• Szuzi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Szuzi reagálása

    Kedves Nyominger!

    Köszönöm a részletes és kulturált beszámolódat és örülök hogy elégedett voltál, valamint hogy időt szántál arra, hogy ezt megírd, hogy tudasd másokkal is.
    Részemről is kellemes volt az érzés, hogy egy kulturált, jó modorú, kedves vendéggel tölthettem az órát.
    Szeretettel várlak máskor is!
    Puszim!

  • Egyeztetés:

    Már szemezek vele egy ideje, de hogy visszakerült ide is, bátrabban hívtam és mentem el hozzá. (tanultam a múltból) Felhívtam. Kérdéseimre kedvesen válaszolt, így le is beszéltük a randit másnap kora estére.
  • Megközelítés:

    Első ránézésre azt hittem jóval kintebb lesz, de egész hamar odaértem hozzá. Villamos és busz is nagyon közel. Parkolás akár a ház előtt, ingyenesen is lehetséges, én a tömeget választottam.
  • Helyszín:

    megérkezésemkor a kódot telefonban mondja. Hangulatosan berendezett tiszta, igényes lp lakás. Ez a fürdőre is érvényes. Jó hír a tusfürdők megszállotjainak, hogy egy kisebb drogéria található a fürdőben. A masszázs helyén tükör van a jobb panoráma miatt.
  • Lány külseje:

    Arcos képekkel hirdet, így nem érheti meglepetés az embert. Kedves mosolyú, csinos, intelligens hölgyet ismertem megy Szuzi személyében. Bár nem tartozik a fiatalok közé, nagyon jól néz ki. Sok fiatal meg irigyelhetné a testét.
  • Erotikus masszázs:

    Elsőként a lényeg: tud rendesen masszírozni! Ez számomra fontos volt, hiszen e miatt mentem masszőzhöz.
    Érkezésem után üdítővel kínál és míg megiszom, átbeszéljük még egyszer a programot. Utána irány a fürdő. Míg én tisztálkodtam, ő előkészítette a helyet a programhoz. Mielőtt elkezdte, rákérdezett van e valami olyan pont ami fáj, amire figyelnie kell. Szerencsére semmi ilyen nem volt, így átadtam neki magamat.
    A hasamra fektetett és a lábamnál kezdte és onnan haladt felfelé. Mindenemet alaposan átmasszírozta, nem hagyott ki semmit. Masszázs közben végig beszélgettünk, sok minden témába került. Mozdulatain érződött a tudás, a tapasztalat, melyet csak évek hosszú sora alatt lehet elsajátítani. E mellett úgy vettem észre élvezi amit csinál és ezt nagyon fontos! Masszázs közben - mintegy véletlenül -meg-meg talált olyan helyeket rajtam, amik az erekció elősegítését nagyban segítették. Egy idő után eljutottam odáig, hogy egyszerűen nem tudtam már hason feküdni. Szólt, hogy nyugodtan forduljak meg. ebből a pozícióból már több látnivaló is jutott számomra. nem is tudom, mikor került le róla a felső, de örültem, hogy így történt, mivel rálátást nyerhettem csodás cicijeire. Így már a kezem is kalandozni tudott, néha.
  • Levezetés:

    Bár elsősorban a masszázs miatt mentem, de sikerült elérnie, hogy férfiasságom az egekben volt és ugyebár így mégsem illik kimenni az utcára. Ekkor Szuzi eddig masszázst adó kezei átmentek kényeztető üzemmódba és így került pont a program végére.
  • Elszámolás:

    A végén, amit az elején lebeszéltünk. Semmi trükk, semmi eltérés. Számomra minden kétséget kizáróan megérte. Köszönöm Szuzi!
  • Összkép:

    Nehéz az érzésekről írni. Nagyon kellemes élményben volt részem egy csodás hölgy társaságában, aki igényes a munkájára és igyekszik maximálisan teljesíteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akik valódi kikapcsolódásra vágynak.
Happy Massage