• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két három nappal ellőtte jeleztem sms- ben, hogy újra meg érett bennem a vágy, hogy újra kényeztethesem :) Néhány óra múlva jött a diszkrét válasz, miszerint" Megbeszéljük" Felhívtam és lefoglaltam egy hétvégi időpontot.
  • Megközelítés:

    Mint mindig, most is a négy kerekű hintón érkeztem, hely bősségel. Villamos megálló és busz végállomás is helyben a közelben található. Térképen is pontossan van megjelölve.
  • Helyszín:

    Nyugodtan elmondhatom, tökéletesebb helyszínt ilyen randira el sem tudok képzelni. Tusfürdő nagy választékban, törölköző is elég nagy! Maga a baszoba részletesen, a képeken meg van jelenítve. Körülbelül ilyen igényesség jellemzi a lakás többi részét is! Meglepi kizárt!
  • Lány külseje:

    Hacsak nem Niki személyében! :) mivel már a lift ajtó mögött el kezdődőt a játék:D szokásától eltérően nem a belső folyasó előterében fogadott hanem a lift ajtó holt terében bújt meg huncutul vállát felhúzva vigyorgot mint aki azt várja mikor veszi észre a kiszemelt áldozata, csíny tevését :D Majd a frászt hozta rám !:D :D Igen! Játékosság, kedvesség, maximális figyelmesség a partnerével, csupán néhány jellemző ami most hírtelen eszembe jutt.
    Aki a teltebb idomokkal megáldott hölgyeket szereti az ne ide kérjen időpontot,. Viszont nagyon csínos, karakteres szép arc jellemzi. És csodálatosan kék, szempárban gyönyörködhet aki eljutt hozzá:)
    A képekhez viszonyítva, elmondása szerint valamelyest fogyott!
  • Action:

    A liftből kilépős intermezzo igényel némi magyarázatot!! Útközben egy sms ben jeleztem, ha megkínál kávéval azt most elfogadom! Nem rég az orvosom alacsony vérnyomást állapotit meg! Már egy ideje mellőztem ezt a fajta drogot , s most szakítva a szokással, gondoltam e téren is felpörgettem a motort. S míg a kapukóddal bütyköltem, ezt, elmeséltem Nikinek:) Gondoltam már nem lesz baj a pásztor órát illetően, miután a vérnyomásom illy módon is felpörgette ! De azért a kávét, amivel Niki megkínált hűségesen elkortyolgattam. És közben Niki, gazella testével már a fürdő felé vette az irányt. Igy aztán hamar ledobáltam magamról a göncöket és csatlakoztam én is! Közös fürdés!
    És ez itt alap ! Job ráhangolódást kínáló alkalom a partnerre, talán nincs is:) A mindenre kiterjedő csutakolás után irány a baszoba! Én még a kötelező öblítéssel bajlodtam, mikorra már Niki előre ment és hason fekvő pozitúrában várt rám a franciaágyon, lábait terpeszben behajlítva, lábujjait összeérintve kissé lóbálva hívogatóan felém:) feje alá karjait rakva vánkosul. Onnan leste érkezésem!
    Most belegondolva ez a látvány annyira lekötőt, hogy ha maga Elvis Presley állt volna az ágy végén, azt se vettem volna észre!:D
    Elkezdtem kényeztetni, de ebbe a részbe nem lovagolnék bele! Csupán annyit említenék meg kis híjján előtört belőlem a kannibál ! Ahol értem csókoltam, pusziltam, ha úgy tetszik zabáltam, mérhetetlen étvágyal és ezt Ő így nagyon élvezte:) Majd finoman rá tértem édes kis kelyhére, amit addig kényeztetem míg akkorát élvezet hogy az alsó karját majd ketté harapta:)
    Megjegyezvén" ezt most nagyon finoman csináltad!" Hál' Istennek mostanság már csak ilyen visszajelzéseket kapok Tőle :)
    Majd csókolgatva kúsztam rá, mígnem elértem a nyakát és azt kényeztetem. Aztán Ő át vette a stafétát és csókolgatott nagy odaadással szenvedélyel zihált a fülembe a bal kezével lenyúlt a kis mackót ébreszteni, a másik kezével peddig magához ölelt. Talpait fenekem alá támasztotta és párzó mozdulatokra ösztökélt miközben már a kemény farkammal döfködtem a pociját, közben alig erezhetően finom kezével rá segített. Isteni érzés volt ! Olyannyira, hogy akkor vettem észre, hogy nem jó helyen döngetek mikor már a magoncok mocorogtak a zacsiban.! Felhevülten szóltam Nikinek" Állj ! Húzzunk gumit" s kb ugyanazzal a hevülettel hagyta jóvá Niki is a tervet. De már hiába miden ! Mert akkora lendületet kaptam, hogy már nem tudtam vissza tartani a kis magoncokat, akik a finom kis pociján landoltak:)
    Miután lenyugodtam segédkeztem a gyerkőcöket össze szedni, majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Kérdezte mikor csúszkált rajtam utoljára "az bízza rég volt! Nevezetesen az első randinkon"( felejthetetlen:)). "Akkor most lazíts"- jött a válasz. És nem kevés síkosító társaságában rám csusszant:) Kis híjján egy mackó mintát vasalt a lepedőbe, akkora át éléssel csúszkált rajtam, hol lágyabban hol meg erősebben, teljesen elolvadtam alatta.
    Gondolom egy tízpercnyi vasalgatás után rá kérdezett "lenne e kedvem folytatni szexel?"De ez nekem így annyira tökéletes volt, hogy nem vállalkoztam rá. Amúgy sem valószínű, hogy időben végig futottuk volna a következő kört.
    Teljesen lenyugodva egy nagyszerű élménnyel gazdagaban hagytam el a tatamint! Nikivel közösen mentünk tusolni, majd együtt hagytuk el a helyszint!
  • Elszámolás:

    Utólag az asztalra diszkréten a borítékban elhelyezve! Egész idő allat szó sem eset róla, debreceni átlag egy átlagon felüli élményért:) Na ez így eléggé sablonosan hangzik, de valóban így gondolom!
  • Összkép:

    Engedjétek meg, hogy kis magyarázattal szolgálják, illetve rá mutassak egy olyan tulajdonságára , melyet talán kevés lánynál kap az ember fia!
    Az előző két randink alkalmával( melyből az elsőt, köz szemlére is tettem) fantasztikus kényeztetésben lehetet részem, amikor a menyország kapujában tartott hosszú hosszú perceken át, de a végkifejlett csak nem lett meg!
    A második randi alkalmával már láttam rajta zavarja az tény, hogy nem tudja nekem ezt az ajándékot megadni! Holott én minden percét élveztem ezen együttlétünknek is:) Vegülis ez a randi volt az előző kettő befejezése, legalábbis én így tekintem!
    Niki egy elbűvölő teremtés!, Fantasztikus kisugárzásával megannyiszor elbűvöl:)
    Számomra Ő jelenti a tökéletes szeretőt!
Happy Massage