• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette. Személyesen beszéltünk, közvetítő és sallang mentesen. Kedves volt, segítőkész. Lehetőségeket, feltételeket érthetően elmondta, időpontot is azonnal tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Kocsival gond nélkül odatalálni Dóri információi alapján. A környező utcákban 1-2 percre a helyszíntől lehet parkolóhelyet találni. Nem különösebben macerás a dolog. BKV-t nem tudom. Nem használok GPS-t.
  • Helyszín:

    Az udvar és a kecó kívülről kihívásokkal küzd, de a beltér teljesen rendben van. Szoba, fürdő tiszta. Tusfürdők, szájvíz rendelkezésre állnak, törölköző tiszta, illatos. Baszobában nagy francia ágy ami action közben nyikorog mint a disznó a kés alatt, de a célnak megfelel. Egyéb berendezés gyanánt van egy tolóajtós ruhásszekrény, komód tv-vel, fotelek, vmi kisasztal.
  • Lány külseje:

    Dóri vékony, mosolygós lány. Talán nincs 50 kiló, de aki a vékony, kislányos hölgyeket kedveli nem csalódik. Arca átlagos, teste vékony, keblei picik de formásak, feneke nagyon ott van. Kezdeményező, mindent megtesz, hogy jól érezd magad.
  • Action:

    Kis naciban és mintázatban hozzá illő topban nyitott ajtót. Puszi, mosoly és kedves invitálás. Lakás felújított, rendben van. Semmi negatívum és semmi felejthetetlen dizájn nem ragadta meg a tekintetem. Baszobában az ágyon beszélgettünk. Érdeklődő volt, kérdezgetett én pedig, ahogy anyukám tanította, igyekeztem legjobb tudásomnak megfelelően válaszolgatni. Csokival kínált, de ezt a kókuszos golyócskát nem kedvelem, így udvariasan visszautasítottam. Csevegés után együtt távoztunk a fürdőbe. Pici, de a célnak tökéletesen megfelelő, káddal felszerelt szobácska. Visszafogottan megfürdettük egymást. Baszobába visszatérve megbeszéltük, hogy én simogatom először Őt, aztán cserélünk. Nagyon finom bőre van. Jól esett simogatni nekem is és Neki is. Feneke így hason fekve nagyon formás, kemény és gyűrögetni való. Izgató látvány és érzés. Alapvetően a simogatásra és puszikra jól reagál. A finom kényeztetést szereti. Fordulás után "életet leheltem" pici, de formás kebleibe és teszteltem nyaki érzékenységét is. Puncija finom kényeztetésre megfelelő nedvesedéssel reagál. Nem kapkodtam, elidőztem lábacskái között. Nem nyalok jól, de sokat segített így állítása szerint a csúcsra jutott. Ismét megkértem, hogy forduljon a hasára és egy kis puszilgatás és simogatás után ahogy emelgette a fenekét gumiért nyúltam és rendeltetésének megfelelően használatba vettem az óvszert és a puncit is. Elsőre szűk volt, de nagyon jól tágult. Játszottunk így is, aztán kutyusban is. Az ágy majdnem kilehelte a lelkét... Elfáradtam. A hátamra feküdtem és megkértem, hogy intézzen el kézzel.Szívesebben kértem volna, hogy szájjal tegye, de nfv nincs nála, gumit pedig nem akartam ismét felhúzni a kiscsávóra. Nagyon érzékien finoman kezelésbe vett és közben felkínálta a punciját, fenekét, popsiját. Kaptam puszikat a szőrös hasamra, combomra - ezzel el is rontottam mindenki kedvét : ). Megkértem, hogy tegyen úgy mintha fordítva lovagolna rajtam és közben verje ki. Készséggel pattant a képzeletbeli nyeregbe és ragadta meg a farkam. Tekintete elkalandozott a szekrényajtó tükre felé... Én a fenekét és melleit markolásztam, majd elérkezettnek éreztem az időt és szabadjára eresztettem az utódokat... Innentől kezdve minden a szokásos menetrendnek megfelelően történt.
  • Elszámolás:

    Hihetetlenül vendég barát. Már-már a 10 évvel ezelőtti Viki-s Bajza utcai szinten van... Nincs TP, vagy inkább azt mondanám, hogy mindent a vendégért és addig maradsz amíg mindkettőtöknek jól esik. Hihetetlen. 2 órát voltam nála és hallani sem akart arról, hogy az eltöltött időnek megfelelően megemeljük. Ritka az ilyen hozzáállás. Kicsit még én éreztem úgy, hogy kihasználtam Őt.
  • Összkép:

    Dóri nagyon normális, kedves, figyelmes Hölgy. A szolgáltatási paletta alapján inkább azt mondanám, hogy masszőz aktussal, de annál mégis több. Ha bővítené a szolgáltatásai körét többen keresnék, de ez az Ő döntése. Én nagyon jól éreztem magam Vele, így biztosan meglátogatom még.
Happy Massage