• Csilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam, mikor nem értem el, egyszer visszacsörgetett. Legközelebb már felvette és megbeszéltünk egy időpontot kora délutánra. A lépcsőházban várakoztam pár percet, sokáig foglaltat jelzett.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtaláltam, bringával mentem, az Árpád hídtól, Flórián tértől nem messze lévő, magasabbik emeleti panellakásba. Elmondása szerint a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van, a célnak megfelelő hangulatos kis lakás. A szobában egy franciaágy várja a szereplőket, kellemes zene szól laptopról. Ablakot mondjuk nyithattunk volna, mert egy idő után elég fülledt lett a levegő, dehát nekem se jutott eszembe :). A szép tiszta fürdőben egy kádban lehet tisztálkodni, sok tusfürdő stb.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelelő, alacsony, de csodálatos domborzati térképpel (különösen a hátsó fertályon :) rendelkező hölgy. Kérdezte, miért rá esett a választásom, mondtam, hogy régóta szemezek vele csodás külseje okán, a vörös haj (bár valójában szőkés most, nekem mindig vörös lesz :) és a tapasztalat meg pláne nyerő nálam. Egy szoknyácskával ellátott sokat sejtető fekete összeállításban fogadott. Közvetlen, vidám, a belépéskor csókkal üdvözölt. Szokás szerint zavarban voltam :). Szeret csevegni én annyira nem voltam partner :(, és ezt vette is. De azért a tettek mellett elvicceskedtünk, ahogy telt-múlt az idő.
  • Erotikus masszázs:

    Erre a két kényeztetés közti szünetben került sor. Lábaktól felfelé ügyesen megmasszírozott a krémes bödönből származó matériával. A tevékenység erőssége nekem megfelelő volt, néhol gyengédebb, néhol erősebb. Jól esett és érezhető volt a gyakorlata, kereste a csomókat a hátamon. Felüdültem és megnyugodtam. Szerintem szeret masszírozni, de azért érezhető, hogy a másik oldalról váltott erre :). A végén csúszkába megy át a tevékenység, nem esett épp ellenemre. De azért kértem, hogy egy kicsit én is hadd masszírozzam, és közben persze csodálhassam.
  • Levezetés:

    Belépés és cipő, kabát levétele után kicsit "free" volt a dolog, állva simiztük, csókolgattuk egymást. Aztán hasra feküdt az ágyon, felpúpozta a csípőjét...láthatóan tudja, hogy vegye el az ember eszét :). Azon vettem észre magam, hogy a földön ülök és próbálok minél gyorsabban megszabadulni az alsóruházatomtól, visszérszorítótól stb. :). Persze nehezen szakadtam el a kényeztetésétől és a szájától (szenvedélyesen, szinte erőszakosan csókol :), bársonyos barna bőrétől. Azért elvergődtem egy tisztálkodásra, és üdén visszatérve egymásba gabalyodtunk, pőrén csúszkált puncijával a combomon, nyelvemmel hosszan igyekeztem csillogást kölcsönözni szépséges ékszerdoboza tartalmának...csak remélni tudom, hogy sikerrel jártam. Az ő nagyon finom szájmasszázsa következményeként ott is végeztem, a végterméket mindentudó mosollyal az arcán papírcsomagolásba helyezte.
    A masszázs után feltámadott férfiasságomat hátulról meglovagolta, de cselesen ám, mivel becsusszanásról szó sem volt :), viszont nagyon jól imitáltuk a testek ősi játékát. Cseles kérdéseket tett az együtt töltött idő alatt "kritikus" pillanatokban, amelyekre utólagos értékelése szerint megfelelően politikus válaszokat adtam :). Puncija kényeztetése most sem maradhatott el (ezúttal inkább ujjammal próbálkoztam), ahogy a viszonzás sem: a vége felé kértem, hogy intenzívebben játsszon ujjaival a hangszeren, amit képzavarral élve nagy örömömre ismét kifacsart.
  • Elszámolás:

    Másfél órára neveztem be, teljesen korrekt ajándékozás fejében. Szó sem esett róla, a végén kérés nélkül helyeztem el kilépés előtt a pulton.
  • Összkép:

    Elbűvölő személyiség, kár hogy én nem visszafogottabb voltam hozzá képest. Remek élmény, jó lenne újra tapasztalni.
Happy Massage