• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Szia EDE9! :)
    Először is köszönöm ezt a kedves beszámolót amivel megleptél. Örültem, hogy ideértél, és az úton is minden rendben volt.
    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban, :) és az idő ennek függvényében gyorsan eltelt.
    örömömre szolgált, hogy te is jól érezted magad, na és persze engem is...;)
    Remélem mi hamarabb látlak ismét..
    Addig is sok puszi:
    Lívia

  • Egyeztetés:

    Nagyon kalandos volt, az M7-en befelé eszembe jutott mi lenne ha... Telefon és persze neki most nem jó..
    De gondolt egyet , kis türelmet kér és visszatelefonál... Már itt nagyon gyanús volt a hölgy amit később be is bizonyosodott. Gondoltam mivel szűk az idő arra felé megyek aztán legfeljebb hiába volt a kis kitérő.
    Már a tetthelytől nem voltam messze a tervezett időpont meg nagyon közel és a telefon nem cseng. Na gondoltam nem sikerült neki. De azért felhívtam, hogy biztos-e ami nem az. Erre kedvesen mondja , hogy már kétszer keresett de nem vettem fel... Köszönöm Telenor. Mondta a címet , 2 perc és ott voltam .Itt még volt egy kis gubanc mert nem gondolta, hogy ennyire gyors vagyok... De minden jó lehet ha már rosszul kezdődött és végre bejutottam.
  • Megközelítés:

    A hegyi ösvényen felfelé amíg jó helyre nem ér az ember. Parkolás akár a ház előtt , nem probléma.
    BMV-vel nem tudok segíteni , egy kékre fényezett sokszemélyes limó jár arra az biztos.
  • Helyszín:

    Egy bejárat felől szuterénnek nevezhető kedves kis lakás ami a hegy miatt a másik oldalról már nem az.
    Hárman lakják, szerintem A..-al és N...-val. De ennek sok szerepe nincs mert szombaton csak Ő rendelt.
    Tisztaság kellemes hangulat. Minden esetre elnézését kértem, a megjelenésem miatt , hiszen egy lakókocsi hegesztés után voltam munkás göncben, az Old Spice-nál lényegesen férfiasabb illattal. Próbáltam elütni egy tréfával , hogy igazából hajléktalan vagyok és ez volt a leggyorsabb módja egy zuhanyzó megrohamozásának. Sejtelmesen mosolyogva megnyugtatott, hogy használjam csak nyugodtan a zuhanyzót. Mondjuk az elrendezéséből adódóan legfeljebb Noé tudna innen vizet locsolni bárhová, de praktikus.
  • Lány külseje:

    Itt visszautalnék az egyeztetésben leírt gyanús dolgokra, ugyanis a fényképek is csalnak. Ugyanis a fényképeken szereplő hölgy helyett egy fiatalabb és végtelenül kedves tündelány nyitott ajtót. Miután az államat összeszedtem a burkolatról próbáltam hangokat is kiadni, de szerintem elég sutára sikerült a belépőm.
  • Erotikus masszázs:

    Mondjuk , hogy a masszázs tatamin történik, de igazából nem tudnék összefüggésekben gondolkodni mert rengeteg filmszakadásos pillanat volt a továbbiakban, és ha erősen koncentrálok akkor egyre inkább csak mosolygós szemekre és kacagásra tudok visszaemlékezni. Az egész egy kicsit valószerűtlen ködön keresztül rémlik csak fel. Azt hiszem egy fekete hálóingszerű neglizsében fekete tangában fogadott, de például a melltartónak nevezett eszközre nem emlékszem ami nyilvánvalóan amiatt lehet, hogy ezeknek a csodálatos halmoknak sok mindenre szüksége lehet de tartóra biztosan nem. Ha próbálom a tényszerűségre korlátozni magam, akkor azt hiszem a ténykedés hason kezdődött , lábtól fej irányába, közepes erősséggel. De igazából mi beszélgettünk én csodáltam őt a tükörből , ő pedig mosolygott, csacsogott , nevetett és teljesen elvarázsolt. Aztán valami furmányos módon rávett , hogy esetleg masszírozzam meg a hátát ha van kedvem és egyébként meg érezzem jól magam. Így utólag visszagondolva próbáltam én ezt azt (puszi a fülek környékére pici simogatás ahol csak értem, de csak remélni tudom, hogy tevékenységem legalább egy pici örömöt okozott neki. Fordulás után olyan üzekedés szerű csúszkát kaptam, hogy elakadt a lélegzetem is és már csak arra eszméltem fel, hogy valamilyen időutazás folytán 69 nyara táján járhatunk de nem Franciaországban. Ettől nem keseredtem el csókoltam ahol csak értem és önzetlen de mélységes irigységet éreztem a kaméleon iránt akinek testhosszával megegyező a nyelve hossza is. Itt viszont már nem a masszázsnál tartunk és
  • Levezetés:

    aztán szép hölgyem mellém vagy rám kucorodott (tényleg nem emlékszem) és nagyon kedvesen kezeit használva leeresztette a felgyülemlett feszültséget. ki nyugi után törölgetés majd felajánlotta , hogy esetleg elmehetnénk fürdeni. Nos ez valami óriási élmény volt , mert a félhomályhoz képest nappali fényben csodálhattam telt , nőies alakját és csodálatos melleit. Kis kölcsönös szappanozás és hátmosás után engedélyt kértem és kaptam egy alaposabb csutakolásra ami persze aljas módon a részemről kimerült két gyönyörű mellének és feszes fenekének simogatásában. És ami borzasztó , hogy közben végig viccelődik, nevet és incselkedik.
  • Elszámolás:

    Ide mit írjak? Természetesen annyi amennyit mond. Ami a pesti átlagnál magasabb , de igazából mindent megér. Nyilván bóditó szerek hatása alatt álltam, de megtoldottam egy picit, hogy ne érezzem aránytalanul olcsónak amit kaptam.
  • Összkép:

    Nem tudom mit lehet hozzátenni. Egy meseszerű élmény volt számomra az egész. Egy bájos álom az egész. Aztán kijózanodva kiszáradt torokkal mondtam a tüneménynek, hogy egy darabig ne számítson rám mert ezt az egészet ki kell pihennem és a múlt jótékony homályába kell burkolnom, különben végzetesen belehabarodom, mert olyan nagyon "hazavinném" kategória. Megjegyezte, hogy még csak 2 éve foglakozik komolyabban a férfinemmel. Szerintem sosem foglalkozott a férfi nemmel és amíg ilyen nem is fog. Csak a férfi igennel. Lehetetlen neki nemet mondani. Elnézést ha nem mindent a helyére írtam, de az egész látogatás hasonlóan csapongó csodálatos dolog volt.
Happy Massage