• Kirukii

  • Beküldte:
  • Kirukii reagálása

    Köszönöm szépen, hogy itt voltál. Örülök hogy jól érezted magad. Az allergia miatt Elnézést kérek újra. Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele, de 1 órával a találkozó előtt kért egy megerősítést.
  • Megközelítés:

    Könnyű volt odatalálni tömegközlekedéssel, jártam már ebben az utcában. A liftben egy öltönyös csókával mentem fel az emeletre, szerintem tudta, hova megyek, de kit érdekel :)
  • Helyszín:

    Ketten osztoztak a lakáson, de maximális volt a diszkréció, igényes pesti lakás. A fürdőszoba higiénikus. Az ágy jó puha :) Annyira engem nem érdekel a helyszín, nem lakni jöttem ide.
  • Lány külseje:

    Minek írjak a külsőről, amikor van róla arcképes fotó?
  • Action:

    Annyira nem volt mosolygós, mint a képeken, ezt az allergiájával magyarázta, hogy kijött neki, és megkérdezte, hogy ez így megfelel-e, de olyan állapotban voltam, hogy én most dugni fogok, semmi nem állíthat meg! (Azért a fertőző betegségeket elkerülöm, mielőtt kitiltanának innen, eddig semmi bajom nem volt).
    Közös fürdéssel kezdtünk. Eléggé izgatott voltam, mert még nem csináltam ilyet, és már elég kemény voltam (szerintem már a liftben is). Jó volt megmasszírozni a portékáit, meg benyúlni a lába közé :)

    Az első menetet franciával indította. Nem volt kemény, és lassan, de folyamatosan csinálta, pont úgy ahogy szeretem, a legtöbb lány egy kicsit keményen csinálja nekem. Utána átmentünk 69-be, de majdnem elélveztem, ezért inkább gumit húztunk, ahol jól meglovagolt, majd elmentem benne misszionáriusban. A szünetben megmasszírozott.

    A masszázsa technikás volt, csak valahogy kicsik a kezei hozzám. Szerintem egyszer ki kéne próbálnom egy rendes férfi masszőrt (nem erről az oldalról:)), ismerős is ajánlotta, csak valahogy nem tetszik a gondolat, hogy egy férfi masszíroz engem. Majd bemondom előtte, hogy "no homo", és akkor az már nem számít annak.

    A második menetben is franciával kezdett, majd hátulról csináltam neki. Majdnem beégtem, mert alacsony hozzám képest, és kicsit nehezen találtam bele, de aztán feljebb tolta magát, és akkor ment a dolog. Amikor elfáradtam, akkor mozgással rásegített. Utána meglovagolt, viszonylag hosszan, majd amikor érezte, hogy ez nem fog menni, akkor lepattant rólam. Az első menetben könnyen elmegyek, de a második menetet otthon szoktam befejezni.
  • Elszámolás:

    Mindig előre, nehogy valami gebasz legyen.
  • Összkép:

    Elégedett vagyok vele. Igazából nekem nincsenek nagy elvárásaim: nézzen ki jól, és engedje, hogy csináljam neki, amíg szuflát érzek magamban, ezeket teljesítette. Megéri .
Happy Massage