• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam minden alkalommal, és mindig fel is vette hamar, talán egyszer fordult elő másképp, de amint tudott visszacsörgetett. És valóban ő is veszi fel, felismerni már csak arról is, hogy mindig jó kedélyű és vidám.
    Én sosem faggattam túl sokat, többnyire csak az időpontot beszéljük meg telefonon, abban pedig alkalmazkodó (esetleg egy-egy kisebb csúszás :P ), "forgatókönyvem" sosincs (lesz ahogy lesz), a többit pedig már tudom/tudja. :)
    Röviden szólva vendégcsalogató, korrekt és egyszerű a vele történtő egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Kis utca a Béke tér közelében, a ház előtt ingyenes a parkolás, aki tömközzel jön annak is 2-3 perc séta legfeljebb, amit meg kell tennie bemelegítés gyanánt. Elég könnyű odatévedni azért, és az épület bejárata is kitűnik a környezetéből felújítottsága miatt.
  • Helyszín:

    A lakás újépítésűnek tűnik, szép és rendezett, nyoma sincs rendetlenségnek vagy elhanyagoltságnak, mintha csak egy szállodába érkeznél, csak otthonosabb. Ahol kell, ott félhomály, máshol pedig kulturált fürdő fogad, kifogyhatatlannak tűnő tusfürdőkészlettel, meg valami fura mentolos ízű kék üdítővel. A törcsit se kell keresni, odakerül a kezedbe hamar.
  • Lány külseje:

    A kulcsszó itt azthiszem a természetesség. Lizzie-nek nagyon jók az adottságai, és szerencsére nem rontja el a képet túlzott sminkkel vagy folytogató illatfelhővel, az egész megjelenése pont olyan egyszerű és könnyed, mint az ő személyisége (meg mint a köntös amiben fogad), semmi hivalkodó. Nagyon helyes az arcra, biztos nem amiatt takarja ki, és bár azt mondta, nehezen tudom elhinni, hogy van akinek nem jött be a külseje. Nagy örömömre ő nem egy vasalódeszka, a megfelelő helyeken szépen gömbölyödik, nagyon jó ölelni :)
    Sajnos a hosszú, szőke hajú lányokkal én elfogult vagyok, de a képek tényleg csak halványan adják vissza a látványt élőben.
  • Action:

    Erotikus novella és részletezés helyett szívesebben írnám le csak az élményeket, és érzéseket. Mert azt gondolom szextündér és szextündér között nem elsősorban az a különbég, hogy kit honnan, hányszor, meddig stb...hanem inkább a közben mutatott hozzáállása és reagálása a dologra a lényeg. Lizzie pedig teljesen odaadó és érzéki élményt nyújt, a sok öleléssel és gyengéd csókkal tarkított hosszú előjátékkal, ami későbbiekben is végig megmarad. Nem gyors döngetőknek való terep ez, ő is szereti ha fokozatosan indulnak be a dolgok, és nem csak úgy RAWRrr ráugrasz (:
    Megéri így tenni, ha nem csak kiürülni akar az ember, hanem sokkal inkább feltöltődni, az összebújásból és gyengéd mozdulatokból merített jó érzésekkel. Egy dolgot emelnék csak ki, hogy mikor kifejezettem csak én kényeztetem, annyira jól reagál a ténykedésre, hogy azt nekem is majdnem akkora öröm átélni - valószínüleg ezt ő is látja, de a személyiségéből adódóan nem akarnám azt hinni, hogy csak miattam teszi.
    Készséges és jól ellehet vele beszélgetni is, ha az ember érdeklődik, de sajnos ez nekem nem erősségem, úgyhogy ez inkább rá hárult többnyire. :)
    Fontos még megemlítenem, hogy az ottlétem alatt teljes az odafigyelés, nem hagy magamra egy percre sem és nem nőtt oda a telefon se a kezéhez. Arra a kis időre csak körülöttünk forog a szoba, és bizony ez hozzátesz ahhoz a különleges élményhez, ami ott vár.
  • Elszámolás:

    Nem szoktam semmi extrát kérni, lévén nincs se kínálat se kereslet. :)
    Nem is kérdeztem sose, előre elrendezek mindent, mert én így vélem korrektnek, és így soha nem is került szóba köztünk az ajándék.
  • Összkép:

    Amikor ráleltem Lizzie-re, pont valami olyan természetes kedvességet és könnyed játékosságot reméltem, mint amit tőle kaptam, és ez nekem fontos volt, hogy legyőzzem a kezdeti zavaromat, lévén friss harcos vagyok az ilyen helyeken. A pozitív hozzáállása és nyitottsága átragadt rám, és így a vártál is hamarabb azt vettem észre, hogy jól érzem magam vele. Nem hittem volna, hogy ilyen hamar belefutok az elképzeléseimbe, és nem egy távolságtartó, unott lányba botlok bele. Erről itt szó sincs. Sokan talán barátnővel se élnek át olyasmit, mint amiben itt most kicsit részem lehetett. Rövidre zárom - köszönöm.

    ui:bár egyszer beszéltünk kétségeimről a "beszikkel" kapcsolatban, remélem nem bánod, hogy most mégis rászántam magam (:
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-04-02 00:55:32 A közeljövőben ennél részletesebb írásokat várunk.
Happy Massage