• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat dél körül hívtam fel, miután láttam, hogy elérhető. Gondoltam, megpróbálom csökkenteni a stresszt, amit a tervezett ruhavásárlásnál a plázában lévő tömeg, és a teljes döntésképtelenség fog okozni.
    Néhány órával későbbre kaptam is időpontot. A tájékoztatás, címmegadás korrekt volt.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, Fehérvári út egyik új építésű lakóparkja, nem messze a Móricztól. Villamos megállótól néhány perc gyalog. Az épülettel szemben egy kis sávban, vagy a közeli benzinkútnál lehet érdemes parkolni. Az épület számozása egy kissé cseles, de azért nem lehetetlen odatalálni.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, olyannyira, hogy egyik része még mindig épül. Egyszerű bejutás. A lakásban Lotti és barátnője ketten rendelnek, találkozni nem lehetett senkivel sem. Lotti szobájában egy nagy franciaágy, egy szék, és egy tükrös szekrény, tehát a minimál dizájn érvényesül. Hangulatvilágításnak egy földön elhelyezett, vörös textillel borított lámpa, zenéről egy kis lejátszó gondoskodik (végre itt nem a rádió szól az aktuális tőzsdei hírekkel). A fürdő a friss építésnek megfelelően kifogástalan, benne kád, zuhanyfüggöny nélkül, sokféle tusfürdő, szájvíz, egyszer használatos fogkefe…
  • Lány külseje:

    A képekből túl sok nem látható, de azért lehet sejteni a lényeget. A leírásnak megfelelő magasságú, szőkés-barna, fiatal lány, átlagosan bájos arccal, kerek popsival, tenyérnyi puha cicikkel. Bőre finom tapintatú, kellemes illatú.
  • Action:

    Egy fekete tangában és piros melltartóban fogadott. Két puszi után bekísért a szobájába, még egyszer egyeztettük a randi hosszát, majd kaptam egy törcsit és meglátogattam a fürdőszobát.
    Visszatérve már csak egy tangában várt az ágyon. Egy kis simizéssel hangolódtunk egymásra. A csók extra, ennek megfelelően elég felszínesre sikerült, úgyhogy nem is erőltettem a továbbiakban.
    Lotti gyorsan a lényegre tért és megcsillantotta francia nyelvérzékét, amit átlagosan kellemesnek írnék le, végig kedvesen érdeklődött, hogyan csinálja. Ezután megpróbálkoztunk egyik specialitásával, a prosztata masszázzsal. Ilyenben még nem volt részem, és ez is volt az egyik szempont, amiért felkerestem Őt. Bár biztos nagyon ügyesen csinálja, nekem nem igazán jött be a dolog, úgyhogy gyorsan túllendültünk rajta, és inkább megegyeztünk abban, hogy maradunk a klasszikus dolgoknál. (jobb bele sem gondolni, hogy milyen lehet, amikor egy vékony ujjú fiatal lány helyett egy jól megtermett urológus vizsgálgatja az ember prosztatáját  )
    Egy kicsit én is próbáltam viszonozni a kedvességét, amit örömmel fogadott. Itt külön dicsérendő a finom illatú, sima, szép punci, és hogy az ujjazás is megengedett volt, persze csak finoman.
    Az első mentre egy kis lovacskázást kértem, ahol Lotti ügyesen mozgott és igazán kellemes látványt nyújtott, olyannyira, hogy az első felvonásnak hamar vége is lett.
    Szünetben kaptam egy kellemes masszázst és megosztotta velem legbizarrabb munkatapasztalatait is.
    A második mentet felvezetésként szintén franciával kezdtük, majd hátulról, szemből és ismét hátulról folytattuk. Amilyen gyorsan vége lett az első felvonásnak, olyan nehezen jött össze a második, de Lotti példás kitartásának hála sikerült happy end-del zárnunk ezt a feladatott is.
    Gyors zuhany, majd a fogyasztói társadalom nyomásának engedve elindultam a közeli plázába, hogy kuponjaimat beváltva én is sok olyan dolgot vegyek, amire igazából semmi szükségem sincs.
  • Elszámolás:

    1,5 órás program a pesti átlagnak teljesen megfelelően. A végén adtam oda, szóba sem kerül az egész találkozó alatt.
  • Összkép:

    Lotti egy átlagosan csinos, kellemes teremtés, akinek vonzereje kedvességében és közvetlenségében rejlik. Bár nem próbál meg különösebb illúziókat kelteni, az ember mégsem érzi a találkozó ’szolgáltatás’ jellegét, inkább olyan, mintha egy régi hölgy ismerősünkkel keverednénk romantikus félreértésbe.
Happy Massage