• Lily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma vasárnap találtam rá és láttam,hogy hívható.Felhívtam és kedvesen elmondta a lehetőségeimet.Órás programra neveztem be hozzá 14 órára.Aranyos orgánuma van.
  • Megközelítés:

    Keleti közeli a helyszín,autóval érkeztem.Egyből találtam szabad helyet a ház sarkánál.Nem tudom,hogy ingyenesen tudsz parkolni,de ma biztos az volt.Bkk is jár minden verzióban a környéken.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb,több lépcsőházzal a-d-ig.Bejutás könnyen ment,lifttel mentem a megadott emeletre.Lakás tiszta és rendezett volt.Fürdőben 11 fajta tusfürdő,fogkefe,nagy fehér törölköző,száraz kilépő van.Minden feltétel adott a kellemes kádas fürdőzéshez.Baszoba kissebb,de masszpad és kényelmes franciaágy is van benne.Mindkettő mellett tükör a falakon.Alapzajt rádió adta,tetszett pár szám.
  • Lány külseje:

    Kedves,mosolygós fiatal lány Lily.Szomszédlány érzetét keltette bennem,akihez mindig szívesen beszaladnék egy órára.Arca aranyos és karakteres,barna csillogó szemei vannak,műszempillával.Haja sötét barna és félhosszú.Bőre extra selymes érintésű és illatos mindenhol,szívesen csókolgattam.Rózsaszínű babapuncija van,ami nagyon fincsi és jól nedvesedik.
  • Action:

    Szexi fehérneműben fogadott Lily és követtem a baszobába.Átadtam édes ajándékom amit örömmel fogadott.Gyorsan leverettem magam a kádban és visszasiettem hozzá.Előttem terítette le a friss lepedőt az ágyra én közben megszabadítottam a melltartótól és a pici tangától.Egymás mellé ültünk és csókolgattam a hetyke tini ciciket.Tetszett neki,ezért végigcsókolta a testemet.Szépen egyenletesen haladt a legjobb barátom felé ami már vigyázva állt neki mire oda ért.Finoman kényeztetett mindenhol fürge nyelvével.Zacsimat is szopogatta és mindenhol nyalta,szopta a farkamat teljes terjedelmében.Közben ujjaztam a baba puncit ami hívogatott.69-ben kezelésbe is vettem ami sóhajaiból,nyögdécseléseiből,rándulásaiból ítélve nagyon tetszett neki.Eszméletlen finomság volt,közben finoman szopott és alulról adtam hozzá az ütemet.Érezni akartam ezért kértem a köpenyt és a dogit.Ahogy megláttam elkezdtem nyalni a popsiját.Először csikis volt neki,de utána kéjesen viselte ez irányú tevékenységemet is.Nagyon tetszett mindkettőnknek.Finoman beraktam neki a farkamat és kezdődhetett a móka.Nemsokára elértem a megfelelő tempót és gyönyörködtem a látványban.Missziben is kipróbáltam,közben csókoltuk egymás száját nyakát.Közben szimatolgatott,tetszett neki a parfümöm a Paco R. one million.Ezen jót nevetgéltünk,hasonló ízlésünk van az illatok terén.Levettem a köpenyt és ismét a szájával kényeztetett.Hiányzott már puncijának íze ezért 69-ben fordultunk és megkaptam a vágyam.Egyre erősebben adtam neki az ütemet és a szájába lőttem egy nagy fehér adagot.

    Letisztogatott,majd elment a fürdőbe a termékkel.Hátmasszal kedveskedett nekem ami simogatós volt és rendkívül gyors,mert láttam,hogy már 40 perce játszadozunk.Megfordultam és a szájával kedveskedett.Megkaptam a köpenyt és dogiba toltam még vagy 15 percig,de nem mentem el másodikra.Megfürdetett még a drága és elindultam haza.
  • Elszámolás:

    Átlagos rózsaszálat helyeztem a masszpadra a végén kerekítve.Egy extrát vettem igénybe az nfvsz.-t ami számomra kötelező.
  • Összkép:

    Könnyen egymásra hangolódtunk Lilyvel,mert hasonlítok valami kedves ismerősére.Már az elején jól indult a történet és ez az érzés végig fent maradt.Nagyon jól éreztem nála magamat.Örülök,hogy megismerhettelek téged! :)
Happy Massage