• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, másodikra már fel is vette. Tájékoztatott a lehetőségekről. Sikerült még az napra megbeszélni egy időpontot dél körül.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen meglehet közelíteni, bár a parkolás egy kicsit nehézkes de megoldható. Tömegközlekedéssel is könnyen meglehet közelíteni. A villamos megállóktól kb 5 perc sétára van az új építésű lakópark.
  • Helyszín:

    A 11. kerületben a Kondorosi úti lakóparkban található első emeleti lakás. A lakás a célnak megfelelt. A szoba nem túl nagy, francia ágy van benne ami kényelmes volt. A kád mellet sok tusfürdő volt, a mosdónál meg szájvíz volt kikészítve kis poharakkal. A törölköző amit kaptam jó nedvszívó volt.
  • Lány külseje:

    Csodálatos hölgy, kemény nagy szilikoncicik, kerek popsi és mosolygós arc, szép vastag ajkakkal. Nagyon feszes, sportos teste van és mindemellett nagyon közvetlen is.
  • Action:

    Miután ledobtam a kabátomat, megbeszéltük a programot, aztán elmentem fürdeni. Gyorsan letusoltam majd visszaértem a baszobába, utána ő is kiugrott egy pár percre.
    Én az ágyon feküdtem már amikor visszaérkezett és rögtön elkezdtük az ismerkedést.
    Felém térdelt és elkezdtem ismerkedni a csodálatos melleivel, csókolgattam, nyalogattam és fogdostam a tökéletes kemény melleit. A plasztikai sebésze 100 százalékos munkát végzett. Majd csókolózni kezdtünk ami kellemes volt. Ezután dél felé vette az irányt és a kezével rögtön rátalált az ágaskodó farkamra amit szerencsére gyorsan be is vett a szájába. Alig vártam már hogy elkezdje szopni a farkamat a szilikonszájával. Nem okozott semmi csalódást, szuper franciát mutatott be, bár egy picit erős volt nekem de nagyon élveztem. Kértem a védő felszerelést, majd hogy üljön bele a dákómba. Ezt készséggel teljesítette és el is kezdett lovagolni. Sokáig voltunk ebben a pózban, közben markolásztam a melleit, utána meg elkezdtem alulról dolgozni a szűk kis punciját. Pózt váltottunk és dogyyban fejeztem be az akciót. Hatalmasat élveztem a puncijába. Hagyott lenyugodni, majd segített letisztogatni. Szünetben egy jót beszélgettünk, nagyon okos, értelmes csajt ismertem meg benne.
    A második felvonást egy franciás felvezetéssel kezdtük meg. Megpróbálta életre kelteni a farkamat ami sikerült is neki a finom franciájával. Gumit húztunk és most missziben kezdtem, majd kutya pózban folytattuk a dugást. Nem sikerült így elmennem ezért kértem hogy szájjal fejezze be. Elkezdte alulról felnyalni a rudamat, majd a makkomon táncoltatta a nyelvét. Jól leszopta a farkam és hála a kitartó ténykedésének sikerült a szájába élveznem. Utána gyorsan összekaptam magam, felöltöztem és indultam haza. Bevallom sokkal jobban éreztem magam ezzel a szexi MILF anyukával mint a barátnőmmel szoktam. Biztosan visszafogok még menni hozzá!!!
  • Elszámolás:

    A budapesti átlagnak megfelel. Az elején raktam ki a kis szekrényre, ami a végéig ott is maradt. A randi alatt egy szó sem esett a piszkos anyagiakról.
  • Összkép:

    Korrekt , kedves, közvetlen, okos hölgy. Nekem nagyon megérte a találkozásunk. Nagyon jól éreztem magam. Biztos megyek még vissza, egy élmény volt egy ilyen jó MILF-el eltölteni egy órát.
Happy Massage