• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon előtte nap hívtam rövid egyeztetés. Úgy beszéltem meg vele másnap, ha tudok menni egy órával korábban, felhívom. Szerdán egy körül hívtam és kettő órára szerencsémre volt szabad időpontja.
  • Megközelítés:

    Megközelítés kicsit nehezen ment. Bár a város másik végéről gyorsan átértem szerencsémre, de az épületet sajnos nehezen találtam meg. A Tétényi úton, elég furcsán vannak a házszámok. Parkoló hely van és ingyenes igaz én kicsit távolabb álltam meg.
  • Helyszín:

    Az épület egy több emeletes panelház. A lakás a legfelső emeleten van. Lift van, de várni kell rá.
    A lakás tágas szépen berendezve több helyiséggel .A fürdő tiszta és a szükséges tisztálkodási eszközök rendelkezésre állnak. A tetthely közepes szoba egy nagy kényelemes francia ággyal.
  • Lány külseje:

    Niki kissé molett, de szép leány. Kicsit alacsony, de szép hosszú szőke haja van. Kedvesen mosolyog.
    Szép nagy mellei vannak, ami beszámolók mellett még a kiválasztást befolyásolta
  • Action:

    Érkezésemkor puszival fogadott. Ezután a szobába mentünk ahol további csók és ölelgetéssel folytattuk. Majd kérdeztem el jön-e velem fürödni, de mivel telefonon nem kértem ő már túl volt rajta így nem jött. Ruháim agy ágyra tettem és kaptam egy nagy puha töröközőt. Gyors tisztálkodás után az ágyon várt félmeztelenül. Segítettem a maradék ruhától megszabadítani. Majd simogatásaim után Ő vett kezelésbe. Ez nagyon jól esett de kértem hogy én is had foglalkozzak vele. Majd ismét natúr franciával folytatta amit jól csinált, de kértem húzzon óvszert mert szeretném behatolással befejezni. Ezután ügyesen meglovagolt és rövid időn belül sikerült a csúcsra jutnom. Majd letisztított és kértem bújjon mellém, amit meg is tett. Kicsit beszélgettünk és nem győztem betelni szép nagy keblével melyet folyamatosan simogattam. Az idő leteltével egy gyors mosakodás és elbúcsúzás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás az elején történt a megbeszéltek alapján. Az átlagnál kicsit több.
  • Összkép:

    Meg voltam elégedve nagyon Nikivel. Bár vékonyabb lányokat jobban szeretem, de tisztában voltam választáskor alakjával. A sok jó vélemény és a szép nagy mellek késztetett, hogy őt válasszam. Nagyon barátságos kedves volt és mindent megtett, hogy jól érezem vele magam. Bárkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage