• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben, majd telefonon előző nap, megerősítés fél órával találka előtt.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, nem túl régi építésű ház. A környéken ingyenes a parkolás, akár a ház előtt is. Nekem a szomszédos utcában sikerült helyet találnom.
  • Helyszín:

    Egyik alsóbb emeleti lakás. A szoba frissen lett átrendezve, nagyon hangulatos és a megfelelő helyeken tükrökkel felszerelve. Hasznos! :-) Fürdő is nagyon jól felszerelt, minden van benne, amire szükségünk lehet. Kilépő száraz, törcsi pont megfelelő méretű, az egész lakásban nagy a tisztaság és a rend.
  • Lány külseje:

    Régen voltam már, de tudtam, hogy egy szépséghez megyek. Ajtónyitáskor régi ismerősként köszöntöttük egymást. Magas, nagyon karcsú, fantasztikus cicikkel, formás popsival. Alig mertem megölelni, olyan törékenynek tűnik. Egyszóval jellemezve: tökéletes!
  • Action:

    Az akció jeleneteket kb 20 perc beszélgetés előzte meg, mert volt miről beszélnünk. Nagyon jó partner ebben is. Közvetlen és barátságos. Érdekli mi történt és kérdésre is őszintén válaszol. Beszélgetni még órákig tudtunk volna, de rohamosan telt az idő, de Enikő megnyugtatott, hogy most sem kell sietnem.
    Gyors fürdést követően levettük a fekete áttetsző ruciát, ami alatt nem hordott semmit, így már ez az akadály is elhárult, és megcsodálhattam fantasztikus testét.
    Ágyra fekve puszilgattuk egymást. Csók is mehetett volna, de abban nem voltam partner, legalább ennyit otthonra megtartottam. Kárpótolt finom puha bőre, friss illata és simogatása.
    Hamar megtalálta érzékeny pontjaimat és elkezdődött a kényeztetés, amit fenomenálisan csinál. Aki szereti a lágy érintéseket és franciát, annak Enikőnél a helye. Nagyon barátnős, olyan érzés, mintha szerelmes lenne beléd. Ezután cseréltünk és sikerült örömöt okozni neki egy kis altáji kényeztetéssel.
    Ezután picit belefeledkeztem a cicik kényeztetésébe, ami szintén hallhatóan tetszett neki. Gumit kértem és kutyusban kezdtük az akció sorozatot, amit elmondása szerint nagyon szeret. Piszok jó érzés szűk puncijába hatolni, majd aktívan dolgozni rajta, de a látvány is mindent visz, ezt meg is jegyeztem neki.
    Azt hiszem itt sikerült neki másodszor is elmennie. Picit magamhoz húztam és térdelve folytattuk, így megint simogathattam a fantasztikus ciciket is. Nagyon jó ez a póz is :-)
    Aztán lovacskázni kezdett, amit már nem sokáig bírtam, mert már a látvány is -ahogy álmaim nője tekereg rajtam- felér egy beteljesedéssel. Legutóbb szinte azonnal kivégzett, most végig kitartottam, mert nagyon élveztem az együttlétet, amit akár egész nap el tudnék viselni. Meg az a barátnős feeling amit kaptam, na ilyet sehol máshol nem éreztem. Tökéletes partner. Akció végeztével még összebújtunk kicsit, majd a fürdőben egy búcsú tusival ért véget a mai románc.
    Nagy öleléssel és remegő lábakkal távoztam!
    Még egyszer nagyon köszönöm, felejthetetlen élmény volt!!!
  • Elszámolás:

    Tanulva a múltkori találkánkból, előre rendeztem. Törzsvendégként nagyon baráti, amit habozás nélkül megtoldottam egy extrával, amit aztán előre megfontolt szándékkal nem vettem igénybe. :-)
  • Összkép:

    Mindenképpen ez volt eddigi "pályafutásom" legjobb találkája! Nagyon jól éreztem magam egy miss címlaplány társaságában, aki minden kívánságomat leste és teljesítette.
Happy Massage