• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először voltam nala, így könnyen ment. Mindig előre megbeszéljük a randevúkat elkerülendő a csalódást.
  • Megközelítés:

    Nem releváns, mert egy hotelben találkoztunk es csak beugrott az autóba a haza elott. Egyébként metrokozelben, jo helyen van a talalkahely.
  • Helyszín:

    Nem releváns, ezúttal, de egyébként nagyon rendben van, messze átlag fölött. Bia ügyel a rendre tisztaságra, fürdő, törülközők, tusfurdok rendben.

    Én ennek ellenére egy 5*-hotelt választottam randevúnkhoz, mert Bia valahogy ebben a luxus környezetben meg jobban kibontakozik.
  • Lány külseje:

    Bia gyönyörű lány, jo alakú, szép arcú, fantasztikus kerek popsival es kemény kézre álló cicikkel. Nagyon ad magára, konditerem, test ápoló minden zuhanyzas után, es ez meg is látszik. Egyszerűen fantasztikus.
  • Action:

    Mint mondottam egy hotelben töltöttünk együtt egy felejthetetlen éjszakákat. Először megittunk pár koktélt a bárban, ahol Bia igazán fantasztikus beszélgető partnernek bizonyult. Nyitott, érdeklődő, nagyon értelmes lány, aki tökéletes barátnő feelinget ad, es meg jobbat...

    Ezután kezünkbe fogtuk kokteljainkat es elindultunk szobankba. Bia a friss szerelmesek bujos, simogatás módján közeledik es tényleg az az érzésed van, hogy csak Te vagy a világon es Te vagy neki a nagy Ő...

    Zuhi után, irány az agy, ahol Bia piros kis setjeben var, egyszerűen őrjítő ahogy a fehér ágynemű elterul.

    Valahogy, rangon alulinak érzem, hogy részletekbe menjek, a szex terén, mert Bia egyszerűen nem csak arról szól, hogy milyen a franciaja (nagyon jo), hogy mozog rajtad (hihetetlen), vagy hogy hova mész el, hanem az egész egy élmény, a bőre, az érintése, a csókja, a huncutsága, ahogy nem hagy nyugodni, ahogy pozícionalja magát egy kis kenyezeteshez, ahogy irányít es figyel rad. Az egész egyben maga a csoda.

    A az esti mérkőzésen 2-2-re végeztünk, majd a reggeli visszavágón 1-1-es döntetlent sikerült kihozni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az értek arany nagyon rendben van. Aki egy rövid numerat akar, ne Biat keresse, de gondolom nem is fogja.
  • Összkép:

    Bia olyan mint a legveszélyesebb kábítószerek: fantasztikus az élmény es mar első használat / randi után teljes függőséget okoz. Meg soha nem engedett el úgy, hogy a következő töltényt ne helyezte volna be a tarba.

    Bia ösztönösen tudja a sales első számú szabályát: csak olyan dolgot adunk el, amiből tudjuk, hogy a vevő meg többet fog akarni...

    Bia egy Istennő!!!
Happy Massage