékoztunk (tanárnő-diák), amit készségesen vállalt és teljesített.
    Megérkezésemkor megkérdezte, hogy honnan jöttem, mi járatban vagyok, hogy vagyok stb..., magyarán ismerkedtünk. A következőkben végigjártuk újra a levelezés ellenére a szerepjáték kivitelezését, majd a víz kortyolása után neki is láttunk.
    Az alap szituációban a szobában lévő asztalnál ültem, és úgy tettem, mintha jegyzetelnék a tanórán. Teltek-múltak a percek, mire Patrícia gondolt egyet és elkezdte magát simogatni. Áhh, nem foglalkoztam vele, mint lelkes diák, hátha csak melege van. Ahogy egyre jobban simogatta magát, átment a felső pánt kicsatolásába a tanárnő, majd elém tárultak az aranyos mellei. Hát mondanom sem kell, nem tudtam betelni a látvánnyal, kénytelen voltam letámadni.
    A folytatásban finom csókokkal húztuk fel egymást, elsütöttünk néhány párbeszédet, - tanárnő-diák közötti csevejre gondolok - majd felemelt a lábát az ágyra, és kínálta magát, egész pontosan a finom, szűk punciját. Nem is voltam rest, elkezdtem ujjazni, amit finom hanghatások kísértek.
    Ezt követően az ágyra ledöntöttem és elkezdtem csókolgatni, majd a mutató,- és középső ujjamat a szájába adtam és elkezdte szopogatni, amivel ismét csak felhúzott. Rádőltem és nadrágon elkezdtem "döfködni" a punciját, amire jól reagált. Ennek örömére elkalandoztam délre és elkezdtem nyalni, falni, ujjazni a punciját, amit élvezett a hanghatásokból ítélve. Ha ujjaztam, azt a szájába adtam és elkezdte kóstolni, ízlelgetni az ujjamon lévő punci nedvet.
    Felálltam az ágy szélére, majd kijelentettem: "Tessék mutatni valamit tanárnő" - , mire elkezdett finoman franciázni a velem egykorúval, miközben izgatta a csiklóját. Oltárian gyengéd és lágy francia volt, közben egyre jobban toltam le a boxeromat, mire folyamatosan belelendült az iramba.
    Az ágy mellől betérve az ágyra vetettem magam és kértem, hogy folytassuk itt, majd kölcsönösbe. Isteni érzés volt a punciját kényeztetni, hisz kértem, hogy üljön a számra és úgy szeretném magamévá tudni. Zseniális volt ez a jelenet és amit ekkor éreztem, hát az csúcs! Közben a punciját, majd a hátsó bejáratát ujjaztam, ahol hamar becsusszant az ujjam.
    Idő közben gumit húztunk és az első menetben a popsiját támadtam be, amely méretemet hamar befogadott. Kutyapózban toltuk, ami tetszett neki. Itt és ebben a pózban lett végem.
    A következő felvonást egy masszírozással, beszélgetéssel kötöttük egybe. Miután regenerálódtam egy kellemes, bő nyálas, lágy franciával húzott fel, amit viszonoztam egy kicsi punci nyalással, ujjazással. Hol szemből franciázott, hol oldalról, de nagyon jól esett. Gumi fel, és szemből jöhettem. Irtó szúk puncija van, de kellő kényeztetéssel, előjátékkal áthidalható a probléma. Miután "meguntam" a punciját egy sorral lejjebb mentem és popóban folytattuk. Simán vette ismét a méretemet. Hol gyorsan, lendületesen, hol pedig lassan diktáltam a tempót. Végezetül ugyanúgy popóban lett végem. Rohadt jó érzés volt a mindkét nyílást 'használni' ++ :)
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda az ajándékot, mely egy minimálisan több, mint a pesti átlag - vélhetően a szerepjáték miatt, de abszolút megérte. Többet kaptam, mint gondoltam, bőven megfelelt a mértéke!
  • Összkép:

    Bátran ajánlom mindenkinek, aki szerepjátékozni szeretne, vagy éppen popsi fan és szereti a "szőke" hölgyeket egy ilyen feszes bőrrel, és zseniális mellekkel, illetve popsival megáldva. Abszolút ajánlott kategória, de ha tehetném, nem ajánlanám senkinek! :)
Happy Massage