• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia Drágaságom :)

    Ezzel az írással most nagyon megleptél :) egyáltalán nem számítottam rá és nagyon jók esett, hogy ismét szavakba öntötted a tetteket :)
    Az idő veled repül, talán ezért sikerül mindig túllépni a keretet amit abszolút nem bánok :)))
    Csodálkoztam azon, hogy most igencsak visszafogottak voltunk magunkhoz képest és sikerült egy komoly szexet összehozni nevetés nélkül :D
    Mivel tudom a kövi randink idejét már alig várom!!!!
    Köszönöm a látogatásod :)))
    Millió csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, tudott aznapra időpontot adni. Nagyon kedves és laza volt, mint mindig.
  • Megközelítés:

    A helyszín a VI. és XIII. kerület határán van könnyen megközelíthető BKV-vel, parkolás fizetős, de napközben könnyű parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Ashley most költözött új lakásba, ami sokkal tágasabb és otthonosabb szerintem, mint a régi volt. Megemlítette, hogy ez még nem a végleges állapot, de igazából mellette sosem a környezetre figyel az ember :) A fürdő tiszta, nagy választék tusfürdőkből, minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek elég jól visszaadják Ashley különleges adottságait, gyönyörű kék szemek, állandó mosoly és jó eséllyel a város legtökéletesebb mellei :) Nincs eltitkolt túlsúly sem, ott gömbölyű, ahol kell egy nőnek. A tetkók is ízlésesek és szexik, a bőre sima és jó illatú (minden tájon :))
  • Action:

    Az ajtóban már régi ismerősként köszöntött, nagy öleléssel és cuppanós csókkal, minden gondját elfelejti az ember, mire átlépi a küszöböt. Gyors fürdés után már fehérneműben várt (én kértem, szeretem az ilyen kebleket magam kicsomagolni), egy újabb forró csók után az ágyra vetettük magunkat, és a már kőkemény dákómat kezdte el kényeztetni, fantasztikus technikával, beleéléssel, néha belevegyítve egy kis zacsinyalogatást is, amit nagyon szeretek. Olvassa az ember minden rezdülését a lány és arra koncentrál, hogy minél jobb legyen nekem. Igyekeztem úriember lenni és viszonozni a szívességet, amit a kéjes sóhajokból és egyéb fizikai jelekből kiindulva ő is élvezett, úgyhogy gyorsan gumit húztunk és először misszionáriusban kezdtük el. Nagyszerű látvány, ahogy a gigantikus cicik ringatóznak az ember előtt, hipnotizálják az embert. Ashley egyáltalán nem passzív szex közben, látszik, hogy ő is élvezi a dolgot, két lábbal tolt magába, amíg el nem élveztünk mindketten ebben a pózban. Általában egymenetes vagyok, úgyhogy már elkönyveltem, hogy ennyi volt a szex mára, de mondta, hogy nem enged el ilyen könnyen, ne aggódjak :) Pihenőképp beszélgettünk egy kicsit, nagyon értelmes lány, érett és nyílt gondolkodású, szívesen társalognék vele más helyzetben is. De hát egy perc múlva a cickók látványa és a finom cirógatások felélesztettek, úgyhogy gyorsan elővettünk még egy köpenyt és ezúttal kutyuspózban estem neki, amit ismét mindketten nagyon élveztünk, de most figyeltem rá, hogy ne legyen túl hamar végem, hiszen egy ilyen lánynál a ciciszexet kihagyni vétek :) Amikor éreztem, hogy közeledik a vége a második körnek, lekaptam a gumit és némi cicitöfködés után szépen beterítettem az ikreket majd mellézuhantam, ahol egy cuppanós puszit nyomott az arcomra átölelt és megjegyezte, hogy ezt még kár lett volna magamban tartanom hazáig :D Mire összeszedtem magam már bőven túlléptünk az órán, de egyáltalán nem siettetett, semmi futószalag-érzete nincs az embernek.
  • Elszámolás:

    A végén raktam le az asztalra magamtól, egy nagyon picivel az átlag feletti , de az, hogy megéri, az nem kifejezés.
  • Összkép:

    Visszatérő vendég vagyok Ashley-nél, ami nem véletlen, ő toronymagasan a legjobb szolgáltató, akivel eddig dolgom volt, minden egyes percét élvezem a vele töltött időnek, legyen szó a szexről vagy az utána lévő percekről. A technikája és fizikai adottságai makulátlanok, de számomra az emberi adottságai teszik a legjobbá, végignevetjük az időt, testileg és lelkileg feltöltödve (mégha fizikailag kiürülve is) távozom mindig, mintha csak egy régi barátomtól jönnék, akivel a szex is isteni. Abszolút csak ajánlani tudom mindenkinek: cicirajongóknak kötelező, a hozzám hasonló félénk srácoknak, akik nehezen oldódnak fel ő a legjobb gyógyszer :), de szerintem bárkinek felejthetetlen élményt nyújt. A legfontosabb számára a vendég és ezt tényleg érzi is az ember, de nincs "mártír-feeling" sem, hogy ő bármit beáldozna ezért a saját élvezetéből, és nekem ettől lesz igazán jó egy randi. Számomra ő az etalon továbbra is a szakmában.
Happy Massage