• Cindyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Cindyke reagálása

    Drága Kukta33. Nagyon szépen köszönöm a rólam megírt beszámolót. Várom a legközelebbi randinkat. Csókollak drága. Cindyke:-)

  • Egyeztetés:

    Cindyke sejtelmes és izgalmas fotói beindították a fantáziámat, na, próbáljuk felhívni. A kezében lehetett a mobil mert első csörgésre felvette, találtunk is mindkettönk számára alkalmas időpontot aznap délután 3 órára. Fülemnek kellemes mély és búgó hangja jó adag erotikus töltettel bírt...
  • Megközelítés:

    GPS kiválóan irányított a hét egyik napjára utaló utcában található objektumhoz, a lakópark bejáratánál sikerült parkolnom, igaz fizetős de még elviselhető mértékü. BKK- passz. 14.59- kor hívtam, már várhatta hiszen azonnal felvette. Kedvesen és aprólékosan tudatta velem az instrukciókat. Maga a ház rendkívül kultúrált és ragyogóan tiszta.
  • Helyszín:

    Bekisért a tágas és világos falitükrös szobába ahol frissítővel kínált majd az ágyra heveredve néhány percet beszélgettünk, közben lassan levetkőztem egy székre rakva ruháimat majd bementünk a fürdőbe ahol elmondta mit hol találok. Bőséges választék fogadott, még babás tusi is volt a kedvencem, jót tusoltam a kádas zuhanyzóban.
  • Lány külseje:

    Nekem az egyik legizgalmasabb kérdés vajon milyen az arca: a félig nyitott ajtón fejét kidugva mosolyogva invitált be az előtérbe. Kerek és helyes arc félhosszú szőke tincsekkel, nyiltan a szemembe nézve, valahogy nem csak húsos ajkai, a szemei is nevettek... Magassarkú cipő, falatnyi rózsaszínü tanga, talán sötétkék, fenékközépig érő babydoll, szinte kibuggyanó formás cicik, izmos és feszes combok, tenyérbemászó gömbölyű popsi, pici és cupákolni való lábujjak, rendkívül ápolt és jó illatu bőr, arányos sportos alkat... Eszméletlenül vonzó volt az összhatás. Látszott hogy készült a vendégre, én az ilyesmit nagyra értékelem.
  • Action:

    Visszatérve a szobába már csak a kis bugyi volt rajta. Kezdésnek masszázst javasolt amit némi hezitálás után elfogadtam és nagyon nem bántam meg... kb. 15 percben olyan profi és magas szintü gyúrást kaptam amire nem számít az ember szexpartnernél, aki már átélte ezt az tudja miröl beszélek aki még nem az feltétlenül próbálja ki! Majdnem be is szundítottam de aztán eszembe jutottak jövetelem igazi céljai. Viszonozni próbáltam a tőle kapott élményt ezért hasra fordítva lemasszíroztam róla a parányi bugyit, combjait gyengéden széthúztam V alakba és beleszippantottam az illatos punciba. Kérésére finoman izgattam ujjammal, igaz, nyelvemmel intenzívebben nyaldostam amire érezhetően jól reagált és élvezett. Mivel már igencsak felcsigázott állapotba kerültem pózt váltottunk: hanyatt feküdtem, térdeim közé kuporodott és nyelvével finoman végigcirógatott zacsitol a makkig, majd egyre erőteljesebben, cuppogósan és nyálasan, isteni látvány volt szőke hajával díszitett farkam ami már pattanásig feszült ezért gumiért nyögtem amit pillanatok alatt felhúzott, felvillant bennem talán hátulról kéne berakni, mintha ráérzett volna négykézlábra ereszkedett arcát a lepedőbe fúrva fenekével magasan pucsítva várta a támadást. Óvatosan betoltam meglepően szűk puncijába majd egyre erőteljesebb és ütemesebb löketekkel dugtam közben finoman csapkodtam kemény fenekét, ezzel el is voltunk egy jó darabig, na ez, és pazar látványa a tükörben meg is hozta gyümölcsét: mivel lenyelést kértem gumit lekapva ajkai közé élveztem egy jó adagot. Ügyetlenségem miatt azért történt egy kis malőr, az első lövés félrement szeme alá, nyakára, talán a hajára is... elnézést kérek tőle ezért itt is, igaz ő nevetve törölgette magát... utána még szopogatta kicsit, mennyei érzés volt! Mivel nekem több idő kell egy második körhöz nem eröltettem tovább a dolgot, dumcsiztunk egy jót majd elballagtam.
  • Elszámolás:

    A másfél órás együttlét ajándékának a mértékét alacsonynak tartottam ezért visszaélve " erőfölényemmel" megtoldottam egy kis plusz ajándékkal kiegészítve mert így éreztem korrektnek a kapott élmények után.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett voltam Cindykével: aranyos, kedves, nem megjátszós, a vendég igényeit messzemenően figyelembe vevő szexi és dögös hölgy. Ja, és rajta kívül nem láttam vagy hallottam senkit a hangulatos lakásban. Én törzsvendég leszek nála persze ha fogad. Jó szívvel ajánlom kalandvágyó és punciszerető úriembereknek!
Happy Massage