• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Felhívtam, felvette, megegyeztünk egy közeli időpontban - szerencsém volt, na :D. A telefonban egyébként minden fontosat megtudhattam, akkor még kicsit kuncogtam magamban a 15 perces lehetőségen.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a parkolás a környéken, mint mindenhol a 13-ban fizetős, de Jázmin már a telefonban elárulta, hogy hol nem kell fizetni. csodálkoztam is, de később megerősített, hogy van akinek ez fontos információ.Egyébként a környéken több busz és villamos is van.
  • Helyszín:

    Régebben épült új építésű ház, nehezen nyíló kapuval. Miután ezt nem várt nehézséget leküzdöttem, a lakásajtó már magától nyílt. A szobában félhomály és heverő, de mivel vizuális típus vagyok, Jázmin gyorsan csinált fényt. A fürdőben zuhanyfülke, több tusfürdő, megfelelő törölköző. Ásványvizet is kaptam.
  • Lány külseje:

    Mondhatnám, hogy már régóta kinéztem Jázmint, de szerintem a súlyosan látássérült kollégák kivételével mindenkinek összefutott már a nyál a szájában a képei láttán. Örömmel jelenthetem, hogy a képek nem hazudnak, élőben is olyan, sőt, mivel fogható 3D, így még jobb is, mint a képek. Az arc nem látszik, és feltöltött száj is van, de Jázmin ezt nem vitte túlzásba. Arca csinos, de nem Barbie-baba típus, inkább olyan plázacicás jellegű a hatalmas műszempilla, és a tetovált szemöldök miatt. Aki a természetes szépség híve, ne ide jöjjön, de aki szereti a szépet, annak itt a helye.
  • Action:

    Tudom, hogy mindenki el fog keseredni, de sajnos ide most sok mindent nem tudok írni. Konkrétan annyi történt, hogy fürdés előtt Jázmin felmérte, hogy mit is szeretnék, majd mikor a fürdésből visszaértem nekem esett, az ágyon négykézlábra állva bekapta a szervemet, és oltárian elkezdte szopni. Mikor belefáradtam az állásba, lefeküdtem, Jázmin már ismét rajta volt, és kevesebb mint negyedóra alatt totálisan kivégzett. Volt kis kéz, kéz nélkül,, zacsi, kicsit bekapva, tövig, szemkontaktus, nyelves nyali, amit csak akarsz... Én szoktam késleltetni a dolgokat, de esélyem sem volt. Annyi hiányérzetem maradt, hogy mivel Jázmin szája tele volt, így nem tudott verbálisan is izgatni. Miután magamhoz tértem, Jázmin a lelkemre kötötte, hogy azonnal szóljak, ha kezdhetjük a másodikat, addig pedig felajánlott egy masszázst. Ezzel nem éltem, viszont megittam a vizemet, és egy jót beszélgettünk. Mikor úgy éreztem, idő van, finoman jeleztem, és ismét Jázmin szájában voltam. Újrakezdődött a tortúra, de sajnos tegnap csak egy elöltöltős egylövetű voltam. Az órácska lejártával fürödtem, és távoztam.
  • Elszámolás:

    El helyeztem az egy darab rózsaszálat. Az elején kiraktam az asztalra, végig ott maradt, hozzá sem nyúlt.
  • Összkép:

    Amiért mentem, azt kaptam, plusz egy jó kis beszélgetést bónuszban. Romantikus és barátnős kalandra vágyó kollégáknak nem ajánlanám, de ha egy igazi nagymellű, szilikonos bombázó kell, akkor Jázmin a No.1.
Happy Massage