• Brigi MILF

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Kedves, szexi hangja volt a telefonban, akárcsak élőben.
  • Megközelítés:

    Most a XIII. ker.-ben rendel, písz utca közepe felé. Vasas szurkolók előnyben. Villamos pár lépsre, parkoló hely is bőven van a környéken.
  • Helyszín:

    Régi társasház, a lift megérne egy cserét távozáskor a lépcsőt használtam, mert féltem bent ragadok :) Ami a lakást illeti, félhomály fogadott, de amit sikerült kivenni belőle, minden rendben van. Ízlésesen felújított, diszkrét lakás. A fürdő kicsi lehet egyeseknek, nekem pont jó volt. A tusfürdőket tekintve nem a DM, mindössze egy női és egy féri volt, bár ez engem soha sem érdekelt, persze az tetszi ha nag y választék, de nem szempot. Az ágy sajnos nyikorog főleg a nagyob igénybevételnél. Összességében a fenti kisebb hibktól eltekintve, nagyon barátságos lakás, nem Marina parti színvonal, de sokkal közelebb áll hozzá, mint a belvárosi ódon lakások, vagy a környékbeli panelek és jó néhány újabb építésű is megirigyelheti a belső kialakítást. A bejutás és a lakás is nagyon diszkrét, csendes.
  • Lány külseje:

    Igazat megvallva azt kell, hogy mondjam csalódtam. Mindig túlzott elvárásokkal vagyok és igen magasra teszem a lécet. Persze a hölgy, mint neve is mutatja nem egy hamvas virágszál, de a képek, bár kétség kívül őt ábrázolják, jó néhány évvel ezelőtt készültek. Alakja valóban sportos, feneke kemény, de még markolható. A cicik is pazarul sikerültek, viszont meglátszik a testén a sok tengerpart. Teljesen elveszetett a bőr rugalmassága és ez ebben a korban is szokatlan szerintem, ami a sok napfény és, vagy szoláriumnak köszönhető. Ez sajnos mind hason, mind az arcán látszik, különös módon a fenekén és a mellein a bőr sima és feszes, lehet a domboruló idomok adják a feszességet. A szeme igéző, pár évvel ezelőtt bombázó lehetett, most sem rossz, de a fentiek miatt erős hiányérzetem van. Persze ez szubjektív, akik fenék és mellmániások azoknak bátram merem ajánlani 5+ a hölgy e tekintetben.
  • Action:

    Két felvonásos volt a színdarab. Nem volt se dráma se komédia, csak próza, bár én most ezt kívántam. Gyorsan belecsaptunk a közepébe és méggyorsabban végetért. Első körben én helyezkedtem felső pozícióba. Némi cicis kényeztetés után újra felkerült a védőfelszerelés és most ő vette át az irányítás. A lovaglás tudományához is nagyon ért. A második rész sem volt nagyon hosszú, de úgy éreztem ennyi volt bennem e téren nem volt hiányérzetem biztosan. Végig kedves, kommunikatív és figyelmes volt, jól irányítható. Egyszóval tapasztalt a jó értelemben.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem mostanság ennyi az annyi, az alap dolgokat tekintve. Rákérdeztem a popsira is kíváncsiságból, az egy kicsit borsosnak tűnt, meg nem vagyok annyira nagy rajongója szóval azt kihagytam.
  • Összkép:

    Sajnos nekem sokat levont a külső miatti hiányérzetem az élmőnyből és összességébenn csalódott vagyok. Félreértés ne essék, nem rossz nő csak, én sokkal jobbra számítottam. Minden más tekintetben jó szolgáltató. Mell és popsimániásoknak bátran ajánlom, azoknak akik a képeken látható milf ikonra számítanak, lehet csalódni fognak. A szex jó volt vele, ha valaki lelkizős szeretkezésre vágyik egy érett hölggyel biztosan megtalálja a számítását.
Happy Massage