• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia..Köszönöm szépen..Ez a harmadik beszink.Tudod hogy beszéltük ez nekem egy emkék. Késöbb nagyon jó visszaolvasgatni.Örülök hogy jól érezted magadat ismét..Én is. Kedves barátságos ember vagy..Ezért is vagy a kis kedvencem..Puszillak a következő találkozásig.Akkor is cicanaciba foglak várni...

 • Egyeztetés:

  VTR rendszeren keresztül történt az egyeztetés,minden flottul működött,gyors visszaigazolás is megvolt az oldal részéről is.
 • Megközelítés:

  XIII. kerület frekventált része,parkolóhely található,igaz keresni kell,de megoldható.
  Kék busz,sárga villamos,metro, stb jár a környéken.
 • Helyszín:

  Régi társasház a XIII. kerületben,az x utcában, y házszám alatt található.Lakás z szint, xyz ajtó. Lakás szépen,igényesen,teljesen felújított, kellemes,nyugodt hangulatot áraszt..
  Fürdőszoba szép, jól felszerelt,zuhanyfülke,kék színű kilépő,tusfürdő,szájvíz stb.
  Szoba is kellemes,példás rend és tisztaság mindenhol,igényes ékszerdoboz jelző illik szerintem legjobban a lakásra.
 • Lány külseje:

  Az adatlapon leírtak, és a fényképek a valóságot hűen tükrözik.Bőre szépen kívánatos mértékben,egyenletesen szolizott barna színű,szép kedves,mosolygós arcú hölgy.Utcai ruhában fogadott,testre simuló felsőjében mellei csodálatosan domborodtak. Szürke színű cicanadrág volt rajta,ami elölről,és hátulról is a formás idomait remekül kiemelte.Hátulról is fantasztikus látvány volt, a találkozónk napján (is) mindenhol a popsikat vizslattam,és az egyik legszebb popsi címet neki kell,hogy adjam.Beleégett a retinámba a karcsú derekának,és a formás popsijának a járás közbeni mozgása. Lábai is nagyon kecsesek,formásak, rózsaszín-fehér színű sportcipő volt rajta.Testét magas szintű ápoltság,bársonyos bőr,és finom illat jellemzi.
 • Action:

  Többször találkoztunk szinte "régi" ismerősként üdvözöltük egymást,pusz-pusz, majd kabát-fogas, cipő-le,bekísért a szobába,itt beszélgetés közben vetkőzni is kezdtem.Elfelejtettem átadni neki az
  általam ilyenkor szokásosan hozott óvszert, (60-as) ami később hiányérzetet keltett bennem.
  Szinte nem tudtam levenni a szememet izgató testéről, de a kezemet végképp a cicanadrágban "bujtatott" formás fenekéről.Pihe puha törölközőt megkaptam (figyelmességért puszi) majd a fürdőbe bebattyogtam.A rám várható élmények hatására ,és a meleg víz is jótékonyan besegített abban,hogy a zuhany alatt már beinduljanak nálam a félreérthetetlen folyamatok.Fürcsi után törölközővel nehéz lett volna ezt palástolni,nem is tettem,meg úgyis hamar lekerül volna rólam,szájvízzel öblögettem és bementem a szobába.
  Amanda az ágyon várt,szexi fehérneműben,fekete melltartóban,fekete-rózsaszín bugyiban,ami a szép barna bőrével olyan veszélyes kombinációt alkotott,hogy ilyenkor a látvány hatására szinte megszólalni is nehéz. Feltérdeltem vele szemben az ágyra,rajtam az iránytű kívánatos testének az irányába kezdett el mutatni. Megkérdeztem tőle (mert nem szokásom a házba ajtóstul berontani) szépen körülírva, hogy a csók ismét lehetséges-e köztünk,elmosolyodott rajtam,és egy hatalmas cuppanóst kaptam a válaszával egybekötve.Csókok,simogatások közben beszélgettünk,javasolta,hogy most lassabban kezdjünk mint a múltkori találkozásunknál,és sem szándékoztam ezt másképp tenni.Kedvesen felajánlotta ,hogy megmasszíroz amit már első találkozásunk alkalmával meg is tapasztaltam,hogy nagyon finoman és érzékien csinál.
  Én ilyen műveletek közben olyan "kis magányosnak" érzem magam ha 5 centiméternél nagyobb távolság alakul ki egy szép nő és köztem.Meg az az igazság,hogy egy perc után vissza is taperolok én ilyen kis mohó vagyok,nem tudok nyugton feküdni,szeretek aktívan részt venni a történetben.

