• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először Mercit hívtam, ő azt mondta jönnek hozzá, de Brendát ajánlotta. Brendát hívtam és ő vele lefixáltam egy időpontot. Később sms-ek alapján bővítettük a randit egy hármas progira és érdekes módon Mercit vontuk be.
  • Megközelítés:

    Igaz Brenda volt az eredeti terv, de most Mercinél jöttünk össze. Legutóbb pont fordítva történt. Szokásos módon a vonat követően a BKK-t használtam és egy jó parkolási lehetőséggel megáldott területen lévő már ismert ház felé vettem az irányt, de egy kicsit várni kellett.
  • Helyszín:

    A helyszín már ismert volt. Mercinél voltunk abban a két lányos lakásban és a jobb oldali szoba az övé. A tisztaság no.1 és a fürdő is jól felszerelt a szájvízből éppen hogy, kifogyott; de sebaj fogkefe-krém is van.
  • Lány külseje:

    Merci egy fehér pólóban (csak abban) nyitott ajtót és Brendán egy fekete felső, melltartó és tanga volt. Mindketten igazi kebelcsodák, Mercinél a sebészkés egy kicsit segített, de pont így alkotnak egy nyerő párost. Merci sportosabb alkattal rendelkezik, a randi után is az edzőterembe lépett le. Brenda teltebb alkata a van mit fogni kategória felső határánál van. Helyes arcuk és csábító mosolyuk van. Ami nem jön át a képekről az a szexi kisugárzás, amit csak élőben lehet tapasztalni.
  • Action:

    Megérkezésemkor Merci frissítővel kínált amit elfogadtam. Utána kaptam törölközőt és elmentem lemosni magamról az út mellett a hegymászás porát is. Visszaérkezéskor az ágyon hevertek. Merci az érkezésemre lejjebb rántotta a pólót amit viselt; Brenda rászólt, hogy ne csináljon mert félrenyelek ( a frissítőből kortyoltam éppen). Merci erre egy gyors szájból-szájba lélegeztetéssel válaszolt. Csókok mindkét lánnyal, majd Merci lerántotta a pólót és utána a törölközőt ami a derekam köré fontam és elkezdett franciázni. Brenda elkezdett vetkőzni én csókolóztam vele és a melleit is kezelésbe vettem, néha a popsit markolásztam. Merci az ágyon váltott és elfeküdtem rajta. Brenda folytatta a franciát és Merci a szám fölé helyezkedett. Először az ikreket csókolgattam, alaposan végigjárattam a nyelvemet mindkét halmon majd a csodás punciját kezdtem el nyalogatni. Nagyon élvezte a játékos nyelvmunkámat, azt hitte, hogy pornót néztem, de erről szó sem volt. Hamar el is élvezett, ennek egyértelmű jelei voltak, meg is jegyezte hogy én "ki akarom nyírni" őt. Merci elélvezése után Brenda nyeregbe pattant és szemből lovagolt rajtam. Rám hajolt és csókolóztunk miközben Merci a golyóimat kényeztette. Brenda a fenékpaskolós játékot kapta tőlem és ezért váltottunk hátulról támadóba. Itt Mercit nyalta Brenda és én tovább paskoltam a fenekét, majd simogattam a szeméremdombot és a melleket is markolásztam, aminek az eredmény egy orgazmus lett. Gumicsere és Mercivel kezdtem foglalkozni. Szemből hatoltam belé és a lábai a nyakamban voltak. Ráhajoltam, hogy csókoljam a melleit, de csak a markolászás volt inkább, mert nagyon élvezte azt a pózt amikor a lábai a nyakamban voltak. Brendával csókolózott itt és néha én is bekapcsolódtam a játékba. Majd Merci miután kiélvezkedte magát, levette a gumit és ismét franciázni kezdett. Brenda is besegített neki végül Brenda szájába élveztem. Hagyott lenyugodni és csak vonult ki a fürdőbe. Elfogyasztottam a maradék frissítőt és gyorsan vettem egy újabb tust. Mindhárman elkezdtünk öltözködni és utána lerendeztük a pénzügyi vonalat és hármasban indultunk el. A Földszinten Mercitől búcsút vettünk (Merci a pince szintig ment) és Brendával kéz-a-kézben sétáltunk a metró bejáratig itt búcsúcsókok tőle és innentől, már egyedül folytattam az utamat hazafelé.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, ahogy az lenni szokott. Két lányos , olyan amilyennek lennie kell, mert mindkettőnek adtam egy-egy órát és az egymással foglalkozás (leszbizés) nem kerül semmilyen extrába.
  • Összkép:

    Rendkívülien jó élményt kaptam tőlük. ismét hármasra csábítottak és tudták, hogy én ennek nem tudok ellenállni. Nem bántam meg és szerintem később is tartunk egy ilyen /ahogy ők mondják/ "csajos napot".
Happy Massage