• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drágám!
    Köszönöm az írásod, tökéletes!
    Nagyon örülök neki, meg annak is, hogy találkoztunk!
    Hamarosan folytatjuk, tudom! :P
    Csók

  • Egyeztetés:

    Talán telefonon beszéltünk meg ezt a randevút! Vagy levélben? Esetleg amikor előzőleg nála jártam, elköszönéskor rögtön közöltem a következő időpontot? Teljesen be voltam zsongva a találkozó előtt, ezért nem is emlékszem már pontosan... )
  • Megközelítés:

    Szokásos módon autóval érkeztem. A kerület olcsóbban parkolható része. A ház előtt rengeteg parkolóhely kb 14 méter sétával meg lehet úszni.
  • Helyszín:

    Panel. Teljesen rendben van. Belépve nekem kicsit erős az illatfelhő ami talán füstölővel vagy gyertyákkal készül de hamar hozzászoktam. Egy félszoba volt a tetthely. Őszintén szólva az én temperamentumom elviselne egy kicsit több oxigént... Viszont ez minden amit negatív lehet. Tiszta, csend, rend, pedantéria....
  • Lány külseje:

    Vékony. Nagyon vékony! Érdekes... Érdekes mivel az én ízlésemnél vékonyabb, mégis olyan formás popsi van alatta, hogy teljesen végem van tőle! Ami a legfontosabb számomra egy lánynál az arc! Na ezzel itt semmi baj sincsen. Szép arc, gyönyörű szemek! Na a szemekkel azért vannak csöppnyi bajok! Sűrűn lesüti őket, előadja velük, hogy egy szende szűzzel állunk szemben! Hát kérem ez hatalmas átverés! Lassan rájön az ember fia, hogy itt egy kéjenc vadmacskával került össze!
  • Action:

    Sajnos érkezéskor ki kell jönnie a liftig a rácsos ajtó miatt. Ez miatt nem tudtam bosszantani azzal, hogy milyen ruhaneműben várjon. Vannak az ilyen alkalmakra bolond ötleteim, főleg akkor ha először megyek valahova de a helyi adottságok miatt ez nem működik. Bemegyünk, puszi, cipő le, szobába be. A gyengébb idegzetűeknek jobb vigyázni magukra! A menyecske hajlamos arra, hogy sima semmitmondó beszélgetés közben olyan forró, izgalmas, szédületes csókkal támadja meg a magam fajta szemérmes ember fiát, hogy azt sem tudtam melyik naprendszerben vagyok. Egy valamit éreztem biztosan.... Azt, hogy megkeményedtem és azt, hogy jó helyre vezérelt a sorsom. Kicsomagoltam magam és elmenekültem fürödni. A fürdőben volt három nyugodt percem, de amint kiléptem az ajtón folytatódott a "zakkatásom"! Alice egy csöpp bugyiban várt rám, az előtérben. Ezek után annyira felgyorsultak, és tömény szexualitást idéztek az események, hogy nagyon nehéz felidéznem őket. Talán úgy kezdődött, hogy megfordítottam és felkentem a falra! Felemeltem a kezét, próbáltam olyan helyzetet teremteni, hogy minél jobban kiszolgáltatottabb helyzetbe kerüljön. Mit ne mondjak, nem jött zavarba! Úgy láttam nagyon élvezi ezt a helyzetet. Sőt nem csak láttam, érzékeltem is. Puncija felforósodott, benedvesedett! Nem bírtam magammal, pucsításra ösztönöztem és mohón nyalni kezdtem mindent amit értem, a környéken is. Mielőtt túl jól érezte volna magát tudomására hoztam finomam, hogy nincs mese, most ő következik! Nem volt semmi ellenvetése. Ha valakinek ahhoz van kedve ellazulhat, élvezheti az intenzív szájmunkát, de én szeretem magam irányítani a dolgokat, Alice pedig borzasztóan bírja ezt! Simán lehet kopogtatni a torkát, simán lehet kicsit megvonni tőle az oxigént! Sőt félelmetes jó érzés látni, hogy ő is élvezi ezeket a helyzeteket. Ezt a részt lezárva mondhatnám, hogy remekül franciázik de ez messze nem lenne igaz. Egyszerűen eszméletlen volt, de ebben hagytam lehetőséget a továbbiakra. Miután kellőképpen kiélvezkedtem Alice szájmunkáját úgy gondoltam igyekszem egy kicsit hálálkodni. Nem sorolnám fel mennyi pozícióban tettem magamévá ezt a tüneményt, de nagy boldogság volt látni miképpen élvezi mindezt! Pozíció váltások között alkalmaztam egy kis kézimunkát is. Az elején talán említettem, hogy a menyecske nem túl vastag. Hozzátenném, hogy az én kezem nem túl kicsi. Annyi ujjamat nyelte el viszont amire sosem gondoltam volna. Őszintén szólva nem tudom hányszor járt a csúcson... Lehetséges, hogy csak egyszer... Végig! Őrület volt! Amikor azt éreztem, hogy már nekem is végem van, letéptem a gumit és beterítettem csodálatos arcát az utódokkal. Semmi finnyáskodás, engedett a szájában megnyugodni egy kicsit! Nekem ezután semmi kívánságom nem volt csak azt, hogy "oxigént, oxigént, oxigént"! :)
  • Elszámolás:

    Tudom, hogy illik előre rendezni, de én ezt sosem szoktam magamtól! Szeretem elérni azt a bizalmat, hogy ez ne legyen probléma. Na itt szó sincs gondokról szóba sem került végig, távozás előtt a kis szekrényen landolt.
  • Összkép:

    Szende szemű, (ami nem utolsó sorban szép is) kéjenc dög! Ezzel azt hiszem elmondtam mindent! Igazi barátnős érzést ad, de egy olyat akivel egy nagyon komoly pornós hangulatot lehet teremteni. Néha még mindig átver ezekkel a lesütött szemeivel, de szerencsére hamar elszabadul a pokol!
Happy Massage