  Ezért (talán?) jobb ötletem támadt,amit gyorsan meg is osztottam vele. Tipi-tapi és simogatások közben lekerült róla a melltartó is,formás mellecskéit finom,gyengéd puszikkal halmoztam el.Hátamra feküdtem a fenekét simogattam,kértem,hogy bújjunk össze,túlöltözöttnek érezte magát hozzám képest,ezért a bugyit is levette magáról. Óvatosan rám feküdt,szemben voltunk egymással, és nevetgélve,csókok közepette egymást simogatva így beszélgettünk egy darabig. Nagyon vigyázott rám nehogy kárt okozzon bennem :-), kértem ,hogy nehezedjen rám nyugodtan bírom a "gyűrődést". Kezeim tovább kalandoztak testének minden irányába,simogattam bársonyosan finom bőrét,derekát,formás popsiját.
  Utána kedvünk támadt a kölcsönös franciához,felvettük a 69-es pozitúrát,istenien kényeztetett engem,én eközben a kelyhecskéjén ténykedtem,nyelvemmel tapogattam ,ízlelgettem,nagyon fincsi volt.Jól éreztem magam, el is értem idővel a kívánt állapotot,de én még tovább akartam öt kényeztetni.
  Megkértem,hogy feküdjön a hátára most én kerültem felülre, csókokkal elárasztottuk egymás ajkait,majd puszikat osztogattam a formás melleire és a testére,szép lassan haladtam lefelé.Megérkeztem, elkezdtem kedvenc ténykedésemet,nyalogattam,ízlelgettem aminek hatására kellemesen sóhajtozott,kezeimmel a melleit is simogattam .Fél úton eszembe jutott,hogy a kabátom zsebében maradt a gumi,nem adtam oda neki (b,sszus). Azon töprengtem közben,hogyan,és mikor tudnék észrevétlenül kimenni a gumiért,de rájöttem,hogy sehogy,csak észre venné,hogy nem vagyok itt :-).
  Kényeztettem tovább,figyeltem a reakciókat is,nagyon finom,és ápolt volt a kelyhecske, "aggódásom" közepette is nagy örömömet leltem benne,kellemes sóhajtozásokat,csípőmozgásokat kaptam jutalmul.Majd a befejezés után,gyengéden felhúzott magához,csókolgattuk,simogattuk egymást gondoltam ez a megfelelő alkalom és mondtam neki,hogy meglátogatom a kabátom belsőzsebét egy pillanatra.Amanda mondta,hogy ráérek még vele,de biztos látta rajtam az elhatározást ezért utamra engedett. Nem volt nagy köztünk a távolság,de egy ilyen szép nőt otthagyni az ágyban még 30 másodpercre is nagy vétek.
  Megérkeztem a gumival,átadtam neki,ismét simogattuk csókolgattuk egymást, összegabajodtunk,végül valahogyan megint a 69 es figuránál kötöttünk ki. Kényeztetése közben megkérdeztem tőle ha jó leszek akkor az ujjam is becsusszanhat? Igenlő válasz kaptam,szépen lassan egy ujjam becsúszott és mozgatni kezdtem. Amanda izgatóan sóhajtozott,ujjamon kedves és nedves,szorításokat éreztem,szinte mosolygott rám a kelyhecske, egy idő után ismét párosodásra alkalmas állapotba kerültem.

