• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága nemodabuda!
    Köszönöm a kedves sorokat!
    A sikeres vizsgádra való tekintettel egy üveg pezsgővel foglak legközelebb várni,meg ünnepelünk :))))
    Addig is csók ❤❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon egy nappal korábban bejelentkeztem, amit a randi napján megerősítettem, szóval flottul ment minden. Nagyon kedves hangja volt, ekkor már sejtettem, hogy jó kezekben leszek én és kis barátom is. ;) Délután volt egy vizsgám, ahova feszültségmentesen akartam menni, utólag Pati tökéletes választás volt.
  • Megközelítés:

    A térkép nagyon közelre mutat, Pati útmutatását követve nem lehet eltéveszteni. Egy kis tér szomszédságában rendel a hölgyemény. A parkolás elég problémás lehet a környéken, ezért a makktársaknak a közelben található 4-6-os villamost ajánlom.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú volt, bár ha a vakolat omladozott volna, sem érdekelt volna, annyira kívántam már Patit. A lakásban ketten rendelnek. Amennyire láttam a kecóban rend és tisztaság uralkodott; tusfürdőválaszték kellően széles volt. A baszoba viszonylag puritánul volt berendezve, a tetthely nagyrészt elfoglalja a szobát.
  • Lány külseje:

    A képei véleményem szerint teljesen visszaadják a valóságot, nem ért negatív meglepetés. Nem egy nádszál csaj; imádtam, hogy van rajta mit fogni. Egy szexi, fekete szerelésben fogadott, a farkam már itt majdnem kiszakította a gatyámat.
  • Action:

    Ő nyitott ajtót, kaptam két puszit, első alkalom lévén bemutatkoztunk, majd kedvesen a szobába invitált. Megbeszéltük a részleteket, majd kértem, hogy zuhanyozzunk le együtt, noha ő már természetesen patyolattisztán várt. Itt egy kicsit várnunk kellett, mert a fürdő használatban volt, azonban ezt az időt kis ismerkedős csevejjel jól ki tudtuk tölteni. Pati szerintem határozott és céltudatos lány, aki tesz is azért, hogy elérje, amit akar. Kértem, hogy óvatosan bánjon a farkincámmal, mert nagyon tele vagyok.Miután a fürdő felszabadult, birtokba is vettük, illetve a megfelelő hőfok beállítása után kezeimmel Pati testét vettem birtokba. :) Velem szemben állva először a nyakát, majd csodálatos kebleit kentem be tusfürdővel. Ezt követően délnek vettem az irányt és vénuszdombját kezdtem finoman bekenni és simogatni. Ezután én voltam soron, alaposan bekent, kiemelt figyelmet fordítva akkor már meredező hímtagomra. Lecsapattuk magukat, megtöröltük egymást, majd irány a baszoba. Apró csókokkal indítottunk, amit nagyon finoman, barátnősen, már-már kicsit félénken csinált. Hanyatt feküdt az ágyon, én elé térdelve kínáltam fel neki szopásra kemény péniszemet. Először csak a golyóimat csókolgatta, ami lassan nyalogatásba csapott át. Majdnem megőrültem, mikor elkezdte felváltva szívogatni a heréimet. Mindezt nagyon lassan, érzékien. Eközben én kezemmel elkalandoztam testén: hol a gyönyörű kebleket markolásztam, hol pedig a már kitárt combok között kerestem Pati gyönyörének kulcsát. A golyók kényeztetése után a lécemet vette célba: először csak a rudamat nyalogatta fel-le, mint a jégkrémet szokás, majd makkom következett a sorban. Az elején csak körbenyalta, majd finoman a szájába vette és elkezdett furulyázni. Itt már önkéntelenül is nyomtam kicsit a farkam a szájába, noha mélytorok nincs a repertoárban. Így élvezkedtem percekig, mikor fölé kerültem és 69-ben tárult,elém nyalnivaló puncija. Próbáltam nem egyből nekiesni a nyelvemmel, de addigra már nem tudtam magamnak parancsolni; borotvált puncijának látványa és bódító illata teljesen elvette az eszem. Megállás nélkül kényeztettem Pati kelyhét, miközben ő kőkemény farkamat és golyóimat szopta felváltva. Kérdeztem, hogy popsit ujjazni szabad-e, mire jött a válasz, hogy ő oda mást szeretne. Hát lehet ennek a hívó szónak ellenállni? Felgumizott, az ágy széléhez álltam és síkosítás után hátulról lassan behatoltam a popsijába. Elsőre csak a makkomig tettem be, majd ahogy Pati instruált, egyre mélyebbre hatoltam a szűk popsijában. Ezt a mozgást sajnos nem bírtam sokáig. Mikor éreztem, hogy itt az elkerülhetetlen, villámgyorsan lehúztam a gumit és a megforduló Pati kebleire élveztem. Szerettem volna a szájában bevégezni, de vég hamar elért. Tisztálkodást követően a fennmaradó időben jól elbeszélgettünk, kifejezetten értelmes lány. Második körre fáradtságom miatt nem került sor, már a vizsga járt a fejemben. Édes volt, ahogyan kedvesen bíztatott. Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Az ajandékot a végén kérés nélkül tettem a komódra, szó sem esett róla. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Összességében szuperül éreztem magam egy szuper lánnyal. Ajánlom a GF fíling kedvelőinek. A vizsgám sikerült, szóval nemsokára megyek hozzá ünnepelni.
Happy Massage