• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Szia Kedves!
    Köszönöm:) Örülök, hogy jól érezted Magad:), én is jól éreztem magam Veled!
    Bármikor várlak szeretettel:)
    Sok puszi Leonka

  • Egyeztetés:

    III. kerületben kerestem valakit. Nem túl régóta jelent meg ezen az oldalon a hirdetése de már legalább egy beszámoló is felkerült ami pozitív képet festett róla ezért is döntöttem úgy hogy szerencsét próbálok, be volt jelölve, hogy aznap elérhető.
    Délután hívtam, telefonon könnyen elértem és épp szabad volt így tudtam is menni a randira. Kedves hangja volt, részletesen ecsetelte a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Számomra könnyű volt odatalálni mert ismert környék, de másnak sem lesz gondja az odatalálással. Nekem még ráadásul útba is esik. Árpád híd budai hídfőjétől nem túl messze van. Sajnos a parkolás már nem ingyenes, de helyet azért lehet találni bár nem túl sok az ürs hely de azért van.
  • Helyszín:

    Szentendreivel párhuzamos 10 emeletes panel egy felsőbb emelete. A fürdő rendben van a célnak megfelel. A szobában nagy franciaágy van, ruhának egy szék van rendszeresítve de van fogas is.
  • Lány külseje:

    .Leóna a képeknek megfelelő alakú, magas csinos, klassz nő, szuper testtel, nem túl nagy cickókkal. Kisugárzása nagyon pozitív, arcra is helyes, nincs miért aggódni, hogy nem arcképpel hírdet de persze ez egyénje válogatja kinek mi jön be.
  • Action:

    Lépcsőház előtt telefon majd kód és emelet megadása után bejutás és lifttel fel a magasba. Rács van a folyosó ajtón ami érkezésemkor nyitva volt és Leóna már nyitotta az ajtót. Fehérneműs szerelésben fogadott lábán magassarkú volt amiben még magasabb is volt mint én. Nagyon dögös volt így nem volt kérdés, hogy maradok-e. Egyből puszival fogadott, megkért, hogy cipőt az előszobában vessem le majd irány a szoba. Ruhák levetése után irány a fürdő. Mivel tényleg dögös a csaj, isteni hátsója van ezért már állt is a cerkám mint az állat. Mivel mos csak egy franciára mentem elhelyezkedtem az ágyon kényelmesen majd jött ő is. Nem rögtön ott lent kezdte, hanem végigpuszilta, simogatta testem fentről lefele és csak azután cuppant rá a már álló ezredesre úgyhogy állítgatással már nem volt gondja. Hamar eltüntette az ezredest tövig, a mélytorok az teljes mélytorok se csalás se ámítás, Változatosan csinálta, sokszor hosszasa mélytorokkal ami a kedvencem és ráadásul nagy beleéléssel. Egy darabig élveztem a mennyország kapuját de persze nem lehetett a végtelenségig bírni így hatalmasat élveztem a torkára. Ezután se szaladt sehová se, hanem még egy picit kényeztetett. Kellett egy kis idő mire magamhoz tértem. A lelkesedés, beleélés az egész végig kitartott, semmi jele nincs a belefásulás, csak legyünk túl rajta hangulatnak. Még öltözés közben is kaptam ölelést tőle :)
  • Elszámolás:

    Az elején kérte, a piaci átlag de nagyon jó érték aránnyal. Bár azt hozzá kell tennem, hogy én csak a franciát próbáltam, arról tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus nő, szuper kisugárzással. látszik rajta, hogy szereti amit csinál. Biztos visszamegyek még hozzá.
Happy Massage