  Gumihúzás következett,gondoskodó mozdulatokkal az ágaskodó testrészemre helyezte a gumit,még keményítettem rajta,ö meg közben a számat csókolgatta.Üzemkész lettem,megkérdeztem tőle,hogy mi a terve velem,elsőre a lovacskát javasolta.Mintha gondolat olvasó lett volna,ez a kedvenc pózom,és amikor láttam,hogy szemből készül beleülni,széles mosollyal az arcomon szinte elolvadtam a gyönyörtől.
  Szépen lassan fokozatosan beleült,előszór lassan mozgott rajtam,majd egyre gyorsuló tempóra váltott át,közben kéjesen sóhajtozott,majd egyre és egyre jobban nyögdécselt ahogyan magának növelte a tempót.Nekem csak a gyönyörködés maradt,simogattam ahol értem,hol azt néztem ahogyan egyre és egyre több tűnik el belőlem,hol a szép,kedves arcát ahogyan dobálja a haját.Fáradhatatlan volt, majd leszállt rólam,én ezen a ponton már a rengeteg pozitív élmény hatására elégedetten távozhattam volna,de még maradtam ,kíváncsi voltam mi történik még. Szépen lassan beleült ismét, de nekem háttal és úgy mozgott rajtam le és föl, én eközben karcsú derekát,formás fenekét simogattam a vágtázása közben,fantasztikus látványban volt részem.
  Utána leszállt rólam,talán megpihenni,és négykézláb testtartásba helyezkedett,szavak nélkül is megértettük egymást,óvatosan becsusszantam és így kutyusban időztünk el egy darabig.Közepes tempót tartottunk, amikor elfáradtam,benne maradtam,rásimultam,átöletem,melleit simogattam, nyakát csókolgattam.Végül kicsússzam,megfordult és szemből is behatoltam,így is ténykedtem egy darabig.Majd megálltam,közel hajoltam csókolgattam nyakát,és mosolygó arcát,jó volt így összekapcsolódva maradni,itt egy kicsit ezzel még huncutkodtam is .Szétválás közben a "kis hamis :-)" válaszként megszorított, miután elengedett,a gumit levettem magamról .Nálam a gumi értésvesztő hatása miatt a testre élvezés marad ilyenkor opcióként (erre Amanda az első találkozásunk alkalmával rá is cáfolt,lovacskában megtöltette velem a gumit).

  Közösen nekiláttunk az eredményem felmutatásának,kis kezecskéjével,szájával is segített,hogy pontot tegyünk az együttlétünk végére.Egyik pozitúraváltás alkalmával a fejemet ráhajtottam a testére és ergonómiailag olyan tökéletesen illeszkedett,hogy azon nyomban el is neveztem ezen testrészét Amanda párnának.
  Kedvesen nevetgélt rajtam, / én nem vicceltem ;-) /, olyan bársonyos,selymes érzés érte az arcomat oldalról a fülem mellett,hogy még most is beleborzongok,jó volt na :-).
  Végül odaadásának és szexi kisugárzásának köszönhetően,közösen elértük az együttlétünk "megkoronázását",kértem,hogy feküdjön a hátára és én a lábai közé térdeltem.
  Ütemesen masszírozta kezecskéjével a hímtagomat,megadtam magamat,nem bírtam tovább,elélveztem,fehér ragacsom ütemesen,szép barna bőrére lövet ki.
  Nem hagyott magamra,kérésemre a kezében tartott még egy darabig,amíg lenyugodtam....
  Kértem,hogy most ne nagyon mozogjon, gyorsan elugrottam a papírtörlőért,biztos ami biztos vittem az egész dobozt,segítettem megtisztogatni...
  Beugrottam egy gyors zuhanyra,öltözés közben még egy kicsit huncutkodtam vele,majd végül a cipő és a kabát is felkerült rám.
  ( Itt is szeretném megköszönni a mindenre kiterjedő kedvességedet )

  Végül tipi-tapi,csókok................ közepette elköszöntem tőle.
 • Elszámolás:

  Szokásomhoz híven diszkréten megoldottam az illúzió megtartása miatt,köztünk szóba sem került,korrekt Budapesti átlag.
 • Összkép:

  Mindig megpróbálok részletesen írni,de most is szándékosan kihagyok olyan részleteket amit meghagyok csak az én hosszútávú emlékezetemnek (ami igen jól működik). Az élménycsokorból nekem is kell valami ami csak én bennem él tovább,köszönöm.
  Szimpátiának köszönhetően (kölcsönös),amit ezúton ismét megköszönök,igazi "barátnő feelinges" együttlétben volt ismét részem az első perctől fogva....távozásomig. Tartalmazta a csókok áradatait,bujaságot,jókedvet,derűt,lassú és intenzívebb együttlétet.
  Testi adottságait már "elemeztem",rendkívül kedves,érdeklődő,intelligens hölgyről van szó,jó beszélgetőpartner,csak az foglalkoztatta hogy jól érezzem magamat.
  Számomra úgy van értelme az ilyen jellegű együttléteknek (is),hogy a hölgypartnerem a társaságomban,fesztelenül, jól érezze magát,ennek ellenkezőjét nem tapasztaltam...
  Fantasztikusan éreztem magamat ismét, felejthetetlen élményben volt részem!

  Köszönőm Amanda!
Happy Massage