• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy tűnt, hogy aznapra meg vagyok átkozva. Kezdődött azzal, hogy egy már előzőleg megbeszélt találkozót reggel lemondtak. Nosza, felhágtam a netre és a kedvenceim között próbáltam vigaszra lelni. Aki keres az talál, így végül nem kevés utazás után egy olyan helyre kerültem, ahol a lány, hogy finoman fogalmazzak nem volt az esetem, plusz még a csók opciót is megfázásra hivatkozva (amit műköhögésekkel próbát alátámasztani), csak vonakodva akarta elvállalni. Azt már rég megtanultam, hogy ilyen kölcsönös antipátia esetén jobb lelépni, így gyorsan eljöttem. Bumli vissza a munkahelyre, net-böngészés és akkor rátaláltam Lottira. Telefon, kedves hangocska és utána már ment minden mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári és a Kondorosi út környéke, villamossal nagyon jól megközelíthető. Tömegközlekedőknek , mint én, kiváló. Szerintem parkolni is jól lehet, tekintve, hogy egy ipari terület szélén helyezkedik el, ahol láthatólag elég sok hely van.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb, kívül-belül igényesség jellemzi. A fürdőszobában minden földi jó, 8-10 féle tusfürdő, fogkefe, szájvíz, száraz kilépő. Csak a függöny hiányzik a kádas zuhanyzóból, de ez legyen a legnagyobb probléma. A szobácskában kellemes hangulatvilágítás, egy közepes méretű, jó ergonómiai tulajdonságokkal bíró ágy, tökéletes magasságban elhelyezett fali tükör és fotel a lepakoláshoz. Szóval baba minden. :)
  • Lány külseje:

    Azok a szemek. Nos, azt kell mondanom, hogy olyan szemei vannak, hogy ha egyszer belenézel akkor már nincs visszaút. Gyönyörűen nagyok, beszédesen mosolygósak, és pajkos szikrák csillognak benne. Pompás alakja van, nagy bögy, vékony derék és formásan gömbölyű popók. Finom csontozat, tini lányosan vékony csukló és boka, pici kezek, amelyeket azért is imádok, mert ahogy a lomposra ráfog velük az optikai tuning-ot ad neki, különösen tükörből nézve. Szőke vastag szálú haját oldalt elválasztva hordja, ami az egyik gyengém.
  • Action:

    Fürdést követően már bent várt az ágy mellett állva, öltözete csak egy piros bugyi és egy nagy mosoly volt. Számomra a belülről áradó kedvessége afrodiziákum volt. Ledobtam a törölközőt, hogy lássa mit tudok neki nyújtani ( szerencsére nem mondta, hogy kezdjem el nyújtani :),bocs)
    Szóval, első pillanattól kezdve éreztem azt a bizonyos vibrálást közöttünk amit folyamatos mosolyával végig fent tudott tartani.
    Az ágy mellett állva gyengéd érintésekkel nyitottunk, kölcsönös apró csókocskák nyakra-főre,mellkasra,cicire, majd miután érzékelte, hogy szeretek csókolózni, nem fogta vissza magát, hanem hol vadul szenvedélyesen, hol visszafogottabban, gyengédebben, de szinte befaltuk egymást. Az ágyra penderülve lekaptam róla a bugyit, és számmal szinte rágyógyultam a szép homlokos borotvált puncira. Átfordultunk 69-be, és hosszan és alaposan kényeztettük egymást, hátamon fekve, a popsi gömböket markolva a szép punciba beletemetkezve, éreztem, hogy a pulzusom az egekben és jó úton haladunk a csillagösvényen.
    Aztán gumi csattant a brén és lovacskázásra invitáltam, de Ő inkább a misszit preferálta, így egy párna a popsi alá és máris egy jó alapos dugás vette kezdetét amit megfűszereztünk időnként egy kis doggy-val. Egylövetűként óvatos duhajként kellett vitézkednem, többször voltam a csúcs közelébe de valahogy mindig sikerült visszatartanom az aranylövést. Aztán egyszer misszibe fordulva Lotti olyan odaadóan tapadt rám és húzott magába, hogy képtelen voltam magam visszatartani és remegve elélveztem. (!).
    Kicsit még el voltunk, majd nagyon kedvesen és alaposan megtisztogatott. Aztán magamhoz húztam, oldalról hozzám tapadt mint egy kis kagyló a hajótesthez, és beszélgettünk erről-arról.
    Aztán az ágy mellé álltam a fali tükör elé, és mondtam neki, hogy szopjon fel megint keményre, amit örömmel meg is tett. Rátérdeltettem egy kispárnára és így jól kigyönyörködhettem magam a csodás látványban, ahogy a lompost dédelgeti, a zacsit nyalogatja egészen a gáttól fel a farkam hegyéig, és mindezt látható élvezettel, éppen úgy mint aki tényleg szereti ezt csinálni.
    Majd újabb gumi és még egy-két futam doggy-ban miközben mindketten néztük magunkat a tükörben. Fenséges volt.
    Aztán már csak egy gyors zuhanyra maradt idő és tova libbentem.
  • Elszámolás:

    Bár most voltam nála először, (de nem utoljára), csak a szeánsz végén nyújtottam át a jó öreg pesti átlagnak megfelelő csokrétát.
  • Összkép:

    Lotti nem csak, hogy megmentette a napomat, hanem teljesen be is aranyozta. A lényéből áradó kedvesség és a természetessége ( és azok a csodálatos szemei ), teljesen levettek a lábamról. Csak remélni merem, hogy nem fog hamar kiégni és még sokáig közöttünk marad.
Happy Massage