• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drága kandúrkám!
    Köszönöm neked az ismételt minősítésem! Látszik, hogy a mennyekig repítettelek, mert pont azt beszéltük, hogy nem vagyok csontkovács :D
    Várlak legközelebb is Cicám! :P :-*

  • Egyeztetés:

    Aliceszal megegyeztünk, hogy áprilisban újrakezdjük, mivel nálam már előszörre Istennő lett , és gyakran jár a gondolataimban. Közben írogattunk is egymásnak , vicces dolgokat , meg erotikusokat és olvasva az üziket mindíg furcsa bizsergést éreztem Mirr-murrka környékén és ez olyan jel nálam, ami mindíg cselekvésre ösztökél. Hogy a csalódás ki legyen csukva, most 2 órás randit kértem, hogy Alice a masszázsból is bizonyíthasson. Mindezt telefonon egyeztettük, mert imádom a hangját is , amely szintén felér egy fél tabletta Super Kamagrával !
  • Megközelítés:

    Béke tér közelében egy apró utcácskában, ami sétáló utca , hogy a lovas hajdúk, nehogy elüssék a gyalogosokat ! A böhöm házak között sok az üres parkoló, de mind fizetős ! A ház kívülről szépen felújított, színes vakolattal, Hívtam a kapuból kétszer is , de nem vette föl ! Mivel átverés kizárva, SMS-t küldtem, amire rám csörgött, hogy bocs,le voltam némítva !
  • Helyszín:

    A házba bejutva lifttel mentem jó magasra, Alice a jól ismert Sing-sing rácsok mögött vigyorgott . A lakás zeg-zugos, lassan már megtanulom, melyik a fürdő, melyik a WC. Alice ragaszkodik a fél szobához, ahol azért elfér egy jó nagy ágy, meg egy szék a cuccokat ledobálni. Többre nincs is szükség, mert már a vetkőzés közben birizgál, úgyhogy az alsógatyám is beakadt miatta! A fürdő fel van turbózva egykarú csapteleppel, ami segít a víz hőfokának a beállításában. Jó puha törülköző, egy kis szájvíz , már elegendő a luxushoz !
  • Lány külseje:

    Alice egy vékonyka lány , ami nálam eleve farokállító. Ezt kihangsúlyozva egy fekete tüll forgós szoknyában és csipkés, vállpántos topban fogadott, mikor a köntös lekerült róla. Már kész voltam ! Kedvenc karamellás csokijával kedveskedtem neki, már a nyakamba is ugrott örömében ! Gyönyörű nevetős szemek, szép kis arcocska, a haja is megnőtt a legutóbbi saját hajnyirbálás óta szerencsére, szóval minden rendben volt !Ja, a popsiról még nem szóltam, bár, aki nem vak , láthatja jól a fényképeken, de megmarkolni az igazi! Én egykézzel is átfogom , de kettővel igazán "felemelő" !
  • Action:

    Szokása szerint kikísért a fürdőbe, és közben beszélgettünk egy kicsit, már utána már a szánk minden bizonnyal foglalt lesz ! Aliceszal én mindent szeretek, de csókolózni,azt nagyon ! Nagy odaadással és vehemenciával műveli, főleg álló helyzetben ! Úgy hozzám nyomult, hogy a punciját csak hátulról tudtam megközelíteni az ujjaimmal. A kis narancs tanga még rajta maradt, hátulról nem is látszott, mert a pánt eltűnt a popsijában ! Az ágyon hozzám bújt, mint egy kisgyerek, a szőrös állam alá bújt és onnan virgonckodott.
    Egy kis csúszkát kértem előjátéknak, amit szerinte a Marina parton jobban csinálnak, de azért jól beolajozott és elkezdte , én meg a popsijánál fogva irányítottam. Nekem nagyon jól esett , de mivel direkt belegabalyodott mindig Mirr-murrkába , inkább 69-ben folytattuk . A puncija nyalását már kitapasztaltam, a míves kis és nagyajkak egyenként való szopása-szívása mindíg meghozza Alice nyögdécselését. Egy ujjamat is bevarázsoltam hátulról, de kényelmetlen volt, inkább oldalt fordultunk, így tág tere nyílt a nyelv és kézi munkának. Két ujjal fölfelé csúcsra járattam Alice punciját. Az édes nedű folyt az ujjaimra , amit együtt nyaltunk le róla.
    A gumit szájjal helyezte föl , kis csókolózás , majd doggyban kezdtünk így a méhszájig fölértem, amit hangos tetszésnyivánítás kísért, hol lassabban, hol keményebben tolta, aztán Alice egész teste befeszült és a hanghatások már a szomszédok ingerküszöbéig is eljutottak szerintem. Oldalt fordultunk, és fokoztam a pulzusszámot így én is ejakuláltam. A nyaka tövét harapdáltam, ő ide-oda tekergett , hogy minden helyzetben megtalálja Mirr-murrka bojtját.
    A fürdőben lemostam az olajat magamról, egy kis málnás vizet ittunk, de Alice már nem bírt magával. Maratoni francia és csókolózás kezdődött , amibe két ujjam is bekapcsolódott. Alice, ha beindul , mindíg megkaparintja ami jár neki. Megmutatta, hogy hol a "G" pontja , a többit rám bízta. Extázisban dobálta testét, hogy még több kéjhez jusson, és egyfolytában élvezett. Csókoltam a száját, a punciját, a popsiját, ő meg csókolta, szívta Mirr-murrkát. Én alul, ő fölül, egyik kezem a puncijában, a másik kezemmel óvatosan az ánuszát izgattam. Ez új lehetett neki, mert remegett a végén, mint a miskolci kocsonya. Kértem, hogy a kezét is vesse be , így egyszerre tudtunk élvezni , én másodszor, ő ki tudja hányadszor. Nem hagyott lenyugodni, ki sem vette , tovább cumizott , már én is egyfolytában a Nirvánában voltam. Aztán eljött a vég, már nem bírtam tovább, olyan érzékeny lettem.
    Istenien éreztem magam , Alice kérdezte, Még mit csináljak veled ?
    Mivel volt még egy kis idő kértem, hogy maszírozza meg a vádlimat , mert beállt a sok tenisztől. Jókedvében lehetett , mert azt mondta , hogy ő csontkovács is , nekem esett . Mirr-murrka most nem keménykedett , úgyhogy nyugodtan feküdtem a hasamon , de Alice úgy szétszedte az izmaimat , hogy össze kellett szorítani a fogaimat , hogy ne vonyítsak, mint nemrégen ő .
    Ez jó befejezés lett , zuhanyozás után tényleg fájdalmas búcsút vettünk egymástól, Alicenak sajgott a puncija, nekem meg a vádlim, úgyhogy gyalog vánszorogtam le a lépcsőn , lazításképpen.
  • Elszámolás:

    Én a virágszálakat már érkezésemkor az ajándékaimmal együtt elhelyezem , mert a végén már tényleg nem vagyok ura önmagamnak, örülök , ha meglelem a kocsimat . Alice egy csoda , azért jövök, mert őt akarom , kétórás ajándéka is igen szerény szerintem.
  • Összkép:

    Nagyon összegyógyultunk Aliceszal testi kapcsolatunkban, nagyom élvezem a lelki kielégültséget is , amit tőle a tökéletes testi kielégülés mellett kapok. Alice saját bevallása szerint 3 perc alatt regenerálódik, Mirr-murrka
    szerencsére jólakottságában utána napokig szunyókál.
Happy Massage