• NIKI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, második csörgés után fel is vette,ez kb 13:00 magasságában történt és sikerült is megbeszélni a 1,5 órás randit 15:30-ra.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Nagyszombat utca vasárnap hely lett volna de én a zárt fizető parkolóba álltam be.
  • Helyszín:

    Nem túl régen épült lakópark egyik emelete, lent a bejutás egyszerű mikor odaértem a kapuhoz hívtam, megadta a kódot és már vártam is a liftre.Miután kiszálltam kicsit eltévedtem a félhomályban de hamar meglett az ajtószám amit a telefonban mondott.A helyszínnel kapcsolatban semmi kivetnivalót nem lehet mondani,fullos, tiszta, igényes.többszobás.
  • Lány külseje:

    A retus mester dolgozik, de ajtónyitás után azonnal kiderül, hogy az a lány nyitott ajtót aki a képeken van.
    Emiatt nem kell aggódni kollégák.
    A kisasszony viszonylag alacsony, adatlapja szerint, és tökéletes alakja van.
    Félhosszú összetűzött hajjal fogadott egy fekete bodyban és tanga bugyiban,szexi kívánatos popsi és tenyérbe való mellek amik szerintem pont jó méretűek.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára neveztem be.
    Érdeklődött,hogy hogyan szeretném a masszázst, de én rábíztam magam, így egy pados szobát választott.
    Vetkőzés után nyomás pancsolni, fürdőszoba igényes tiszta+tiszta törülköző, visszaértem a tetthelyre akkor már csak egy tangában volt a kisasszony majd elkezdődött a massz. szokásos menetrend szerint közepes erősséggel olyan simogatós jelleggel, de pont nem is vágytam extra erős masszra. Hamar áttért a felvezetésre még hason fekve, már a csuszkánál lekerült a bugyi, iszonyat ügyes kezei vannak ha a szerszámmal és a golyókkal kell foglalkozni, már itt majdnem végem lett.Ezután jött a kényeztetés amit lent fogok kifejteni, utána hagyott lenyugodni, majd újból massz. következett ekkor már háton fekve. Majd jött a második kényeztetés, aztán ismét nyugtató massz/simogatás.
    Massz. közben hatalmasat beszélgettünk, jó beszélgetőpartner is amit én szeretek, majd a végén nyomás pancsolni.
  • Levezetés:

    Na igen igazából ezért mentem, 1,5 órában 2 kényeztetés jár. kb 20-25 massz. után bugyi le és jött a csuszka majd a szerszám és a golyók kényeztetése itt már majdnem végem lett ezért kértem térjünk a lényegre és 69 pózban kényeztettük egymást, nagyon finom és kívánatos puncija van, iszonyat jó volt kényeztetni amit kellő nedvességgel és nyögdécseléssel meg is köszönt, a reakciókból ítélve szerintem sikerült a csúcsra juttatnom a kisasszonyt, persze neki hamarabb sikerült engem brutális száj/kéz munkával.Majd jött egy pihentető massz/simogatás.Már a hátamon feküdtem ekkor még kb volt 30 perc a programból majd szexin fölém hajolva cicik az arcomban voltam elkezdte újból a szerszámot és a golyókat kényeztetni, ekkor nem is gondoltam volna hogy milyen jó és kellemes második kényeztetésben lesz részem.A koreográfia ugyanaz volt mint az első, kölcsönös 69, és ez a lány újból a csúcsra juttatott, persze én is játszottam az Ő puncijával, majd letörölt és pihiztünk kicsit pancsi előtt.
    Aztán pancsi öltözés, még pici ölelkezés/puszik és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek alapján a végén a padra tettem+ajándék.
    Normál Budai átlag.
  • Összkép:

    Nekem ez a 1,5 óra rosszalkodás már nagyon hiányzott, de Nikivel sikerült átélnem, végig bent volt velem nem ment ki egyszer sem,Nagyon örültem és élvezetem a kölcsönösségnek, így teljes volt az élvezet.
    Megyek még a kisasszonyhoz amint időm engedi.
Happy Massage